ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΧΟΧΛΙΟΥΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ! ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ??Χοχλιοί Κρήτης Escargot de Crete

Η Escargot de Crete από το 2012 διαθέτει την πρώτη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας σαλιγκαριών στην Ελλάδα.

Η Escargot de Crete, εκμεταλλευόμενη τις ιδανικές καιρικές συνθήκες της Κρήτης δημιούργησε μία πρότυπη επιχείρηση παραγωγής σαλιγκαριών!

Από την άλλη η εταιρεία, βασιζόμενη στην πλούσια παράδοση του νησιού, ως προς τη γαστρονομία και την υγιεινή διατροφή, σχεδίασε και δημιούργησε πρότυπα προϊόντα, με τα πιο αγνά υλικά υψηλής διατροφικής αξίας της κρητικής γης.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική βιομηχανία τυποποίησης σαλιγκαριών δημιουργεί και παράγει προϊόντα σαλιγκαριών σε μορφή έτοιμων γευμάτων σε 4 υπέροχες συνταγές:

Φιλέτα σαλιγκαριών σε ελαιόλαδο.
 Φιλέτα σαλιγκαριών με θυμάρι λεμόνι και πράσινη βιολογική χονδρολιά Κρήτης σε ελαιόλαδο.
 Φιλέτα σαλιγκαριών με ξύδι, δενδρολίβανο και βιολογικές σταφίδες σε ελαιόλαδο.
 Φιλέτα σαλιγκαριών με σκόρδο και μαϊντανό σύμφωνα με τη γαλλική συνταγή escargots de Bourguignon, με την καινοτομία ότι δεν χρησιμοποιείται βούτυρο αλλά το κρητικό ελαιόλαδο.


Το 2015 η Escargot de Crete παρουσίασε μία ακόμη παγκόσμια καινοτομία της, τα φιλέτα σαλιγκαριών μέσα σε αφέψημα φασκόμηλου.
Το προϊόν αυτό έρχεται να ανταγωνιστεί ευθέως την μέχρι σήμερα συντήρηση φιλέτων σαλιγκαριών μέσα στην άλμη.
Το συγκεκριμένο καινοτόμο προϊόν μάλιστα, δεν περιέχει καθόλου αλάτι, ενώ η συντήρηση των φιλέτων μέσα στο αφέψημα από φασκόμηλο είναι πολύ ποιοτικότερη.

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!