Η επιρροή τους στα 12 ζωδια!!Η Αφροδίτη στο Σκορπιό(9/9-31/10) και ο Άρης στον Υδροχόο(11/9-16/11)

astrologia,σεπτεμβρης,προβλεψεις

Επιμέλεια~επεξεργασία κειμένου
Μαρία Γιώτα-Μελετήτρια αστροψυχολογιας


Αφροδίτη στον Σκορπιο

Με αυτη την Αφροδιτη δοκιμάζουμε και εξερευνούμε τον πιθανό σύντροφό μας και κάνουμε οτιδήποτε για να ταρακουνήσουμε τα πράγματα. Ο δεσμός που αισθανόμαστε είναι πολύ ισχυρός και επιδιώκουμε η σχέση μας να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε έντονη σεξουαλική δύναμη που προέρχεται από την ένταση των συναισθημάτων μας. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, χρησιμοποιούμε τον έλεγχο και τη χειραγώγηση για να κρατήσουμε το σύντροφό μας και μας διακατέχουν εμμονές καθώς και εκδίκηση.
Το παιχνίδι της αποπλάνησης ξεκινά με μια καυτή εμφάνιση ή ένα αισθησιακό άγγιγμα. Διατηρούμε την ιδιωτικότητά μας, πράγμα το οποίο μας κάνει να φαινόμαστε σαν ένα βασανιστικό μυστήριο που πρέπει να διερευνηθεί. Είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε, έτσι επιδιώκουμε να συνάψουμε σχέση με κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή είναι ανειλικρινής. 
Η σεξουαλική πλευρά της σχέσης είναι πολύ σημαντική, έτσι ο σύντροφός μας θα πρέπει επίσης να έχει έντονη λίμπιντο. Μας αρέσει το σεξ και χρειαζόμαστε ένταση, βάθος και δύναμη. Ξέρουμε πώς να προάγουμε τα σχέδιά μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αλλά έχουμε δυσκολία στο να μοιράσουμε την εξουσία στη σχέση μας. Έτσι μπορεί να αλλάζουμε συχνά συμπεριφορά για να βελτιώσουμε τη σχέση σας, αλλά θα την απορρίψουμε όταν δεν εξυπηρετεί πλέον το σκοπό μας. Μπορούμε να δούμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να διερευνήσουμε το μυστηριώδες και το άγνωστο.
Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου.

Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, αφήνεστε στην έκσταση του πάθους, η έντονη σεξουαλικότητά σας και η γοητεία σας, σας βοηθούν να πάρετε αυτό που θέλετε από την αγάπη. Αν είστε μόνοι, ίσως συναντήσετε κάποιον/α που δύσκολα θα μπορέσετε να του/της αντισταθείτε, αλλά ίσως προσπαθήσει να σας επιβληθεί και να σας χειραγωγήσει συναισθηματικά και σεξουαλικά. Αν είστε σε σχέση, είστε εκπληκτικά διαισθητικοί, μπορείτε να αποσαφηνίσετε τι κρύβεται στην ψυχή του αγαπημένου σας. Όμως, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελέγξετε τη ζήλια και πάθος σας, έτσι μείνετε μακριά από την ένταση και τα καταστροφικά παιχνίδια εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, νιώθετε περισσότερο εξαρτημένοι στη σχέση σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη, νιώθετε έντονα συναισθήματα και πάθος. Ίσως συζητήσετε με τον αγαπημένο σας για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας ή αποφασίσετε για δέσμευση. Τώρα δε θέλετε να υπάρχει τίποτα κρυφό ανάμεσά σας, έτσι διευθετείτε οποιαδήποτε διένεξη και επιδιώκετε μια συμβιβαστική λύση. Αν είστε μόνοι, ο μαγνητισμός και το μυστήριο που εκπέμπετε γοητεύουν τους άλλους, έτσι μπορεί να κάνετε μια νέα σχέση που σας χαρίζει έντονες στιγμές πάθους αλλά και συντροφικότητα. Γενικά, λαμβάνετε σεβασμό και εκτίμηση από τους γύρω σας, προβάλετε μια καλή κοινωνική εικόνα και αυτό φέρνει πολλούς ανθρώπους κοντά σας που είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, κάνετε κάποιες μικρές ευχάριστες αλλαγές στην εργασία σας και την καθημερινή ρουτίνα σας, έχετε την αρωγή των συναδέλφων σας, ανταμείβονται οι υπηρεσίες σας στην εργασία σας. Βρίσκετε ευχαρίστηση στα απλά πράγματα και ίσως θελήσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, πηγαίνοντας σε ένα γυμναστήριο ή ξεκινώντας δίαιτα. Ίσως αλλάξετε τη διατροφή σας ή έχετε ευχάριστα νέα για την υγεία σας. Τώρα έχετε την καλή διάθεση να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας και τη βοήθειά σας σε όσους έχουν την ανάγκη σας.
Παράλληλα, έχετε δίπλα σας άτομα που σας βοηθούν σε ένα πρόβλημα εργασίας ή υγείας κι αν έχετε επιχείρηση, οι εργαζόμενοί σας θα είναι περισσότερο αποδοτικοί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα πάθη σας, παίζετε και φλερτάρετε, ζείτε για το ερωτικό παιχνίδι. Σας περιμένει μια έντονα κοινωνική ζωή, άφθονη ψυχαγωγία και μια νέα αγάπη, που σας υπόσχεται καυτές ερωτικές νύχτες πάθους, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία αυτού του ατόμου. Αν είστε δεσμευμένοι, αναζωπυρώνεται η φλόγα του πάθους, έχετε τη δύναμη να παλέψετε για τη σχέση σας, θέλετε να ζήσετε τον έρωτα, έτσι παίρνετε συναισθηματικά ρίσκα και εκθέτετε τα συναισθήματά σας. Θα περάσετε συναρπαστικές ρομαντικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Ίσως προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας, από το οποίο αποκομίζετε οικονομικά οφέλη.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αποσύρεστε από την κοινωνική ζωή και αναζητάτε την ηρεμία σας στη θαλπωρή του σπιτιού σας. Στη σχέση σας, περνάτε το χρόνο σας στο σπίτι σας με το σύντροφό σας, συζητώντας για το παρελθόν και τις ευχάριστες αναμνήσεις. Έχετε μια συμβιβαστική διάθεση και θέλετε να αποφύγετε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση. Συγκεντρώνετε τα μέλη της οικογένειάς σας και τους οικείους φίλους σας στο σπίτι μαζί σας, τώρα απολαμβάνετε την παρέα τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Δείχνετε την εκτίμησή σας και τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας, παίρνετε και δίνετε αγάπη, νιώθετε ότι υπάρχει κάτι δυνατό που σας ενώνει. Ίσως ασχοληθείτε με τις τέχνες ή απλά θελήσετε να κάνετε το σπίτι σας αισθητικά πιο ευχάριστο και άνετο, αλλάζοντας διαρρύθμιση ή διακόσμηση.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, επικοινωνείτε με πάθος και στόμφο, τα λόγια σας έχουν δύναμη, όλοι αναζητούν τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας. Συζητάτε εύκολα και αρμονικά με τους άλλους, είστε ευχάριστοι στην ομιλία και παράλληλα μπορείτε να διεισδύσετε στο βάθος των πραγμάτων. Είστε πειστικοί και εύγλωττοι στον τρόπο έκφρασής σας, κάνετε τους άλλους να απολαμβάνουν την επικοινωνία μαζί σας. Βάζετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας κι αυτό σας βοηθά να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε περισσότερο. Έτσι, κάνετε πιο ευχάριστη τη σχέση σας, συζητάτε τώρα περισσότερο με τον αγαπημένο σας ή συναντάτε κάποιον/α που φέρνει στην επιφάνεια τα κρυμμένα πάθη σας. Έχετε μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες, είστε κινητικοί, σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείτε. 

