ΜΑΣΚΑΡΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ...ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!Μάσκαρα η αγαπημένη ....
Γράφει η Μελίνα Δούκα-Beauty editor

Μάσκαρα ενα απο τα πιο αγαπημένα  και βασικά προιόντα των γυναικών .Πολλές ορκίζονται οτι είναι το νούμερο ένα καλλυντικό στη τσάντα τους και όχι άδικα καθώς ειναι το καλλυντίκο που ολοκληρώνει το μακιγιάζ .Τα ζητούμενα? Όγκος,μήκος και διαχωρισμός ειναι τα συνηθέστερα που ζητάει μια γυναίκα στη μάσκαρα της ,ομώς υπάρχει το ένα και μοναδικό προιόν που τα κάνει όλα και συμφέρει  ? Εμείς δοκιμάσαμε 3 νέες μάσκαρες και έχουμε να πουμε...

1.L'Oreal Paris Unlimited Mascara (τιμή 9.90)
Μια μάσκαρα ευρείας καταναλώσης , που ξεχώρισε απο το καινούργιο λανσάρισμα της loreal με το καινοτόμο βουρτσάκι που κάνει γώνια 90 μοιρών για την ευκολότερη εφαρμογή της καθώς και το τριγωνικό βουρτσάκι για το εφέ  πεταλούδας βλεφαρίδας .Οι πλαστικές τριχούλες στο βουρτσάκι δίνει διαχωρισμό και μήκος στις βλεφαρίδες .Το χρώμα είναι το απόλυτο μαύρο που ακόμα και γκοθάς θα ζήλευε ,επίσης κυκλοφορεί και σε μπλε για ποιο καλοκαιρινό look.Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω σε αυτή τη μάσκαρα είναι ,  λογο του έντονου μαύρου χρώματος μπορεί να χρησιμοποιήθει σε έντονα eye looks και αφαιρείται δύσκολα.Δεν τη συνιστώ για καθημερινή χρήση ουτε για πρωινά μακιγιάζ. Τελικό συμπέρασμα? Είναι μια μάσκαρα που αξίζει να την έχεις στο νεσεσέρ σου  και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλα σου τα βραδινά σου μακιγιάζ .
Βαθμολογια 8/10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Μήκος 8/10⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Όγκος 9/10⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Χρώμα 9/10⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐


2.PIERRE RENE SILICONE VOLUME(τιμή 9.90)
Τη συγκεκριμένη εταιρία τη βρίσκουμε στα dust and cream , ήταν το πρώτο προίον που δοκίμασα και πραγματικά έμεινα έκπληκτη .Πρέπει να παραδεχτώ οτι η συσκεύασια παραπέμπει σε πολύ πιο ακριβές μάσκαρες αρκέτα στυβάρη και προσεγμένη .Με τριγωνικό λεπτό πλαστικό βουρτσάκι  με πλαστικές τριχούλες αρκέτα πυκνές που δίνουν μήκος και απίστευτο διαμοιρασμό των βλεφαρίδων .Επίσης αφαιρείται πανέυκολα και ομοιόμορφα.Τα αρνητικά της είναι οτι δεν δίνει ιδιέταιρο όγκο, θα την πρότεινα για πιο πρωίνα eye looks και για καθημέρινη χρήση. Τελικό συμπέρασμα? Είναι η μάσκαρα που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι και για το καθημερινό σου μακιγιάζ.
Βαθμολογια 7/10⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Μήκος 8/10⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Όγκος 6/10⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Χρώμα 7/10⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

3.Lancome Monsieur Big(τιμή 19.80)
Μια αρκετά πιο ακριβή μάσκαρα απο τις παραπάνω απο μια εταιρία που έχει διακριθεί στο τομέα των μασκάρων .Με μεγάλο τρίχινο βουρτσάκι που δίνει άρκετο όγκο και με αρκέτα έντονο μάυρο χρώμα, που όμως περιμένεις περισσότερα για ενα τέτοιο προίον.Τα αρνητικά πολλά ,ειδικά όταν η τιμή ειναι αρκετά υψηλή και η διαφήμιση του προιόντος είναι πολλά υποσχόμενη ,έχεις περισσότερες προσδοκίες.Η συγκεκριμένη ουτε τις μίσες μου προσδοκίες δεν κάλυψε.Για αρχη η συσκευασία ειναι φτιαγμένη απο φτηνό πλαστικό χωρίς καμία ιδιαίτερη ετικέτα ,κατα δεύτερον δεν δίνει μήκος και κομπίαζει αρκετά τις βλεφαρίδες ,επίσης αφαιρείται πάρα πολύ δύσκολα. Τελικό συμπέρασμα?  Το οτι λάμπει δεν είναι χρύσος είναι αυτό ακριβώ που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη μάσκαρα .
Βαθμολογια 6/10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Μήκος 5/10⭐⭐⭐⭐⭐
Όγκος 8/10⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Χρώμα 7/10⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
(To συγκεκριμένο άρθρο φέρει την υπογραφή και την υποκειμενική άποψη του αρθρογράφου και το creteonair.eu δεν φέρει καμία ευθύνη για τις προσωπικές απόψεις του όπως περιγράφονται για κάθε προϊόν)

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!