ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019 ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΑ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019 

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2019!Με πολύ χιούμορ και διάθεση για πλάκα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για το 2019. Πατάνε πάνω σε πραγματικά αστρολογικά δεδομένα, αλλά τις… σχολάζουμε, τις κόβουμε και τις ράβουμε, στα μέτρα σας.

Ας ξεκινήσουμε με τον Κριο
KRIOS 200x200 gold
Ξεκινάει το 2019 με τον Ουρανόκαβάλα στο ζωδιάκι σας και δώρο μια μερική Ηλιακή έκλειψη στον φίλο σας τον Αιγόκερω! Μην μου χολώνεστε, όλα φίνα θα πάνε για εσάς: μπινελίκια θα ρίξετε, μπουκέτα θα μοιράσετε (όχι από αυτά με τα λουλούδια πάντως) κι έναν καυγά με το αφεντικό σας, πολύ θα θέλατε να τον ρίξετε, αλλά ας όψεται το γεγονός ότι σας πληρώνει για να μην τον δείρετε!
Τον Μάρτιο που θα έχουμε ανάδρομο Ερμή στον Ιχθύ, προσέξτε μην πέσετε από την βαρεμάρα από την καρέκλα σας, ενώ οφείλω να σας θυμίσω ότι με τον Δία να χαίρεται τα μάλα από τον φιλικό σας Τοξότη, εσείς κανονικά, θα έπρεπε να οργώνετε τα μπαράκια, να πηγαίνετε εκδρομές και γενικά να κάνετε ότι περνάει από το χεράκι σας για να εκτεθείτε και να κάνετε και καμία γνωριμία της προκοπής. Μα τι περιμένετε;;; Αφήστε να έρθει και να φύγει ο ανάδρομος Ερμής και ξαμοληθείτε!
Οι δεσμευμένοι που ψάχνετε να βρείτε μια θέση στον Ήλιο, να σας θυμίσω ότι δεν χρειάζεται να φάτε τον κόσμο ανάποδα! Με μια ωραιότατη Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο τον Ιούλιο και έναν bonus ανάδρομο Ερμή πάλι τον ίδιο μήνα, μόνο βαρετή δεν θα είναι η οικογενειακή σας ζωή! Φωτιές θα βγάλουνε τα αυτάκια σας με ότι θα ακούσετε και πραγματικά δεν θα ξέρετε ποιον να πρωτο-χαστουκίσετε! Για ολοκληρωθεί ο μικρός-χαρούμενος-κακός –αλλά σούπερ διασκεδαστικός- χαμός, θα σας προσθέσω εδώ και το γεγονός ότι μέχρι τον Ιούλιο θα έχετε σκάσει και από την ζέστη και παίζει να τους παρατήσετε όλους μέσα στο σπίτι και να μετακομίσετε σε νησί-βουνό κι ότι υπάρχει διαθέσιμο, για να μην γίνετε δολοφόνοι! Αυτά είναι!
Για να μην νομίζετε ότι την έχω… ξεχασμένη την σεξουαλική σας ζωή, σας πληροφορώ ότι άλλος ένας (και τελευταίος) ανάδρομος Ερμής, θα χτυπήσει τον Νοέμβριο στον Σκορπιό και θα σας αλλάξει τα πέταλα στο κρεβάτι! Εάν δεν με πιστεύετε, με καρακούκλο γκόμενο να κοιμάστε και με τον Μπάμπη τον Σουγιά να ξυπνάτε! Τέτοια μεγαλεία! Κοινώς, προσέξτε ποιος έρχεται και ποιος πάει, διότι προβλέπω να μπλέκετε τα μπούτια σας και να χάνετε την μπάλα! Α! Και μην πάτε να μου κάνετε την ξεπέτα- πρίγκιπα του παραμυθιού, διότι το παραμύθι δεν θα έχει καλό τέλος, αν την αρχή την κάνετε μέσα στον Νοέμβριο με τον ανάδρομο Ερμή!
Κι αν νομίζετε ότι το 2019 είναι αγενές και θα φύγει ήσυχα και όμορφα, γελαστήκατε! Τσιμπήστε και μια τελευταία εκλειψούλα στον Αιγόκερω στις 26, για να θυμάστε ποιος είναι το αφεντικό! Κυριολεκτώ! Το αφεντικό και τα μάτια σας! Αν χρειαστεί, πείτε του και κανένα κομπλιμάν κι ας μην το εννοείτε: εκείνος δεν θα το μάθει ποτέ κι εσείς δεν θα χρειαστεί να μετρήσετε σε πόσες μέρες απολύεστε!
Μια χαρά έτος είναι το 2019! Να το χαίρεστε!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Ταύρου...
TAUROS 200x200 blue
Αγαπημένα μου Ταυράκια το 2019 θα μπει με κέφι και πολύ τσαμπουκά!
Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να έχουν κατσικωθεί στον Αιγόκερω, εσείς για κάποιο μυστήριο λόγο την καταβρίσκετε, βάζετε μπροστά μεγαλόπνοα σχέδια, κοροϊδεύετε το εφήμερο των υπολοίπων ζωδίων, στενοχωριέστε που δεν μπορείτε να τους βγάλετε την γλώσσα περιπαιχτικά (διότι με Κρόνο και Πλούτωνα, έχετε γίνει βαριά πεπόνια) και συνεχίζετε να ρεμβάζετε.
Στο μεταξύ, στις 6 του Γενάρη, έχουμε και μια Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, που μπορεί προς στιγμήν να διακόψει τους όμορφους συνειρμούς σας, αλλά επειδή είστε πολύ σκληρά καρύδια, θα την μασήσετε και θα την φτύσετε! Έτσι!
Μην σκιαχτείτε και μην αναφουφουλιάσετε με αυτό που θα σας πω, αλλά τον Μάρτιο μπαίνει ο Ουρανός (πάλι) στο ζώδιο σας! Ευκαιρία να ξεσηκωθείτε λιγάκι, να κάνετε καμία αλλαγούλα στην εξωτερική σας εμφάνιση, να αλλάξετε λιγάκι ρυθμούς, να φύγετε από τους υποτονικούς ρυθμούς του Κρονοπλούτωνα και να ευθυμήσετε λιγάκι!
Αν όλα αυτά σας πιάσει ποποπιλάλα να τα κάνετε όλα μαζί, φροντίστε μην τα κάνετε τον Μάρτιο (καλέ τόσους μήνες και μήνες θα έχετε τον Ουρανό αγκαλιά, χαλαρώστε!), γιατί θα παίξει ανάδρομος Ερμής! Στη θέση σας, αν ήταν να αλλάξω κάτι, θα άλλαζα τα φώτα σε φίλους και γνωστούς που το ψεματάκι εκείνη την περίοδο, θα το έχουν στην άκρη της γλώσσας τους! Σαν δε ντρέπονται οι άθλιοι!
