ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ;;; ΔΕΣ ΠΩΣ!
Γράφει η Μαρία Τσατσαρώνη 
Beauty editor-Nail artist

Βάφουμε τα νύχια μας, ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε χρώματα/σχήματα/σχέδια, εφαρμόζουμε τεχνικές εργασίες πάνω τους όμως πότε τα φροντίσαμε πραγματικά?
Χωρίς να δίνουμε σημασία η ίδια η καθημερινότητά μας τα ταλαιπωρεί…τα απορρυπαντικά, τα σαμπουάν, η θερμοκρασία, ο ήλιος-αύτη τη στιγμή που γράφω και η θάλασσα με την άμμο- ακόμα και το ασετόν που χρησιμοποιούμε και πόσα ακόμα που δεν έχεις αναλογιστεί.

Σκέψου λοιπόν τα παραπάνω και βάλε αυτά που θα σου πω στη λίστα σου

1. Ενυδάτωση
Χρησιμοποιήσε κάποια κρέμα χεριών ή ένα θρεπτικό λαδάκι (φυσικά μπορείς και το κοινό ελαιόλαδο αν δε σου βρίσκεται κάτι άλλο).

2. Ξεβαφτικό νυχιών

Άλλαξε το ασετόν σου με ένα ξεβαφτικό νυχιών που έχει λάδι μέσα και μαλακτικούς παράγοντες ώστε να αποφύγεις την επιπλέον αφυδάτωση.

3. Βάση για βερνίκι
 
Είτε θα βάψεις τα νύχια σου είτε όχι καλό είναι να προμηθευτείς μια θρεπτική βάση που περιέχει βιταμίνες, ασβέστιο κ.α τα οποία θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση τους.


4. Λίμες
Φρόντισε να είναι χάρτινες, το μεταλλικό προκαλεί περισσότερη ζημιά στα νύχια.

5. Διατροφή 
Αυτή δε, είναι για τα πάντα! Πιες νερό, φάε σαλάτες και τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και θα βγει και προς τα έξω, θα δεις!

Τα βήματα 1 και 5 αφοράνε και όσες κάνουν τεχνικές εργασίες και φυσικά και τα πόδια μας, μην τα ξεχνάμε στηρίζουν όλο μας το σώμα! 

Εφάρμοσε το 1ο βήμα σε συνδυασμό με ελαφρύ μασάζ (μην παραλείψεις την περιοχή των επωνυχίων), θα τονώσει τη μικροκυκλοφορία, θα απορροφηθεί καλύτερα το προϊόν κι εσύ θα νιώσεις πιο ξεκούραστα. 

Αφιέρωσε 5 λεπτά γι’αυτό κάθε βράδυ που πέφτεις στο κρεβάτι και θα με θυμηθείς!


creteonair

2 σχόλια:

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!