ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ''Η ΖΩΗ ΕΓΙΝΕ ΦΘΗΝΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ''!! ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΓΙΝΕ!


ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΡΚΟΥΛΙΔΗ ✍

Μήπως θα ταίριαζε Η ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;

Εδώ και δύο τρείς μέρες βλέπουμε από διάφορα site να ανεβάζουν το άρθρο Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΓΙΝΕ ΦΘΗΝΗ… Πότε έγινε φθηνή; Εν έτη 2019 ξαφνικά η ζωή μας έγινε φτηνή; 

‘Η  μήπως το πιο σωστό θα ήταν Η ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΦΘΗΝΗ;;;

Πιάνουμε πάλι γι ακόμα μια φορά να στοχοποιείται το νησί μας.. Όποτε γίνεται κάτι ανοίγουμε το κουτί της Πανδώρας με όλα τα αρνητικά της, αλλά όποτε γίνει κάπου αλλού έγκλημα ή φόνος κανείς δεν μιλάει για τα αρνητικά του τόπου αυτού. 

Σε καθημερινή βάση ακούγονται φρικτά εγκλήματα σε όλο τον κόσμο, παντού, άντρας να σκοτώνει την γυναίκα του, τα παιδιά του, να γίνονται βιασμοί, μητέρες να πετάνε τα νεογέννητα μωρά τους στους κάδους σκουπιδιών, και όποτε ακουστεί κάτι στην Κρήτη την δείχνουμε με το δάκτυλο, λες και όλα τα δεινά του κόσμου ξεκινάνε από την Κρήτη, λες και η Κρήτη είναι αυτή που βγάζει σχιζοφρενείς ανθρώπους και όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι αθώος. 

Όπως φαίνεται πολύ εύκολα ξεχνάνε τα δικά τους αρνητικά για να στοχοποιούν με το έτσι θέλω έναν τόπο που δεν τους πείραξε. 

Φυσικά και στην Κρήτη θα δεις φθηνούς ανθρώπους, αλλά υπάρχουν παντού.. ΠΑΝΤΟΥ.. Στην Κρήτη μπορεί να ακουστεί φόνος ή έγκλημα ή βιασμός περίπου δύο φορές τον χρόνο, πλην τις κούπες και τις χαζοκαπετανιές, αλλά η στοχοποίηση είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να γίνει σε δευτερόλεπτα. 

Ενώ στον υπόλοιπο κόσμο ακούγονται κάθε μέρα φρικτά εγκλήματα και βιασμοί.

Το σημαντικότερο θα ήταν να κοιτάμε την καμπούρα του δικού μας τόπου, την καμπούρα του εαυτού μας, να εξελίσσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι αν θέλουμε καλύτερο τον τόπο μας. Και όταν δείχνουμε έναν τόπο με το δάκτυλο μας ας σκεφτούμε εμάς τι αρνητικά έχει ο δικός μας τόπος και τι εγκλήματα τον έχουν στιγματίσει από το να τα θάβουμε, γιατί τίποτα δεν θάβεται.

Όλοι ζούμε σε έναν υπέροχο τόπο που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, με τις απερίγραπτες ομορφιές της, και τις όμορφες Παραδόσεις της. 

Αν όλοι οι Έλληνες ενωθούμε μπορούμε να κάνουμε θαύματα, και όχι να γυρνάμε την πλάτη μας στην ίδια την Ελλάδα στοχοποιώντας τα Ελληνικά της μέρη. 

Ας γίνουμε πιο φιλόξενοι, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, κι εκείνους που είναι άρρωστοι, για να σταματήσουν τα εγκλήματα, και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα.   

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!