Πάντως ανάδρομο Ερμή θα έχουμε και τον Ιούλιο εάν σας ενδιαφέρει και θα κάνει παρέα και με μια έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο μια έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω! Να, αυτά γράφω και νιώθω από τώρα την χαρά σας και τον ενθουσιασμό σας που κατακαλόκαιρο θα πιάσετε να βρίζετε (αθώο;) κόσμο και να τραβάτε μαλλάκια σε μέλη της οικογένειας σας! Απολύστε τους καλέ όλους να βρείτε την υγεία σας! Τι το σκέφτεστε;
Πάντως, σας έχω ικανούς και να τα βάλετε και με το ταίρι σας! Και τι φταίει το ζωντανό εδώ που τα λέμε, που τον Νοέμβριο φυσάει πάλι ανάδρομος Ερμής; Σάμπως αυτό το παράγγειλε; Μπα σε καλό σας! Αμέσως να πιάστε να παρεξηγηθείτε μαζί του! Ευτυχώς που ο Δίας θα είναι στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου! Καυγά θα ξεκινάτε, στο κρεβάτι θα τον τελειώνετε! Τον Δεκέμβριο που θα περάσει στο φιλαράκι σας τον Αιγόκερω, θα χαμογελάσετε πλατιά φαρδιά και θα αποπειραθείτε να γίνετε εστιασμένα και μετρημένα πιο αισιόδοξοι και περιπετειώδεις –τρομάρα σας!-
Για το φινάλε, σας κάνω δώρο μια εκλειψούλα στις 26 στον Αιγόκερω. Τι να την κάνετε; Να την κάνετε περιπέτεια και να ανοίξετε επιτέλους τα μυαλά σας και την πόρτα σας στο άγνωστο! Βγείτε πια από την πεπατημένη και δοκιμάστε να κάνετε και καμία αλλαγή! Αυτό δεν σας έγραψα και παραπάνω;
Άντε να σας δω τι θα πρωτοκάνετε! Καλό 2019!

Ας δουμε το ζώδιο των Διδυμων
DIDIMOI 200x200 prasino
Χαμογελάστε, το 2019μπαίνει με κέφι, εκλείψεις, με Δία στον Τοξότη κι όλα τα καλά! Κι αν όπως τα διαβάσατε, σας ήρθε «κάπως» το όλο πακετάκι, επιτρέψτε μου να σας το κάνω λιανά: Μια έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 του Ιανουαρίου, θα την φάμε στην μάπα, αλλά εσείς το πολύ πολύ να κάνετε λίγο σεξάκι παραπάνω από το συνηθισμένο για να ξορκίσετε το κακό! Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε και συνεχίστε έτσι!
Ο Δίας μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου του 2019, θα βρίσκεται στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο για να κάνετε τα αδύνατα-δυνατά και να βρείτε ένα σούπερ ταίρι! Οι δεσμευμένοι έχετε ένα χρόνο για να περάσετε ζάχαρη με το ταίρι σας, ενώ εάν το μυαλό σας πήγε στο πονηρό, να σας πληροφορήσω ότι πολύ καλά έκανε!
Να σας εξηγήσω: Φέτος θα χορτάσουμε Αιγόκερω: Αιγόκερως με συνολάκι Κρόνου-Πλούτωνα, Αιγόκερως με Ηλιακή Έκλειψη (αρχές Γενάρη), Αιγόκερως με Σεληνιακή Έκλειψη (και τον Ιούλιο και στα μέσα Δεκεμβρίου), Αιγόκερως με φορεμένο Δία από τις 3 Δεκέμβρη και μετά, Αιγόκερως έτσι κι Αιγόκερως γιουβέτσι. Με γειά του με χαρά του, αλλά εσάς τι σας νοιάζει; Αχ και να ξέρατε πόση σημασία δίνει ο Αιγόκερως στην σεξουαλική σας ζωή! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε! Σεξάκι θέλετε; Ο Αιγόκερως θα το ορίσει. Καλό θα είναι κακό θα είναι, αδιάφορο θα είναι, όλα αυτά τα ρυθμίζει ο Αιγόκερως ανάλογα με τα κέφια του!
Με τις εκλείψεις στον Αιγόκερω, εραστές θα πάνε και καινούργιοι θα έρθουν! Με τον Κρονοπλούτωνα, εραστή θα βάλετε στο κρεβάτι, σχέση με παπά και με κουμπάρο θα βγάλετε! Με τον Δία στον Αιγόκερω, σεξάκι θα παραγγείλετε στο Σύμπαν, overdose θα πάθετε και θα λαλήσετε από το πολύ το σεξ! Ειλικρινά, δεν ξέρω αν ζηλεύω την τύχη σας ή αν θα ήθελα κάποια στιγμή να πατήσω φρένο και να κατέβω από… το τρένο!
Τον Μάρτιο που θα έχουμε ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, κοιτάξτε μην πάτε και πείτε στο αφεντικό σας καμία τσαχπινιά και ψαχνόμαστε… Σας το λέω γιατί παίζει να γίνει καμία στραβή στην δουλειά και μετά να ψάχνετε τρύπα να χώσετε το κεφάλι σας μέσα!
Εκείνο που θέλω να προσέξετε το καλοκαίρι λιγάκι, είναι η γλώσσα σας και τα πραγματάκια σας! Καλέ δεν κάνω πλάκα! Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έχουμε και εκλειψούλες (πληθυντικό χρησιμοποίησα, δεν είναι καλό αυτό!) κι έναν Ερμάκο ανάδρομο. Προσέξτε, μη χάσετε κάτι, ενώ παράλληλα φροντίστε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και λόγια με τους φίλους σας, γιατί… δεν τους βλέπω καλά! Ίσως κάποιοι να φάνε σουτ!
Ανάδρομο Ερμή σας έχω και τον Νοέμβρη στον Σκορπιό! Ω, τι χαρά είναι αυτή! Εκεί που λέμε να βρούμε μια άκρη, έρχεται ο ανάδρομος και μάλιστα στον Σκορπιό, να σκορπίσει σε 1000 κομμάτια την καθημερινότητά σας, να σπάσει τη ρουτίνα σας με ύπουλο τρόπο και να σας χώσει στο τριπάκι να ξετρυπώνετε εχθρούς κι ύποπτα άτομα στον περίγυρο της εργασίας σας! Φτου!
