ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ MASTERCHEF ΜΕ ΆΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ!

 Τελικός Βρετανικού Masterchef με άρωμα Κρήτης! - Γράφει η Κολαΐτη Ειρήνη

Σε ένα ιστορικό τελικό όπου διαγωνιστηκαν μόνο γυναίκες, νικήτρια στέφθηκε η Ειρήνη Τζωρτζογλου από το Ηράκλειο Κρήτης! Η 61 χρόνη Ειρήνη, μετακόμισε στα 20 της στην Μεγάλη Βρετανία όπου εργάστηκε ως τραπεζική υπάλληλος. Πάντα όμως είχε πάθος για τη μαγειρική!
Η Ειρήνη αντιμετώπισε άλλους 57 σεφ πριν φτάσει στον τελικό! Η έμπνευση της ήταν η Ελλάδα! Για την τελική προκληση μαγείρεψε για ορεκτικο: ριζότο με μπαρμπούνι, καλαμάρι και κονφι ντομάτας, για κυρίως : αρνισια παϊδάκια με δεντρολίβανο και πουρέ τραχανά και για επιδόρπιο μπακλαβά με σύκο και πραλίνα! Οι κριτές περιέγραψαν τα πιάτα της ως θεϊκά και επαινεσαν τις επιλογές της που βασίζονταν σε ελληνικά συστατικά!
 Η νικήτρια δήλωσε πως δεν σκοπεύει να ξεκινήσει νέα καριέρα ανοίγοντας εστιατόριο καθώς σε αυτή τη φάση επιθυμεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τη μητέρα της και να γυρίσει την Ελλάδα κάνοντας έρευνα!
Μετά τη νίκη της δήλωσε πως θα ήθελε να μπορούσε να μοιραστεί το έπαθλο με τις άλλες 2 φιναλίστ διότι και οι 3 είναι γυναίκες οι οποίες αγαπούν η μία την άλλη και τα ταλέντα τους!
 Συγχαρητήρια Ειρήνη! 

Κολαϊτη Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!