«ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ» ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ!ΓΡΑΦΕΙ Η Ειρήνη Μελαμπιανάκη

Άλλη μία δολοφονία γυναίκας. Η 12η στην Ελλάδα για το 2019, σε μία εποχή που τέτοια περιστατικά θα έπρεπε να έχουν εκλείψει και οι γυναικοκτονίες και γενικότερα η γυναικεία κακοποίηση σε όλες τις μορφές της. Κι όχι μονο αυτό δεν γίνεται, αλλα τα περιστατικά πολλαπλασιάζονται και εκπλήσσουν με την αγριότητα τους. 

Θύμα μια νεαρή μητέρα αυτή τη φορά. Η υπόθεση σε όλους γνωστή. Τη σκότωσε με κυνηγετικό οπλο μετα την νυχτερινή τους διασκέδαση. Η κατάσταση ήταν γνωστή σε όλους τους γείτονες και μάλιστα δήλωσαν ότι πολλές φορές τη «γλιτωσαν» από τα χέρια του. 

Το θέμα όμως αυτή τη φορά είναι ένα ποστ στο facebook το οποίο διαμοιράστηκε απο γνωστό πρόσωπο του Ηρακλείου με «καμάρι»(!) που αυτά γίνονται μόνο στο δικό του μαγαζί, με αφορμή το αναλογο δημοσιευμα της εφημεριδας. 

Κι από κάτω να γελούν και να συμφωνούν άτομα επίσης επιφανή του Ηρακλειου. Άτομα που εκτίθενται καθημερινά στον κόσμο και πολλές φορές επηρεάζουν με τις απόψεις τους και που έχουν γυναίκες να δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους. Αυτή είναι η τιμή τους και η αξιοπρέπεια τους. Ακολουθεί το επίμαχο ποστ.


ΤΟ CRETEONAIR.EU ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΜΕΛΑΜΠΙΑΝΑΚΗ. 
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Ή ΜΗ,ΑΠΛΑ ΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ,ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΕ  ΠΟΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΄Η ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!