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σκέφτεστε πώς μπορείτε να έχετε οικονομική ασφάλεια, αλλά και κοινωνική άνοδο. Έχετε τώρα τη διαίσθηση και τη διερευνητική ικανότητα να κρίνετε σωστά ποιες ενέργειες απαιτούνται για τη βελτίωση του εισοδήματός σας, έτσι ίσως κάνετε μια επικερδή οικονομική συμφωνία. Ίσως επωφεληθείτε οικονομικά από ένα κρυφό ταλέντο σας, που τώρα έρχεται στην επιφάνεια. Αν είστε σε σχέση, προσέξτε τη ζήλια και την κτητικότητά σας ή κρυφές καταστάσεις γύρω από τα χρήματα. Κάποια ζητήματα γύρω από το χρήμα και την ακίνητη περιουσία πιθανόν να σας απασχολήσουν και να σας βάλουν σε προβληματισμό. Αν είστε μόνοι, ίσως γνωρίσετε κάποιον/α που σας προσφέρει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, αλλά τα κριτήριά σας θα είναι το χρήμα και το κοινωνικό status. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, είστε ακαταμάχητοι, γοητευτικοί και αισθησιακοί, η μυστηριώδης παρουσία σας και ο αινιγματισμός σας μπλέκουν στα δίχτυα σας τους θαυμαστές σας. Μια νέα, παθιασμένη αγάπη εισέρχεται στη ζωή σας για να σας κάνει πιο ευτυχισμένους, να σας προσφέρει πάθος, εμπιστοσύνη και οικειότητα. Έχετε αυτοπεποίθηση, η γοητευτική σας προσωπικότητα και η όμορφη εμφάνισή σας, σας βοηθούν να πάρετε αυτό που θέλετε από την αγάπη και το χρήμα. Ίσως έχετε επίσης οικονομικές απολαβές από τις σκληρές προσπάθειες στην εργασία σας. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια στη σχέση σας, η ηρεμία και η διπλωματία σας, σας βοηθούν να βελτιώσετε τη σχέση σας. Προσέξτε τη χειραγώγηση και τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας για να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο θολό δωδέκατο οίκο σας, γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί, δεν υπολογίζετε τώρα τις δικές σας ανάγκες αλλά φροντίζετε περισσότερο τους άλλους. Τώρα ζείτε στο δικό σας, ονειρικό κόσμο, δεν έχετε τη διάθεση να δείτε την πραγματικότητα, κάνετε κάποια περίπλοκα σενάρια στην ερωτική σας ζωή, ίσως νιώθετε να είστε στην ομίχλη για μια κρυφή αγάπη. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε κάποιον/α ο οποίος σας κρύβει μυστικά ή δεν είναι διαθέσιμος συναισθηματικά. Προσέξτε μην πέσετε θύμα στην αγάπη, καθώς τώρα θα είστε σε σύγχυση. Αν είστε σε σχέση, μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό ή κάποιος από τους δυο σας να βρίσκεται σε συγκεχυμένη συναισθηματική κατάσταση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, οι φίλοι σάς χαρίζουν έντονες διασκεδαστικές στιγμές και αναλώνετε τον περισσότερο χρόνο με αυτούς. Ίσως κάποιος φίλος σας, σας κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά, βρίσκετε την ευτυχία αναπάντεχα σε μια νέα αγάπη. Αν υπήρχαν συγκρούσεις στο παρελθόν με κάποιον φίλο σας ή τον αγαπημένο σας, τώρα συζητάτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια, είστε υποχωρητικοί και συμβιβαστικοί για την αποκατάσταση των σχέσεών σας. Ασχολείστε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες που σας ενθουσιάζουν, ίσως ακόμα γίνετε μέλος μιας ομάδας όπου συναντάτε μια ευρεία ποικιλία ανθρώπων. Εκπληρώνονται οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας, νιώθετε ελεύθεροι να κάνετε όνειρα για το μέλλον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, βάζετε στην άκρη την προσωπική σας ζωή, στόχος σας είναι τώρα οι μεγάλες φιλοδοξίες σας στην καριέρα σας. Μια νέα ηγετική θέση σας περιμένει, αποπνέετε κύρος και σεβασμό, όλοι σας υπολογίζουν κι εσείς νιώθετε ότι είστε απαραίτητοι για τους άλλους στην καριέρα σας. Οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας, σας βοηθούν στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας και έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Οι διαισθητικές ιδέες σας και οι αντιλήψεις σας, σας βοηθούν να προγραμματίσετε για το επαγγελματικό μέλλον σας. Ίσως σας παρουσιαστεί μια νέα εργασία, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητές σας και τις δεξιότητές σας. Τώρα προβάλετε στον κοινωνικό σας περίγυρο τον καλύτερο σας εαυτό και έχετε περισσότερη δημοτικότητα.

ΙΧΘΥΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αναζητάτε να ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας, βρίσκετε μια διέξοδο από τις υποχρεώσεις σας μέσω μιας νέας γνώσης ή ενός ταξιδιού. Τώρα είστε εξαιρετικά παθιασμένοι και θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια, έχετε την ικανότητα να πείσετε τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σας. Γνωρίζετε άτομα με τα οποία έχετε κοινές πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής και τα οποία σας μαθαίνουν πολλά με τις εμπειρίες τους. Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια σχέση με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή έχει διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Αν είστε σε σχέση, η προσωπική σας ελευθερία είναι επιτακτική ανάγκη για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, έτσι αναζητάτε να κάνετε διαφορετικά πράγματα, είτε μόνοι σας, είτε με τον αγαπημένο σας.

--------------~~\\~\\~\\~\\~\\~\\~-------------------

Άρης στον Υδροχόο από 11 Σεπτεμβρίου ως 16 Νοεμβρίου 2018.

Με τον Αρη στον Υδροχοο,διακατεχόμαστε από ένα ισχυρό αίσθημα συμπόνιας και μας έλκουν η τεχνολογία και ό,τι είναι μοντέρνο. Ακολουθούμε το δικό μας, μοναδικό δρόμο έμπνευσης, ακόμη κι αν παίρνουμε λάθος μονοπάτι. Σπάμε τα ταμπού κι αν υπάρχουν εμπόδια, τα ξεπερνάμε, υπερβαίνοντας τα όριά μας.

Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε σεξουαλικά και μας προσελκύουν ασυνήθιστοι άνθρωποι, που έχουν διαφορετική κουλτούρα ή πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό μας.
Απαιτούμε την ελευθερία μας, αλλά και την προσφέρουμε στους φίλους και τους εραστές μας. Εχουμε τη φιλια ψηλα και αναζητάμε συχνα την παρέα των φίλων μας. 
Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, τον δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης, που προκαλει καυγαδες και διαμάχες. 
Μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.
Μας έλκουν άνθρωποι και δραστηριότητες που μπορεί να έχουν κάποια παράξενα χόμπι. 

Άρης στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.


