ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 8-14 ΙΟΥΛΙΟΥ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!Οι πλανήτες έχουν πάρει ακριβώς εκείνες τις θέσεις για να κατατάξουμε αυτή την εβδομάδα που διανύουμε στη χειρότερη που θα μπορούσαμε να ζήσουμε ως τώρα.....Όλα στο ζενίθ τους...
Θυμός,παρεξηγήσεις,ασυνεννοησία,εμπόδια...ακραία καιρικά φαινόμενα ..ακραίες κοινωνικές καταστάσεις και τέλος, ατυχήματα και ...χωρισμοί έχουν την τιμητική τους!!Πολλοί θα νιώσετε την απόλυτη απογοήτευση,αντεκιδικήσεις θα φέρουν στα όρια καταστάσεις!! Φαντάζομαι αυτά αρκούν για να είμαστε προσεχτικοί σε όλα!!!

Ερμής ανάδρομος !!!

Κριοί
Ότι έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας απλά κοιτάξτε το ξανά....εμπόδια θα φέρουν τα πάνω κάτω!Άλλα θα ετοιμάζετε και άλλα θα έρχονται! Στα ερωτικά σας ακριβώς η ίδια κατάσταση για αυτό δώστε προσοχή...Μην περιμένετε τίποτα....μην σχεδιάζεται τίποτα...Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι...μην προκαλείτε καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις και σε σας και στους άλλους!!Σας περιμένουν απογοητεύσεις .....θα νιώσετε αφόρητο βάρος στις πλάτες σας!

Ταύροι
Αφήστε πίσω οτι περιμένατε ,ότι έχετε σχεδιάσει....τίποτα δεν προχωράει
Πριν βρεθείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις κάντε και λίγο πίσω σε αυτά που θέλετε!
Οι δυσκολίες που δεν θα φανταζόσασταν έρχονται και πρέπει να εφοδιαστείτε με δύναμη για να τις αντιμετωπισέτε


Δίδυμοι
Άλλα θα λέτε άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι....Μακριά από οτιδήποτε επικίνδυνο ....ακόμα και στις μετακινήσεις προσέχεται γιατί καραδοκούν ατυχήματα...Μην σχεδιάζετε ...Μην κάνετε προγραμματισμούς δεν θα βγαίνει τίποτα σωστά! Όσοι τυχόν κάνετε μια καινούρια ερωτική γνωριμία να ξέρετε πως άλλο θα είναι και άλλο θα δείχνει!...Αφήστε τη και πάτε παρακάτω!Μεγάλη προσοχή στην υγεία σας!!

Καρκίνοι
Αφήστε για αργότερα τις αποφάσεις...δεν είναι ο κατάλληλος καιρός!Θα δυσκολευτείτε και θα  νιώσετε όλα τα βάρη του κόσμου επάνω σας..Τα οικονομικά σας θα έρθουν στο προσκήνιο όχι με θετικό τρόπο...Και σεις όπως και τα υπόλοιπα ζώδια προσέχετε την υγεία σας και ίσως κάποιες περίεργες συναισθηματικές μεταβολές που θα νιώσετε!

Λέοντες
Μην περιμένετε να κανονίσετε οτιδήποτε και να μην χαλάσει Μην αφήνετε την δυναμικότητα σας να σας οδηγήσει στην εξάντληση γιατί η υγεία σας αυτή τη φορά δεν θα σας χαριστεί !
Χαμηλώστε τους τόνους...πνίξτε το θυμό σας για να μη βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις .Τα ερωτικά σας θα τα αντιμετωπισέτε με την ίδια ένταση...και αν θέλετε να μείνετε μόνοι.....κάντε το ....διαφορετικά αφήστε να ξαναδείτε το θέμα αυτό αργότερα!!

Παρθένοι
Όλη η εβδομάδα είναι μια κινούμενη βόμβα!! Στη δουλειά σας αλλά και στα συναισθηματικά σας η βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή! Ότι  περιμένατε δεν θα το δείτε να γίνεται....προσφέρεται πάντως την βοήθεια σας αν σας ζητηθεί...γιατί και σεις θα λάβετε με τη σειρά σας!

Ζυγοί
Όσα σκεφτόσασταν μέχρι τώρα,μέσα σε μια στιγμή αλλάζουν όλα στο μυαλό σας!Δυσκολίες και καταστάσεις που θα εμφανιστούν από το πουθενά έρχονται!Μην ρισκάρετε σε τίποτα και για κανένα λόγο!Αφήστε σχέδια για αργότερα και αν τα καταφέρετε ηρεμήστε....θα βρεθείτε σε μεγάλη πίεση αλλά το έντονο άγχος δεν θα σας βοηθήσει!!

Σκορπιοί.
Ότι και να κάνετε θα αναποδιάζει οπότε και σεις μην κάνετε σχεδιασμούς....Όλα θα βρίσκουν εμπόδια και θα σας δυσκολέψουν αφόρητα!Προσέχετε την  υγεία σας!

Τοξότες
Μην περιμένετε να γίνει τίποτα!! Όλα θα ακυρώνονται ή θα καθυστερούν..Μην βγάζετε συμπεράσματα....ίσως και να μην είναι έτσι τα πράγματα και να σας οδηγήσουν σε προβλήματα που καθόλου δεν τα χρειάζεστε τώρα που όλοι οι τομείς της ζωής σας θα είναι αφόρητα δύσκολοι για σας....Υγεία,προσοχή!!!

Αιγόκεροι
Δουλειά και αισθηματικά πρέπει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα! 

Εντάσεις ,θυμός,φασαρίες θα είναι το σκηνικό που θα ζήσετε....Προσοχή...κανένα ρίσκο!!Δεν θα σας βγει σε καλό!

Υδροχόοι
Απρόβλεπτα προβλήματα σε δουλειά αλλά και στην υγεία σας
Μην αποζητάτε τώρα το δίκιο σας...μην παίρνετε ρίσκα..γιατί οι εκρήξεις είναι γύρω σας έτοιμες να ακουστούν!Προσέξτε μήπως βρεθείτε στη θέση του θύματος....Αφήστε τα πάντα για αργότερα! Ειδήσεις που θα σας πικράνουν πιθανόν να έρθουν....και δείτε και λίγο την οικογένεια....κάπου τα πράγματα εκεί έχουν χαλαρώσει και δεν πρέπει!!

Ιχθείς
Πράγματα που σας πληγώνουν βγαίνουν στην επιφάνεια...,μην ξεκινάτε τίποτα τώρα!
Ενδέχεται να εξαπατηθείτε...γιαυτό πρέπει να έχετε το νου σας
Δεν θα λείψουν και από σας τα εμπόδια...και τα σχέδια που δεν θα προχωρήσουν ή θα αλλάξουν!!

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!