Μην μου σκιάζεστε όμως! Δείτε τον Δία που σας κοιτάει στα μάτια από τον Τοξότη και σκεφτείτε όλα εκείνα τα προξενιά που θα σας κάνουν φίλοι και γνωστοί, ενώ παράλληλα, με τις ευλογίες του Αιγόκερω, θα απολαμβάνετε τρελό σεξάκι! Καλή χρονιά το 2019, έτσι;;

Ας δούμε την πρόβλεψη του Καρκίνου...
KARKINOS 200x200 fouksia
Καλή χρονιά θα έχετε καλά μου Καρκινάκια, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν ξέρω οι γύρω σας πως θα την παλέψουν.
Γιατί κάνω τέτοια εισαγωγή; Επειδή ξέρω από καλό μαλλί και καταλαβαίνω ότι πολύ κόσμο θα τον αφήσετε κουρούπα στο πέρασμα σας αυτό το έτος. Με Κρονοπλούτωνα στον Αιγόκερω να σας κοντράρουν στα ίσα, από την μια θα φτιάξετε μούσκουλο και θα σφίξετε δόντια κι από την άλλη, αυτή η μεταμόρφωσή σας σε Κουταλιανό, θα τρομάξει κόσμο και κοσμάκη! Τι φταίνε καλέ τα ζωντανά που εσείς Κρονοπλουτωνιαστήκατε, μασάτε και φτύνετε σίδερα;;;
Βέβαια –θα το πω γιατί θα σκάσω!- όλος αυτός ο αέρας υπεροχής του στιλ –δεν-μασάω-μια-, θα κάνει πολλές ψυχές να αναστενάξουν (ασχέτως εάν εσείς θα αναστενάζετε ήδη από το βάρος των περιστάσεων) και προβλέπω να αποκτάτε fan club… Ειρωνεία ή μη, η τύχη σας μια φορά, έτσι θα σας ξηγηθεί το 2019. Με τις υγείες σας!
Αν κάποια στιγμή γύρω στις 6 του μήνα νιώσετε να θέλετε να πνίξετε το έτερο ήμισυ (όσοι έχετε), α, δεν είναι τίποτα! Μια εκλειψούλα Ηλίου στον Αιγόκερω είναι κι είπε να σας ανακατέψει λιγάκι τα πράγματα για να σας δώσει το ρυθμό για να… χορέψετε και το υπόλοιπο χρόνο!
Μιας και το ανέφερα –και δεν θέλω να μου τσιτωθείτε- μια ηλιακή εκλειψούλα θα έχουμε και τον Ιούλιο, έτσι για να σας ευχηθεί το Σύμπαν το Happy Birthday! Τα καλά νέα είναι ότι θα κάνετε κατακαλόκαιρο μια γερή ανανέωση! Τα όχι και τόσο καλά νέα είναι, ότι θα την κάνετε θέλετε δεν θέλετε! Δεν ξέρω ποια ψυχή θα πεταχτεί από το παράθυρο και σε ποιον θα κοπεί η «καλημέρα», αλλά μια φορά, εσείς, δεν θα λυγίσετε! Σίδερα λέμε τρώτε!
Ωραία τα σίδερα και καλή σας όρεξη, αλλά εγώ αν ήμουν στην θέση σας, θα πρόσεχα σε ποιανού την μούρη θα έφτυνα τα κουκούτσια καλοκαιριάτικα, διότι παίζει ένας ανάδρομος Ερμάκος στο ζωδιάκι σαςπάλι μέσα στον Ιούλιο. Μήπως να τα βροντάγατε όλα κάτω και να πηγαίνατε διακοπές, να αναστατώσετε και κανέναν σε καμία παραλία, που είναι και πιο εύκολο να τον πνίξ….εεεεε...να πνίξετε –λέω- τα νεύρα σας σε καμία δροσερή βουτίτσα;
Όμως μιας και σας έχω ζεστούς, να σας πω ότι ανάδρομο Ερμή θα σας κεράσει το 2019 και τον Νοέμβριο στον Σκορπιό. Εκεί να δείτε γλέντια! Γκόμενο θα γνωρίζετε, γκόμενο θα χάνετε, με γκόμενο θα καταλήγετε! Απλά, δεν θα είναι ούτε όπως τον νομίζετε, ούτε όπως τον παραγγείλατε! Οι δε δεσμευμένοι, θα έχετε και κάτι ωραίες εκπλήξεις από τα βλαστάρια σας, άλλο πράγμα!
Αλλά μην ανησυχείτε βρε! Ο Δίας στον Τοξότηπου όλα τα βλέπει κι όλα τα διορθώνει, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου που θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, θα σας κάνει μια καθημερινότητα μούρλια! Όλα θα πηγαίνουν καλά, καλύτερα και… κάπου! Δεν έχει σημασία το πως, πάντως τα πράγματα θα βρίσκουν τον τρόπο τους να αυτό-διορθώνονται!
Μόλις στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας πατήσει στο ζώδιο του Αιγόκερου, δεν σας λέω τίποτα! Για να δείτε πόσο ωραία θα εξηγηθεί, θα σας δώσει και bonus μια εκλειψούλα στο ζώδιο του στις 26! Τελικά είχα δίκιο: εσείς θα την παλέψετε το 2019… Οι άλλοι δεν ξέρω!
LEON 200x200 galazio
Μην απορείτε καθόλου για το τι σας περιμένει το 2019! Μια χαρά έτος θα είναι για εσάς και το μεγαλείο σας, ενώ δεν θα λείψουν και μερικά ευτράπελα, έτσι, για να σας κάνουν τον χρόνο, λίγο πιο ενδιαφέροντα!

Με τον Δία να κάνει κουμάντο στον Τοξότη, τι ανάγκη έχετε; Δεν σας κάνει απλώς πλάτες, την προξενήτρα σας κάνει και με μεγάλη επιτυχία τολμώ να πω. Δεν ξέρω εάν την γνωριμία θα την κάνετε σχέση, αλλά μια φορά, νηστικοί δεν θα μείνετε! Θα έχετε τρελό κέφι, διάθεση για να φλερτάρετε και να πειράξετε κόσμο, λίμπιντο στο κόκκινο και πολλές ευκαιρίες να σκοράρετε! Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι από την πολλή όρεξη για παιχνίδι, παίζει να χάσετε τίποτα καλές ευκαιρίες για σχέσεις της προκοπής. Δεν φταίτε εσείς, ο Δίας που είναι αφόρητα τσαχπίνης στον Τοξότη φταίει, αλλά θα διορθωθεί κι αυτό κατά το τέλος του έτους! Στο τέλος του έτους ο Δίας θα περάσει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω. Εκεί θα νιώσετε ότι αποκτάτε τον έλεγχο στα θέματα της εργασίας σας και στον κοινωνικό σας περίγυρο!
Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά μια έκλειψη Σελήνης σε εσάς, θα την νιώσετε στις 21 του μήνα Ιανουαρίου 2019, όμως δεν θέλω να το πάρετε κατάκαρδα. Για την ακρίβεια, μπορείτε να αλλάξετε την συνταγή (αντί να πανικοβληθείτε) και να παίξετε μπάλα στο γήπεδο σας. Έκλειψη Σελήνης το Σύμπαν; Αλλαγή σχεδίων εσείς! Αντί να περιμένετε να σας συμβεί κάτι, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και ξεκινήστε να αλλάζετε μόνοι σας ότι δεν αρέσει. Βρε άνθρωπος είναι, κατάσταση είναι, ο γκόμενος σας είναι, το πως ροχαλίζει το ταίρι σας είναι, μην περιμένετε το Σύμπαν να επέμβει και να φέρει την ανατροπή! Ορμήξτε, ξεμαλλιάστε, μιλήστε, ρίξτε άκυρα και κόκκινες κάρτες και προχωρήστε με το κεφάλι ψηλά!
Στο μεταξύ, μια τρέλα και μια κορδέλα, θα την έχετε, διότι ο Ουρανόςθα είναι για ακόμα μια φορά στον Κριό και θα βολοδέρνει εκεί μέχρι τον Μάρτιο. Προλαβαίνετε- δεν προλαβαίνετε να κάνετε καμία γερή τρέλα, διότι από τις 6 Μαρτίου και μετά, θα δείτε πράγματα και θάματα να συμβαίνουν στα θέματα της εργασίας σας! Δεν ξέρω αν θα πάρετε προαγωγή, δεν ξέρω εάν θα πάθετε έρωτα με κάποιον από κει μέσα, δεν ξέρω εάν θα αλλάξετε επάγγελμα, πάντως μια φορά, κάτι που στην αρχή θα σας κάνει να ξινίσετε τα μούτρα σας και στην συνέχεια να χαμογελάσετε, θα σας συμβεί! Α, κι αμέλησα να σας πω ότι θα αλλάξει κι ο κοινωνικός σας κύκλος! Ποιον θα χάσετε και ποιον θα βάλετε μέσα εκεί, δικό σας καπέλο, πάντως μια φορά, ωραία πράγματα θα σας συμβούν!
Για να μην βαρεθείτε το καλοκαίρι με την τόση καλοκαιρία, θα σας δώσω έναν ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας (και στον Καρκίνο) τον Ιούλιο, για να θυμηθείτε το πως είναι να ανοίγεις το στόμα σου και μην θυμάσαι τι ήθελες να πεις, γιατί και σε ποιον! Άλλα θα θέλετε να πείτε, άλλα θα λέτε και αλλιώς θα τα ερμηνεύει το πλήθος! Μιλάμε για Βαβυλωνία, αλλά θα έχει και τα τυχερά της: μπορείτε κάλλιστα να μην μιλάτε καθόλου, να κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι και να αφήνετε τους άλλους να απορούν, τι στο καλό θέλει να πει ο ποιητή

Μην το ψάχνετε: από τους σχετικά ευνοημένους του έτους είσαστε και κοιτάξτε να επωφεληθείτε από τον Δία στον Τοξότη που ξέρει από καλό… φλερτάκι και παρτάκι!Καλά να περάσετε!
PARTHENOS 200x200 silver
Κέφια τρελά το 2019και τα μυαλά στα κάγκελα! Το λες και τίτλο για το πως θα σας κυλήσει το έτος, αλλά μεταξύ μας, μια θα κάνετε επανάσταση και μια που θα ξεχνάτε γιατί την κάνετε!
Ο μπαξές ο πλανητικός έχει από όλα, αλλά για εσάς ειδικά, θα σερβίρουμε Ουρανό στον Ταύρο από τον Μάρτιο και μετά, για να σας δώσουμε μια ήπια, μετρημένη κι ελεγχόμενη δόση τρέλας. Δεν θα πάρετε τα βουνά, μήτε θα σας πάρουν τα μυαλά τίποτα ανοησίες. Ας πούμε ότι με πολύ συγκατάβαση, θα δεχτείτε να λασκάρετε λίγο τα λουριά σας (από μαζοχισμό βλέπω τα πάμε θαυμάσια) και θα κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα προς τα έξω, να γνωρίσετε καινούργια πράγματα, αλλά με… το μέτρο και με αυστηρή μετριοπάθεια. Για να είμαι ειλικρινής, καλά θα περάσετε και θα δώσετε και ρέστα, αλλά κρατώντας πάντα ένα σοβαρό προφίλ, γιατί όπως και να το κάνουμε, έχετε κι ένα κούτελο στην κοινωνία!
Τον Γενάρη του 19, να τον φοβάστε λίγο. Ο Αιγόκερως στις 6 του μήνα, θα την κάνει την κουτσουκέλα του και θα μας φορέσει καπέλο μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του. Κι εκεί που μπορεί να έχετε κάνει τους λογαριασμούς σας με μετριοπάθεια, έρχεται η έκλειψη και… σας δίνει bonus ένα καλό γκομενάκι! Καλέ τι νομίζατε; Ότι θα τύχαινε τίποτα κουλό; Έχει και τα σούπερ καλά της η έκλειψη! Αλλά να θυμάστε: είναι ή του ύψους, ή του βάθους. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι, θα έχετε καλά νέα από τα παιδιά σας: Μπορεί να κάνουν μια καινούργια αρχή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι την νύφη θα την πληρώσετε εσείς!
Επειδή όμως ο έρως είναι ανίκητος στην μάχη, -όπως μας δίδαξε κι ο Σοφοκλής στην Αντιγόνη-έναν έρωτα θα τον πάθετε – κι ας μη τον θέλετε, θα τον πάθετε!-, απλά σας εύχομαι να μην βογκήξετε κιόλας! Με Κρονοπλούτωνα όλο τον χρόνο στον Αιγόκερω που ναι μεν σας πάει γάντι, αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι ΚΑΙ Κρόνος ΚΑΙ Πλούτωνας, θα σας συμβούλευα να κρατήσετε ισορροπίες και να μην πετάξετε την σκούφια σας, στην πρώτη γνωριμία που θα κάνετε ή στο πρώτο πρόσωπο που θα σας την πέσει.
