Η Ελληνίδα ''Κάρι Μπράντσο'' Τίνα Μιχαηλίδου μας μιλάει για το blogging και την ζωή τηςΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΕΤΡΟΥ

Στο Ex's Ghost By Tina Michaelidou οι σχέσεις,η αγάπη,ο έρωτας και το lifestyle κυριαρχούν....αγαπημένα της θέματα που οι αναγνώστες τα λατρεύουν και για αυτό την ακολουθούν με πολύ αγάπη.Δεν τη χαρακτήρισαν άδικα  Κάρι Μπράντσο της Ελλάδας....μπορεί να το υπερασπιστεί με τη δουλειά τόσων χρόνων στο χώρο του blogging!Μια αυθεντικη σε λόγο και γραφή relationship-lifestyle blogger....

Ένα πολύ δροσερό  site  γεμάτο από νέες ιδέες , με άποψη και συνέπεια , θεωρώ πως πρέπει να αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σου… υπάρχει αλήθεια σε αυτό ?

Φυσικά και υπάρχει αλήθεια σε αυτό! Γενικά γράφω πάντα αληθινά με βάση τις εμπειρίες μου δεν μπορώ να γράψω κάτι ψεύτικο. Ό,τι γράφω αντιπροσωπεύει και τον χαρακτήρα μου αν δηλαδή δεις ένα κείμενο με κακία ή αυστηρό ύφος ή αν δεις κάτι γλυκό έτσι είμαι και εγώ αναλόγως την περίσταση.


Μίλησε μας για σένα … με τι ασχολείσαι …. Πως περνάς τις ώρες σου εκτός  blogging

Σπουδάζω Βοηθός Νοσηλευτή στην Ειδικότητα των Ειδικών Παθήσεων οπότε δεν έχω πολύ χρόνο για να γράφω γιατί έχω αφοσιωθεί πολύ σε αυτό το κομμάτι.


Γραφείς πάντα βιωματικά ή είναι πολλές φορές που θα φανταστείς μια ιστορία που όμως θα είναι κάτι που θα ήθελες να έχεις βιώσει

Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ να γράψω κάτι προτιμώ να γράφω αληθινά. Το αληθινό είναι και το πιο ωραίο για εμένα. Αν γράψω κάτι της φαντασίας μου μετά δυσκολεύομαι να το βγάλω προς τα έξω γιατί ξέρω ότι δεν είναι αληθινό. Δεν το αποκλείω όμως γιατί αργότερα μπορεί να χρειαστεί να πρέπει να γράψω κάτι που θα ήθελα να έχω βιώσει


Eχει έρθει κάποια στιγμή που σκέφτηκες να τα παρατήσεις …να πεις μέχρι εδώ είναι για μένα το γράψιμο

Ναι φυσικά νομίζω λίγο πολύ όλοι το έχουμε πει. Έχω σταματήσει να γράφω κιόλας για κάποιο διάστημα γιατί με τη σχολή και με την εκπαίδευση στο Νοσοκομείο δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο.


Πόσο πιστεύεις πως είναι για σένα λυτρωτική αυτή του είδους η επαφή με τον κόσμο

Νομίζω πολύ γιατί έχω επαφή και μέσω του blog,αλλά και καθημερινή επαφή με ασθενείς στο Νοσοκομείο όπου ακούω συνέχεια τα θέματά τους. Οπότε το να ακούς τους άλλους και να προσπαθείς να τους βοηθάς με κάποιο τρόπο είναι πολύ λυτρωτικό.


Δίνεις  όλη σου την ψυχή σε αυτό που κάνεις και φαίνεται ……είναι δύσκολο να βγαίνει το αποτέλεσμα πάντα όπως το θέλεις … είσαι τελειομανής?

Είμαι τέρμα τελειομανής και είμαι και ψυχαναγκαστική, αν δεν είναι όλα τέλεια δεν μπορώ να ησυχάσω. Γενικά όταν γράφω ή όταν κάνω πράγματα που μου αρέσουν θέλω να δίνω το είναι μου γιατί έτσι μέσα μου νιώθω και εγώ καλά.


Θα ήθελα να ακούσω τον δικό σου ορισμό για το blogging …πως θα τον περιέγραφες 

Blogging είναι να γράφεις για αυτά που εσένα σου αρέσουν και να δείχνεις την δική σου καθημερινότητα!


Θα παρότρυνες τον καθένα να ασχοληθεί με αυτό …..πιστεύεις πως πρέπει να υπάρχουν τα κατάλληλα κριτήρια ή απλά είναι αυτό που λέμε ‘’να το έχεις ‘’!

Ο καθένας μπορεί να γράφει γιατί ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω σπουδάσει δημοσιογραφία, αλλά από χόμπι ξεκίνησα να γράφω το είχα από μικρή έτσι λέγανε οι δασκάλες μου στο Αρσάκειο στους γονείς μου. Δεν χρειάζεται να το έχεις σπουδάσει,αλλά να το έχεις μέσα σου.


Πόση αλληλεγγύη υπάρχει πιστεύεις μεταξύ των blogger ……θα ονειρευόσουν κάτι που θα ένωνε και θα δυνάμωνε την κοινότητα μας…….

Νομίζω πως στο εξωτερικό οι bloggers είναι πιο ενωμένες από ότι εδώ. Οπότε θα ήθελα να δω κάτι που δυνάμωνε την κοινότητά μας ακόμα δεν ξέρω τι χρειάζεται για να γίνει αυτό,αλλά πρέπει να γίνει.


Κάνεις σχέδια για επόμενα βήματα και κινήσεις που θα σε πάνε ένα παραπάνω level στο χώρο αυτό?

Όχι δεν κάνω σχέδια τα αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Είμαι 7 χρόνια στο χώρο του blogging καθαρά από χόμπι χωρίς αντίστοιχες σπουδές πάνω στο κομμάτι της δημοσιογραφίας. Όποιος κάνει σχέδια λένε ότι ο Θεός γελάει οπότε προτιμώ να τα αφήσω όλα στη τύχη και όπως έρθουν τα πράγματα στο παρόν-μέλλον...

Τίνα σε ευχαριστούμε που μας έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε....Περιμένουμε πολλά περισσότερα κείμενά σου....
τα χρειαζόμαστε σε μια εποχή δύσκολων σχέσεων!


creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!