ΗΡΑΚΛΕΙΟ-Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Πρώτο βραβείο για τo Hράκλειο, ως καλύτερη πόλη προορισμός – Απο τη Δέσποινα Τσώπου

Δικαίως νιώθουμε πάντα ιδιαίτερη περηφάνια για την αγαπημένη μας πόλη, την πόλη της καρδιάς μας , με την τεράστια ιστορία της και την μοναδική ομορφιά της, ειδικά όταν αυτά αναγνωρίζονται και διεθνώς.
Το πρώτο βραβείο λοιπόν για την καλύτερη πόλη – προορισμό κέρδισε το Ηράκλειο, στην τελετή απονομής των «Greek Travel Awards Σκανδιναβίας», η οποία διεξήχθη την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης (στην αίθουσα «Nobel Hall»,  όπου λαμβάνει χώρα παραδοσιακά η καθιερωμένη δεξίωση, μετά την απονομή των βραβείων Νόμπελ). 
Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική διάκριση για την πόλη μας, η οποία επιβεβαιώνει την τουριστική δυναμική που έχει αναπτύξει.Για τα βραβεία ψήφισαν 20.000 άτομα από Σουηδία, Νορβηγία, Δανία , καθώς και μια εννιαμελής επιτροπή με παράγοντες του τουρισμού από την Ελλάδα και την Σκανδιναβία. 
Το βραβείο, εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου, παρέλαβε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Επικοινωνίας Gian Andrea Garancini.


Στην τελετή παρευρέθησαν εκπρόσωποι των σουηδικών αρχών, καθώς και φορέων από την Ελλάδα αλλά και την Κρήτη, η οποία κέρδισε αρκετά βραβεία, μεταξύ των οποίων και αυτό του καλύτερου προορισμού συνολικά (Περιφέρεια Κρήτης).
Πηγή: www.ekriti.gr

Κολαϊτη Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!