Ο Μάρτιος όμως, έχει κι έναν ανάδρομο Ερμή στα Ψάρια και βλέπω μεταξύ αστείου και σοβαρού, να σας δένεται η γλώσσα κόμπος, αλλά μεταξύ μας, καλύτερα να κοιτάτε παρά να μιλάτε! Ο λόγος; Όσοι είστε δεσμευμένοι, εάν ανοίξετε το στόμα σας, -με τον ανάδρομο- οι πιθανότητες να προκαλέσετε θυμό, αναστάτωση και χάος, αυξάνονται γεωμετρικά με κάθε σας λέξη! Όσοι πάλι δεν είστε δεσμευμένοι, αλλά πολύ θα το θέλατε, να κάτσετε καλύτερα να κλωσήσετε τα αυγά σας, γιατί με τον ανάδρομο, λαβράκι δεν βγαίνει, αλλά ψυχή πάλι, ναι!
Το καλοκαίρι (όπως και το περσυνό αν θυμόσαστε) θα είναι κάπως… καυτό. Να μην έχουμε έναν ανάδρομο Ερμή ακόμα; Να μην έχουμε και μια- δυο εκλειψούλες;
Ντροπής πράγματα! Θα σας κεράσω κάτι! Τον Ιούλιο παίζει και να βρείτε χαμένους φίλους, ή να χάσετε κάποιον από την παρέα σας. Όχι ότι είναι αναπτήρας που θα τον χάσετε στην παραλία, αλλά με τον ανάδρομο Ερμή να καραδοκεί και τις εκλειψούλες να πασπαλίζουν με την χάρη τους τον αέρα, παίζει και να πιαστείτε μαλλί με μαλλί με κανέναν/καμίακαι να σας μείνει το εξτένσιον στο χέρι!
Γενικά δεν σας φοβάμαι το 2019: περισσότερο θα σας φοβηθεί το έτερο ήμισυ και οι άλλοι, παρά εσείς τους ανάδρομους και τους Κρονοπλούτωνες. Μην μιλάτε, από τα τυχερά ζώδια είστε κι εσείς! Καλό σας χρόνο!

ZIGOS 200x200 blue
Το 2019κρατηθείτε από που μπορείτε! Θα συγκλονιστεί ο κόσμος σας ολάκερος! Δεν κάνω πλάκα, μια φορά, έναν Ουρανό στον Κριό, θα σας τον σερβίρει το Σύμπαν μέχρι τον Μάρτιο, για να είναι σίγουρο ότι τον έρωτα τον ξαφνικό, τον παθιασμένο, θα τον βρείτε! Από τον Μάρτιο που ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, τα πράγματα σοβαρεύουν… Λυπάμαι που θα σας το πω αλλά… το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιές! Χα! Περιμένατε να διαβάσετε κάτι άσχημο, έτσι;;; Μπααααα! Ο Ταύρος είναι μια χαρά ζώδιο και παρόλο που δεν ταιριάζει στον Ουρανό, παρόλα αυτά, εσείς θα την βγάλετε καθαρή!
Για να σας δώσω να καταλάβετε, μπορεί μέσα στο 19, να έρθετε αντιμέτωποι/ες με κάποιους φόβους σας, αλλά με καλό αποτέλεσμα: επιτέλους θα μπορέσετε να γελάσετε με ότι σας κρατούσε «όμηρους» τόσον καιρό και να απομυθοποιήσετε τις φοβίες σας. Επίσης αν έχετε χρέη, σβήστε τα και αυτά! Είναι μια κατάλληλη χρονιά για κάτι τέτοιο.
Όμως ας μην γελιόμαστε! Στο σεξάκι που σας έγραψα παραπάνω έχει κολλήσει ο εγκέφαλος σας, παραδεχτείτε το! Γιατί να τον κρύψομεν άλλωστε, το 2019, μπορεί να σας φέρει παλιούς εραστές στο προσκήνιο, ή καινούργιους και πολλά υποσχόμενους!
Πριν το ξεχάσω, μην πέσετε με τα μούτρα στον πατσά: Τον Μάρτιο έχουμε ένα ανάδρομο Ερμάκο στους Ιχθύς, που μια μπερδεψοκατάσταση θα σας την φέρει στην καθημερινότητα σας, άλλον έναν τον Ιούλιο, -στον Λεοντο-Καρκίνο-που θέλει σώνει και καλά να σας φέρει τα πάνω κάτω στις παρέες σας (κατακαλόκαιρο, δεν ντρέπεται ο άθλιος!) κι άλλον έναν τον Νοέμβριο, στον γείτονα σας τον Σκορπιό, που μάλλον στο πορτοφόλι σας θα χωθεί, να τα κάνει μαντάρα!
Είναι εκείνος ο Αιγόκερως, που σας κάθεται θεόστραβα και μεταξύ μας, θα σας δώσω και δίκιο! Κρόνος και Πλούτωνας να σας κεντρίζουν τα πλευρά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στις 6 του Γενάρη έχουμε μια ωραιότατη έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, άλλη μια Σελήνης τον Ιούλιο, και μια ακόμη (έτσι για να ισιώσετε) τον Δεκέμβριο. Στο μεταξύ, σκούζει κι ο Καρκίνος από την άλλη πλευρά (έτερο ζώδιο που πάτε με… σφαίρες) και κάνει κι αυτός μια έκλειψη ηλίου τον Ιούλιο! Το ζητούμενο είναι να κρατήσετε χαρακτήρα και να μην πάρει και σηκώσει κανέναν μέσα από τον οικογενειακό σας κύκλο, ενώ με την έκλειψη στον Καρκίνο, καλό θα ήταν να προσέξετε τα λογάκια σας, μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο! Ίσως και να χρειαστεί, να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες σας, ή να κόψετε την «καλημέρα» σε κάποιους που τον έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ! Αυτά είναι!
Τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας θα αρμενίζει στον Τοξότη κι όλοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα επωφεληθούμε από αυτό! Εσείς για παράδειγμα, θα έχετε καταπληκτικό λέγειν, θα φέρνετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στα μέτρα σας και μέσα σε όλον τον γενικό χαμό, θα βγαίνετε λάδι! Πιστέψτε το, η ζωή σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη από όσο φαντάζεστε και μην φοβάστε για τίποτα!
Το σεξάκι! Το σεξάκι που σας έγραψα στην αρχή να κρατήσετε και να περάσετε ένα… παθιάρικο, ονειρεμένο, καυτό, 2019!

