Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ CRETE ON AIR

Mε τον απολαυστικό Σωτήρη Καλυβάτση στην υποδοχή, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μέρα του street food festival στο Ηράκλειο – Γράφει η Δέσποινα Τσώπου

Με ρακές υποδέχτηκαν τον Σωτήρη Καλυβάτση στο street food festival Crete στο Ηράκλειο αφού πρώτα εκείνος είχε υποδεχτεί τον κόσμο, με ανεβασμένη διάθεση, πολύ κέφι και χιούμορ όπως πάντα και όπως μόνο εκείνος ξέρει, στη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ.

Ευγενικός, πρόθυμος και με μεγάλη χαρά δέχτηκε να φωτογραφηθεί για το περιοδικό μας Crete on air, και να μας δείξει την αγάπη του για την κρητική ρακί την οποία απόλαυσε μαζί με τους φιλόξενους ανθρώπους και συμμετέχοντες του φεστιβάλ οι οποίοι με χαρά τον κέρασαν.

Σε ερώτησή μας για το ποιές είναι οι δικές του γευστικές προτιμήσεις και τι του άρεσε περισσότερο από όσα δοκίμασε στο φεστιβάλ, μας απάντησε οτι όλα του άρεσαν, βρίσκει απολαυστικές όλες τις κρητικές γεύσεις και με το μοναδικό χιούμορ του μας είπε ότι ακόμα και το ΄΄Κρητικό σούσι΄΄ το βρήκε εξαιρετικό, κάνοντας όλους όσους βρισκόμασταν εκεί να ξεσπάσουμε σε γέλια.
Το Crete on air τον ευχαριστεί, του εύχεται ότι καλύτερο και πάντα να διασκεδάζει τον κόσμο με το μοναδικό ταλέντο του. Το σίγουρο είναι ότι μας απέδειξε πόσο ζεστός και υπέροχος άνθρωπος είναι.
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα βρίσκεται και την Κυριακή, τελευταία μέρα του φεστιβάλ , στην υποδοχή του Street foοd festival Crete στο Ηράκλειο.

Από τη Δέσποινα Τσώπου

Κολαϊτη Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!