ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ Η ΖΩΗ..


Αν θέλετε να σας χαμογελάσει η ζωή... - Γράφει η Κολαΐτη Ειρηνη

Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι... Άνθρωποι χωμένοι βαθιά μες τη μιζέρια τους. Άνθρωποι που τρέφονται φυτευοντας εμπόδια σε όποιον δουν να πετυχαίνει ή να ζει λίγο καλύτερα από εκείνους. Σε πλησιάζουν απλά και μόνο για να νιώσουν την ικανοποίηση να σε καταστρέψουν μόλις βρουν ένα σημείο σου αδυναμο.
Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν πότε θα σκονταψεις για να γελάσουν, πότε θα βρεθείς στην άκρη του γκρεμού για να σε σπρώξουν, πότε θα γελάσεις για να σε κάνουν να κλάψεις.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν όμως πως κάποιες στιγμές εμείς οι άλλοι άνθρωποι, αυτοί που βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο θετικά χρειαζόμαστε κάποιον σαν αυτούς για να βρούμε τη δύναμη που δε γνωρίζαμε ότι έχουμε. Κάποιες φορές αυτός που σε σπρώχνει στο γκρεμό είναι αυτός που σου δίνει φτερά να πετάξεις. Αυτός που γελάει όταν εσύ σκονταψεις είναι αυτός που πραγματικά σε κρατάει να μην πέσεις. Αυτός που προσπαθεί να σε καταστρέψει είναι αυτός που θα σου δώσει την επιτυχία στο πιάτο!

Ας ευχηθούμε λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους να βρουν σύντομα σκοπό στη ζωή τους και τον ήλιο που θα φωτίσει τις καρδιές τους!

Όπως είπε και ο Ολλανδός φιλόσοφος Μπαρουχ Σπινόζα (1632-1677):"Εαν θέλετε να σας χαμογελάσει η ζωή, πρώτα χαρίστε της την καλή σας διάθεση!" 

**Αφιερωμένο σε όλη τη συντακτική ομάδα του Creteonair και φυσικά σε όλους εσάς! 

Κολαϊτη Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!