Ας δούμε την πρόβλεψη του Σκορπιού...
SKORPIOS 200x200 goldΤι κι αν ο Δίαςσας άφησε χρόνους και πέρασε στον γείτονα σας τον Τοξότη; Εσείς δεν έχετε φόβο!
Και στον Τοξότη που θα είναι, λεφτά θα γεμίσουν οι τσέπες σας κι όχι, δεν θα κερδίσετε το Λόττο, αλλά με τις δικές σας προσπάθειες, το κεντρί και το σπαθί σας, θα σας έρθουν γλυκά λεφτάκια, ως ανταμοιβή των κόπων σας. Μην το γελάτε καθόλου: μια χαρά θα σας κάτσει ο Δίας στον Τοξότη και με τις ευλογίες του, θα γεμίσετε τις τσεπούλες σας.
Δεν είναι μόνο αυτό όμως: και στο σεξάκι, τα πράγματα θα πάνε καλά! Θα έχετε κάτι ωραία τυχερά, που να σας τα λέω! Και δεν θα είναι μόνο από τον Δία που θα αναστενάξετε με περισσή ικανοποίηση, αλλά κι από τον Ουρανό!
Στο μεταξύ, μέχρι τον Μάρτιο, ο Ουρανός θα είναι στον Κριό (και πάλι), αλλά από τον Μάρτιο που μπαίνει στον Ταύρο, ποιο καλό ζωδιάκι, θα δει χαρά στα… ερωτικά του;;; Εσείς βρε! Και τι χαρές! Ξαφνικές, μπαμ και κάτω! Έρωτα θα πάθετε που ναι μεν ξαφνικός θα είναι, αλλά θα έχει έναν αέρα… σταθερότητας, υπεροχής και θα νιώσετε σαν να τον ξέρετε τον άλλο, καιρό τώρα! Οκ, μπορεί να μην σας βγάζω και πολύ νόημα, αλλά όταν με το καλό θα τον πάθετε, θα δείτε!
Ένα πράγμα με φοβίζει μόνο: εκείνη η γλώσσα σας! Δηλαδή όλο το πακετάκι για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, σκέψης και γλώσσας. Το κακό είναι ότι ο Κρονοπολούτωνας θα είναι κατσικωμένος στον Αιγόκερω και δεν λέει να κουνήσει. Σε αυτή την ωραία συνταγή, θα προσθέσω και μια εκλειψούλα στις 6 Γενάρη (με το καλημέρα σας) και μια στις 16-17 Ιουλίου, ε, και για να μην σας αφήσω νηστικούς κι άλλη μια στο τέλος του χρόνου, στις 26 Δεκέμβρη, πάντα στον Αιγόκερω.


Δεν σας το έγραψα για να καταπιείτε την γλώσσα σας, αλλά για να την προσέξετε την ριμάδα. Αντί να σας ανοίξει πόρτες, θα σας κλείσει κανένα σπίτι και θα ψάχνεστε, Μεταξύ αστείου και σοβαρού, δεν είναι για να δοκιμάζουμε τις αντοχές του Αιγόκερου στις εκλείψεις, μήτε των δικών σας ανθρώπων στα ξυράφια που θα μοιράζετε!
Να σας πω; Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και κάποιους ανάδρομους Ερμήδες μέσα στο 2019, με έναν από αυτούς τους απαίσιους, να γίνεται στον ζώδιο σας! Μάλιστα κυρίες και κύριοι! Έχει το θράσος, να γίνεται ανάδρομος τον Νοέμβριο στο ζώδιο σας και να σας δένει κόμπο. Τώρα για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, δε θα σας φέρει μόνο μπερδέματα, αλλά και ξεμπερδέματα. Έτσι δουλεύει η χάρη του: από την μια χάνεις τα αυγά και τα Πασχάλια και από την άλλη, βρίσκεις εκεί που δεν το περιμένεις, πράγματα και ανθρώπους που νόμιζες ότι έχεις χάσει! Ώπα! Νάτα μας! Παλιά γκομενάκια μυρίζομαι!
Όπως και να έχει, τα πράγματα δεν είναι περίπλοκα: θα έχετε τα τυχερά σας μέσα στο έτος και θα έχετε και μερικές στιγμές που θα πρέπει να φιλτράρετε καλά το τι θα πείτε, πριν το πείτε. Απλό! Για να μην αναφερθώ ότι οικονομικά θα πάτε σούπερ!
Καλά να το αρμενίσετε το 2019!


TOXOTIS 200x200 kokkino
Με Δία καβάλα στο ζώδιο σας και θέλετε να διαβάσετε και προβλέψεις για το 2019;;;!!!
Are you serious??? Τι υπάρχει που να μην μπορείτε να κάνετε μέσα στο έτος; Ποιος άνθρωπος θα βρεθεί να σας πει «όχι» ή να σας χαλάσει το χατίρι; Ποιο εμπόδιο θα βρεθεί στο δρόμο σας και δεν θα το ισοπεδώσει ο Δίας για να περάσετε με ύφος νικητή από πάνω;;; Και λίγα λέω, αλλά το νόημα το έχετε πιάσει φαντάζομαι. Θα μπορούσα άνετα να κλείσω το κείμενο εδώ και να μην μπω στον κόπο να σας ζαλίσω με…. Λεπτομέρειες! Είστε το πλέον τυχερό κι ευνοημένο ζώδιο, από φύση και από θέση τώρα πια (με τον Δία στο ζώδιο σας!)
Για να μην σας αφήσω όμως με το παράπονο και ψάχνεστε να σας πω κι εσάς την μοίρα σας για το 2019!
Έναν Ουρανό στον Ταύρο, θα μας τον σερβίρει το Σύμπαν γύρω στον Μάρτιο, αλλά μέχρι τότε, θα είναι στον αγαπημένο σας Κριό και θα σας δίνει ωραίες πάσες στα ερωτικά σας! Ξαφνικά κι απότομα μέχρι τον Μάρτιο θα τον παθαίνετε τον έρωτα, αλλά μόλις πατήσει ο Ουρανός το ποδαράκι του στον Ταύρο, το σκηνικό αλλάζει!
