ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ-ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΕΚΛΕΙΨΗ ΓΑΡ!
Όλα προβλέπονται εκρηκτικά αυτή την εβδομάδα! Ακραία καιρικά φαινόμενα,πιέσεις,ίντριγκες,θυμός,ανατροπές 
σχεδίων,σχέσεις διαλύονται και όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα δεν θα ειναι εύκολα για κανέναν!!Έκλειψη γαρ!


ΚΡΙΟΙ
Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και ειδικό στο οικογενιακό σας περιβάλλον ,η δυναμική που έχετε έρχεται σε ουράνια ύψη και καλό είναι να την εκμεταλευτειτε ώστε να επιτύχετε αυτά που θέλετε!
Η ευκαιρία σας να
απαλλαγείτε από ότι θεωρείτε αβάσταχτο βάρος είναι μέσα σε αυτό το διάστημα μοναδική!!


ΤΑΥΡΟΙ
Θυμός και εντάσεις θα σας κάνουν να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις ...γιαυτό προσοχή!
Η υγεία σας φροντίστε να είναι πάνω από όλα αυτό το διάστημα!
Αν ερωτικά δεν είστε ικανοποιημενοι τότε μην προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα..κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι....πολύ πριν να είστε έτοιμοι!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσοχή στα οικονομικά σας! Δεν θα λείψουν οι υπερβολές αλλά από την άλλη είναι και ένα διάστημα που κάποια πράγματα που σας απασχολούν μπορεί να καλυτερεύσουν με λίγη δική σας καλή διάθεση!Μην τα βλέπετε όλα υπερβολικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα και τα θέματα που σας απασχολούν θα σας γεμίσουν με στρες! Η έκλειψη θα σας επηρεάσει καθοριστικά όλο το μήνα και θα σας φέρει στο σημείο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε αλλαγές που μέχρι τώρα απλά είχατε στο μυαλό σας!

ΛΕΟΝΤΕΣ
Θα κλειστείτε στον εαυτό σας πράγμα που για σας δεν είναι συνηθισμένο αλλά η έκλειψη έρχεται για να σας αναστατώσει τόσο ψυχολογικά που θα γίνεται ιδιαίτερα ευερέθιστοι με ότι σας χαλάει την διάθεση .Όλες οι ανασφάλειες σας έρχονται στην επιφάνεια και....το καλό κομμάτι είναι πως τώρα μπαίνουν οι βάσεις για μελλοντικές αλλαγές!

ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια...κάνετε σχέδια και αναβάλλονται. Γεγονότα έρχονται να ταράξουν την ηρεμία σας...Προσπαθήστε απλά να χαλαρώσετε και να απέχετε γενικά ....γιατί εσείς θα φορτωθείτε ένα απίστευτο βάρος υποχρεώσεων διαφορετικά!
.
ΖΥΓΟΙ
Η έκλειψη θα σας κάνει να νιώσετε πιο μελαγχολικά μιας και τα προβλήματά σε δουλειά και σπίτι δεν θα λείψουν! Θα προτιμήσετε την μοναξιά αν και δεν σας αρέσει καθόλου!!!


ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Να και ένα ζώδιο που η έκλειψη δεν έχει αρνητικό πρόσημο! Επιτέλους ήρθε η ώρα της ενεργοποίησης για να λύσετε θέματα ,να ταξιδέψετε και να κάνετε σχέδια που πριν δεν τολμούσατε καν να σκεφτείτε!

.
ΤΟΞΟΤΕΣ
 Αν έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς με το δημόσιο ...λύστε το θέμα σας τωρα!Είναι η στιγμή που πρέπει!Για σας όλα αυτή την εβδομάδα θα φαίνονται ''βουνό''...αλλα ηρεμήστε γιατί τα ερωτικά σας θα έχουν πολύ καλές εξελίξεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Θα νιώσετε πως ζείτε σε ένα εχθρικό κόσμο!!Έκλειψη γαρ! Προσοχή!Αν δεν είστε προσεχτικοί τόσο στη δουλειά σας όσο και στην οικογένεια θα έρθουν απρόσμενες εξελίξεις!!Τολμήστε να κάνετε τώρα σχέδια...για να τα δείτε να βγαίνουν στο μέλλον..


ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Θυμός και ένταση! Συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα!!Ηρεμήστε να περάσει αυτό το διάστημα και προσέξτε την υγεία σας!!


ΙΧΘΕΙΣ
Τώρα είναι η στιγμή να ανοιχτείτε επαγγελματικά...δεν θα λείψουν και από σας ο θυμός και οι εντάσεις και στο σπίτι αλλά και στη δουλειά!Θα νιώσετε πως πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες για την ζωή σας και την ερωτική αλλά σε θέματα οικογένειας και μάλλον θα το κάνετε!Προσοχή στη υγεία σας.....και προσοχή σε αυτούς που θα θελήσουν να γίνουν το ταίρι σας!

Μαλιν!

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!