ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ?Χριστούγεννα,στολισμός,χριστουγεννιάτικο δεντρο

Είστε έτοιμοι να στολισουμε?
Γράφει η Ηλιάνα Φασουλά

Το πιθανότερο είναι όσο γράφονται αυτές οι γραμμές να έχεις ήδη στολίσει το σπίτι σου για φέτος. Είτε επειδή έχεις μικρά παιδιά είτε γιατί εσύ η ίδια αισθάνεσαι παιδί και θέλεις να το χαρείς λίγο περισσότερο φέτος, ίσως έχεις στολίσει από νωρίς.

  Υπάρχει όμως και η άλλη κατηγορία, οι υπόλοιπες οι οποίες τώρα στολίζουν, έχοντας κάνει υπομονή μέχρι να πιάσουν λίγο τα κρύα και να μπει ο Δεκέμβρης, για να μπορέσουν να μπουν λίγο πιο πολύ στο πνεύμα των γιορτών.

  Χο χο χο, είσαι έτοιμη να στολίσουμε;


Φτιάξε καφέ, βάλε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φώναξε τα ανίψια ή αν έχεις δικά σου πιτσιρίκια και πάμε:

  Θα χρειαστείς:

  • Προφανώς, το χριστουγεννιάτικο δέντρο. (τη βάση του και τα κλαδιά)
  • Στολίδια.
  • Λαμπάκια.
  • Φάτνη (προαιρετικά).
  • Ηλεκτρική σκούπα για το καθάρισμα μετά το στόλισμα του σπιτιού. Πίστεψέ με, θα έχεις γκλίτερ πάνω σου και όπου στολίζεις για μέρες.
  • Ανάλογα πόσο θα «φορτώσεις» το υπόλοιπο σπίτι, όοοοοολα τα  χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά  (χριστουγεννιάτικες κάλτσες στο τζάκι, ΄Αγιος Βασίλης, κλπ)
  • Εάν "πιάνουν" τα χέρια σου, μπορείς να φτιάξεις όμορφες χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα δώσουν μια πολύ πρωτότυπη νότα στο χώρο. Σε διαφορετική περίπτωση, μη στεναχωριέσαι, υπάρχουν και έτοιμα στολίδια ή κατασκευές από άλλους που μπορείς να πάρεις για τις μέρες αυτές!

  Το δικό μου δεντράκι είναι λόγω μικρού σπιτιού πολύ μικρό και χαριτωμένο, δεντράκι στην κυριολεξία, οπότε δεν χρειάζομαι παρά ελάχιστα λεπτά για να στολίσω όλο το σπίτι μου. Όμως, σημασία δεν έχει πόσο φανταχτερό είναι το δέντρο σου, όσο να είναι στολισμένο με αγάπη για σένα και τους ανθρώπους σου.

  Update: ορίστε και το δικό μου δεντράκι, μικρό σε μέγεθος και λιτό σε διακόσμηση, ό, τι πρέπει όμως για να νιώσουμε ότι ήρθαν οι γιορτές.


Καλές γιορτές!


Κολαϊτη Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!