Από κει με μετά, θα μπείτε σε άλλη φάση! Θα αρχίσετε να ψάχνεστε λιγάκι στην καθημερινότητα σας. Βρε θα το φέρετε από δω, βρε θα το πάτε από εκεί, να μου το θυμηθείτε, μια αλλαγή στην ρουτίνα σας, θα την κάνετε. Όμως, επιτρέψτε μου να σας ξηγηθώ όμορφα: μιας και μιλάμε για Ταύρο, η όποια αλλαγή είναι να γίνει, θα γίνει μεν, αλλά αργά δε. Και κρατήσετε και κάτι που θα σας γράψω. Οι αλλαγές που φέρνει ο Ταύρος, έρχονται για να μείνουν, κρατάνε πολύ και δύσκολα… αλλάζουν! Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι που θα αφορά την καθημερινότητα σας, άρα θεωρώ ότι μάλλον θα αλλάξετε συνήθειες κι ίσως βάλετε και κάποια ασχολία ή χόμπι στην ζωή σας! Καθόλου άσχημα!
Με τους ανάδρομους, πως τα πηγαίνετε γενικά; Γιατί ειδικά μιλώντας, το μενού για το 2019, περιλαμβάνει 3 (ζωή να χουν). ΜάρτιοςΙούλιοςκαι Νοέμβριος, οι μήνες που το πράγμα κι η γλώσσα μπερδεύονται, αλλά από όλους τους ανάδρομους, του Μαρτίου που γίνονται στα Ψάρια να προσέξετε. Γιατί; Μα φυσικά επειδή χωρίς να το καταλάβετε, θα βάλει μπαρουτιές στην οικογενειακή σας ζωή. Προσέξτε το τι λέγεται μπροστά και πίσω από την πλάτη σας, κι όλα καλά θα πάνε!
Εκλείψεις θα πάρετε ή να τις σερβίρω στον Αιγόκερω; Μαντεύω ότι φτύσατε ήδη τον κόρφο σας και ελπίζετε να μην σας πιάσει καμία τους! Η μαύρη αλήθεια είναι όντως ο Αιγόκερως θα πρέπει να τις διαχειριστεί γιατί αρκετές πέφτουν στον άξονα του, ενώ εσείς από την Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου στον Καρκίνο, μάλλον θα βγείτε κερδισμένοι/ες και θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να απογειώνεται, αφού πρώτα, απομυθοποιήσετε κάποια πρόσωπα και τα πετάξετε μια και καλή από την ζωή σας! Όλε!
Μια συμβουλή θα σας δώσω κλείνοντας. Ο Κρονοπλούτωνας στον Αιγόκερω κι οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα του, μπορούν να σας ωφελήσουν, είτε το πιστεύετε, είτε όχι: αν ο Δίας, έχει την τάση να σας σπρώχνει προς την υπερβολή και την… ασυδοσία, οι παραπάνω συνθήκες στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα μπόσικα, τουλάχιστον στα οικονομικά σας! Φροντίστε μόνο, να μην κάνετε επενδύσεις. Μην επενδύσετε χρήματα, απλά διαχειριστείτε τα δικά σας. Δεν θα βγείτε χαμένοι/ες! Σκεφτείτε το!
Καλή χρονιά να έχετε, καλή χρονιά ΘΑ έχετε κι ούλοι, θα σας θαυμάζουν (και θα σας κρυφοζηλεύουν κιόλας, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!)!


AIGOKEROS 200x200 fouksia
Νιώθετε πιο ισχυροί από ποτέ; Αισθάνεστε πως ότι κι αν συμβεί, εσείς θα καταφέρετε όχι απλά να επιβιώσετε, αλλά και να την βγείτε από πάνω, νικητές; Εκνευρίζεστε πλέον με τα μικρά και τα ασήμαντα και μερικές φορές, άνετα θα κόβατε μερικά κεφάλια, για να πάψουν να μιλάνε και να εκφράζουν χαζές απόψεις;
Δεν έχετε πάθει τίποτα, έναν Κρονοπλούτωναέχετε σε οξεία μορφή, αφού και οι δυο τους (Κρόνος και Πλούτωνας), βαράνε μαστίγιο από το ζώδιο σας! Τίποτα το καινούργιο θα μου πείτε και μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο εύκολα τους διαχειρίζεστε και ξέρετε πλέον τα κουμπιά τους.
Βέβαια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έναν τρόμο τον σκορπάτε, όπου βρεθείτε κι όπου σταθείτε, αλλά μάλλον δεν χαμπαριάζετε και πολλά, έτσι; Επίσης, οφείλω να ομολογήσω ότι το δίδυμο που προανέφερα, σας ανάγκασε να δείτε τα πράγματα αλλιώς και να κόψετε… περιττά πρόσωπα και καταστάσεις από την ζωή σας. Μπορεί αρχικά να σας φάνηκε ξινό το κέρασμα, αλλά στην πορεία (και το 2019), θα δείτε ότι μάλλον εσείς επωφελείστε, θεριεύετε, γυαλίζει μεν το μάτι σας και κόβει η γλώσσα σας, αλλά είστε στο πιο ωφέλιμο (για εσάς) κομμάτι της ζωής σας.
Κι αν ο Κρονοπλούτωνας νιώθετε ότι σας στενεύει, να σας πω ότι μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να σας τον έσφιξε τον κορσέ λίιιιιιγο περισσότερο από όσο θα σας βόλευε, αλλά στα συναισθηματικά σας, μπορεί να σας ξημερώσει μια ωραία ημέρα!
Οκ, δεν θα είναι σπαρμένη με ρόδα και πασπαλισμένη με άχνη, αλλά όταν θα βρείτε το σωστό πρόσωπο, θα είναι ακριβώς αυτό: το ΣΩΣΤΟ! Μεγάλο πράγμα και δεν θα θελήσετε να το ανταλλάξετε μήτε με 10 ευκολοχώνευτους έρωτες!
Σας έχω και συνέχεια! Τον Μάρτη μεριά, ο Ουρανός, λέει επιτέλους να περάσει από τον Κριό, στον Ταύρο! Χαμογελάστε, έρωτα σας ξημερώνει αυτή η αλλαγή! Έρωτα που θα συμβεί σχεδόν ξαφνικό-αργά-αργά, κι αν ότι έγραψα δεν σας βγάζει νόημα να εξηγηθώ αμέσως: είναι εκείνος ο έρωτας που συμβαίνει σιγά σιγά, με πρόσωπο που αρχικά τρώει άκυρο, ή δεν σας κάνει κούκου, αλλά μια ωραία πρωία, σηκώνεσαι από το κρεβάτι και νιώθεις ερωτευμένη/ος κι απορείς αν είσαι στα συγκαλά σου! Έτσι ωραία θα εξηγηθεί ο φίλος σας ο Ταύρος, που παίρνει τον Ουρανό παραμάσχαλα και τον πάει βόλτα.


Εκεί που θα ξενερώσετε και το ξέρω, είναι με τις παλιο-εκλείψεις. Δυο γίνονται στο ζώδιό σας(τον Ιανουάριο και τον Δεκέμβριο) και μια στον κολλητό σας (λέμε τώρα), τον Καρκίνο (τον Ιούλιο). Ψέματα δεν θα σας πω, μια φρίκη θα την φάτεκαι θα ψαχτείτε. Για καλό όμως. Όπως συμβαίνει με κάθε έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σας, έτσι και τώρα, θα κάνετε γερές ανακατατάξεις και θα δώσετε λύσεις σε προβλήματα που δεν ξέρατε καν ότι υπήρχαν!
Όσον αφορά την έκλειψη στον Καρκίνο, ε, εκεί δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε τι θα γίνει…. Της κακομοίρας! Θα αναστενάξει το έτερο ήμισυ κι αν δεν έχετε, όλοι όσοι έχουν την σαφή ατυχία, να βρίσκονται δίπλα σας και απόσταση βολής από το χεράκι σας! Όμως με αυτή την έκλειψη μπορεί να γεννηθεί κι ένας ολοκαίνουργιος έρωτας (με γειά σας και καλοφόρετος!). Χλίδα λέμε!
Επειδή ο Δίας θα είναι στον Τοξότη μέχρι τον Δεκέμβριο, θα έχετε μια σημαντική βοήθεια την οποία δεν θα πρέπει να ξεχάσετε: η ψυχολογία σας μπορεί να το πάει λίγο τραμπάλα φέτος, αλλά μάλλον στα πάνω σας, θα είστε τον περισσότερο καιρό!
Τον Δεκέμβριο όμως… θα πάρετε το αίμα σας πίσω! Μπαίνει με δόξα και τιμή ο Δίας στο ζώδιο σας κι εκεί ξεκινάνε τα όργανα! Ε, ρε τι έχει να γίνει! Ένα χαρμάνι με την τύχη σας την καλή, να μην ξέρετε τι να πιάσετε και τι να αφήσετε!
Αλλά όταν έρθει η ώρα, θα σας πω περισσότερα! Καλό 2019 να αρμενίσετε!

IDROXOOS 200x200 galazio
Μπαίνει και το 2019 και ψαχνόμαστε όλοι να δούμε τι θα αλλάξει, τι θα μείνει το ίδιο και ποιος θα την πληρώσει! Για εσάς το έτος θα είναι πλούσιο και με καλό ρεπερτόριο, το οποίο και θα σας αναλύσω ευθύς αμέσως!
Ο Ουρανός κατά Μάρτιο μεριά, λέει επιτέλους να περάσει για τα καλά από τον Κριό, στον Ταύρο.  Να δω τι θα καταλάβει, γιατί εσείς μια φορά, θα αναφωνήσετε με μπλαζέ ύφος «σιγά τα ωά!». Για να είμαστε και δίκαιοι, τον Ουρανό στον Ταύρο, δεν τον λες και το πιο γρήγορο πιστόλι, μήτε περιμένεις να ξημερώσει και να δεις τον ήλιο να ανατέλλει από την Δύση. Όσον αφορά εσάς τώρα, μια αργόστροφη αλλαγή, θα την δείτε στα οικογενειακά σας θέματα.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Κάποιοι/ες, θα αρχίστε να νιώθετε κάπως περιορισμένοι/ες στο περιβάλλον της εστίας σας (όπου «εστία», συμπληρώσετε το σπίτι σας, την οικογένεια σας, το περιβάλλον με τον/την καλό/ή σας κτλ). Μια αλλαγούλα, θα μπείτε στον πειρασμό να την κάνετε, είτε αυτό σημαίνει να διεκδικείτε περισσότερα δικαιώματα, είτε να θέλετε να διαμορφώσετε αλλιώς τα πράγματα και τις δυναμικές τους. Για να μην σας πω ότι τσούκου-τσούκου, μπορεί και να κάνετε και κάποιες διαφοροποιήσεις στο σπίτι, στο ντεκόρ, ή στον τρόπο με τον οποίο ακολουθείτε την ρουτίνα σας μέσα στο σπίτι. Κι όπως σας είπα, όλα αυτά, με το μαλακό και στον καλό τους χρόνο. 
Ο Δίας που θα περιδιαβαίνει τον χαρωπό Τοξότη, θα ανεβάσει και την δική σας διάθεση, θα γεμίσει το πορτοφολάκι σας (αλληλούια!) και θα κάνει την κατάκτηση των στόχων και των επιθυμιών σας πιο εύκολη και απτή! Μάλιστα, όλα αυτά τα καλά, ένας πλανήτης σε τσακίρ κέφια, στον πληθωρικό Τοξότη. Για να μην σας πω ότι και καινούργιους φίλους θα κάνετε και με τους ήδη υπάρχοντες, μια χαρά θα διασκεδάσετε, και κοινωνικοί/ές θα είστε, και μέσα σε όλα κι η Βασίλισσα/ Βασιλιάς του Χορού, θα αναδειχτείτε! Για να μην σας πρήζω, το νόημα είναι ένα και είναι απλό: ξαμοληθείτε, η τύχη είναι με το μέρος σας για να φτάσετε στα αστέρια (υπερβάλλω, αλλά κυριολεκτώ ως προς τις δυνατότητες), θα είστε η ψυχή της παρέας και μέσα από τις παρέες σας, θα κάνετε και μια ωραία γνωριμία!
Μιας και το έφερε η κουβέντα, δεν πιστεύω να κάνετε καμία πατατιά και να πάτε να μου ερωτευτείτε κανέναν/καμία πάνω σε ανάδρομο Ερμάκο; Αυτά είναι λάθη για τους πρωτάρηδες, όχι για εσάς που με έχετε να σας τα λέω όλα! Έχουμε και λέμε. Μάρτιος, τζιζ, Ιούλιος-τζιζ, Νοέμβριος-τζίζ. Κοινώς, μην καψαλίσετε τα μουστάκια σας, αμαρτία θα είναι! Φροντίστε να κρατήστε το μυαλό σας συγκεντρωμένο και το στόμα σας υπό έλεγχο! Τον Μάρτιο ιδιαίτερα, προσέξτε και τα λεφτουδάκια σας, μην σας κάνουν φτερά σε χαζοέξοδα πριν το καταλάβετε!
Α! Να σας πω και για τις εκλειψούλες ένα δυο πραγματάκια! Ο Αιγόκερως θα φάει 2, ο Καρκίνος μια, το Λιοντάρι μια και αυτή είναι που σας ενδιαφέρει άμεσα!

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!