ΚΡΙΟΣ
Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, οι φιλίες σας και οι ομάδες που ανήκετε, θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σας, αναζητάτε τώρα να ξεφύγετε από τους κανόνες και τους περιορισμούς, βρίσκετε καινοτόμες και ριζοσπαστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Προσελκύετε πολλά άτομα γύρω σας, με τα οποία εναρμονίζονται οι ιδέες σας ή μπορεί να γίνετε μέλος μιας ομάδας που μιλά στα ιδανικά σας. Θα είστε πολύ φιλικοί και κοινωνικοί, όμως επιδιώκετε να κρατάτε σε απόσταση τους άλλους, δε θέλετε να ελέγχουν τη ζωή σας. Έχετε ισχυρή την επιθυμία για ελευθερία, θέλετε να ακολουθήσετε τα δικά σας ενδιαφέροντα, παρακάμπτοντας τους κανόνες, αλλά και τις απόψεις των άλλων. 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έχετε δύναμη και τόλμη να αγωνιστείτε για τις ισχυρές φιλοδοξίες σας, έχετε όμως ένα ανεξάρτητο και φιλελεύθερο πνεύμα, που στέκεται εμπόδιο στους μεγάλους στόχους σας. Έχετε μια καινοτόμο προσέγγιση σε όλα τα ζητήματα στην εργασία σας, πράγμα που σας βοηθά να κερδίσετε σε δημοτικότητα. Δε θέλετε να σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας με έργα που δεν πρόκειται να σας αποφέρουν οφέλη, ούτε και με ανθρώπους που σας θέτουν όρια και κανόνες. Είστε έντονα δραστήριοι στην εργασία σας για την επιδίωξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας, αλλά θα αντιδράσετε αν κάποιος σας υποδείξει τι να κάνετε. Έχετε το θάρρος να πάρετε πρωτοβουλίες, αλλά μόνο με υπομονή και επιμονή, υπευθυνότητα και πειθαρχία θα καταφέρετε να φτάσετε ψηλά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε ένα ανοιχτό και δραστήριο μυαλό, κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που ζουν μακριά σας ή στο εξωτερικό και οι οποίοι επιδρούν σε μια αλλαγή της φιλοσοφίας της ζωής σας και των πεποιθήσεών σας. Έχετε τόλμη και ενθουσιασμό να αγωνιστείτε για τα μεγάλα όνειρά σας και τα ιδεώδη που πιστεύετε και παροτρύνετε τους άλλους να αγωνιστούν στη ζωή. Οι ενέργειές σας είναι απρόβλεπτες και εκκεντρικές και αναζητάτε την περιπέτεια και την εξερεύνηση μέσω των ταξιδιών ή μιας νέας γνώσης, καθώς αυτό σας γεμίζει με ζωντάνια και θετική ενέργεια. Οι καινοτόμες ιδέες σας και πεποιθήσεις σας γίνονται αποδεκτές από τους άλλους, ενώ το πάθος σας για ζωή και η άμεση και ανοικτή στάση σας, έχουν θετικό αντίκτυπο στους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, διακατέχεστε από εσωτερικές συγκρούσεις, οι διαθέσεις σας είναι κυκλοθυμικές και δεν εκφράζετε ανοιχτά το θυμό σας. Σας ενδιαφέρουν περισσότερο το σεξ και τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, ίσως ασχοληθείτε βαθύτερα με την πνευματικότητα και τα απόκρυφα θέματα. Είστε έντονα δογματικοί και απρόβλεπτοι στις ενέργειές σας, ενώ η αλαζονική συμπεριφορά σας ίσως απομακρύνει κάποια άτομα από κοντά σας. Σκέφτεστε έντονα το παρελθόν και ίσως νιώσετε κακεντρέχεια για κάποιον που σας έχει αδικήσει και σας έχει πονέσει. Προσέξτε τη ζήλια και την κτητικότητα στη σχέση σας και μην επιβάλετε τους δικούς σας κανόνες. Αν είστε μόνοι, η σεξουαλική ορμή σας είναι πολύ έντονη, έτσι ίσως συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον/α θα έχετε μια έντονη σεξουαλική σχεση.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, γίνεστε ορμητικοί και απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις σας, είστε επιθετικοί με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν είστε δεσμευμένοι, είτε εσείς ή ο σύντροφός σας αναζητάτε την ελευθερία σας κι αν νιώσετε καταπιεσμένοι, εκδηλώνετε το θυμό και την αγανάκτησή σας. Αν είστε μόνοι, ίσως νιώσετε έντονο πάθος για έναν φίλο σας ή γνωρίσετε κάποιον/α εντελώς τυχαία. Είστε σε συνεχή δράση και κίνηση, ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ίσως εκνευριστείτε με τις πολλές δραστηριότητες. Θα πρέπει να ενεργείτε με διακριτικότητα και διπλωματία, ακόμα κι αν κάποιοι προσπαθούν να σας περιορίσουν ή να σας επιβληθούν και να μην επιτίθεστε, για να μην επιφέρετε ρήξεις στις σχέσεις σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, είστε ενεργητικοί και ζωντανοί και έχετε την ικανότητα να φέρετε εις πέρας ένα έργο σας διαμέσου μιας ομαδικής προσπάθειας. Έχετε αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές σας και δε δέχεστε διαταγές και υποδείξεις από τους άλλους στην εργασία σας, επιδιώκετε να λειτουργείτε αυτόνομα. Προσέξτε την ανεξέλεγκτη νευρικότητά σας και την κριτική σας προς τους άλλους και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί. Αν ασχολείστε με το διαδίκτυο ή την τεχνολογία, θα έχετε θετικά αποτελέσματα λόγω της εστίασής σας στη λεπτομέρεια και τη διορατικότητά σας. Ίσως δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον για την υγεία σας και αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών, οι δράσεις και οι αντιδράσεις σας απέναντι στον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας θα είναι απρόβλεπτες ή οι άλλοι θα ενεργούν νευρικά απέναντί σας. Αναζητάτε τώρα να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, φλερτάρετε 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το σπίτι σας ή κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, αν νιώθετε ότι σας περιορίζουν. Αναστατώνεστε εύκολα αν κλονιστεί η ισορροπία σε κάποιες σχέσεις σας, ίσως έχετε κάποιο πρόβλημα με την οικογένειά σας ή το σπίτι σας που ανάγεται στο παρελθόν. Τώρα σας είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τις ανάγκες των άλλων, διεκδικείτε πράγματα για τον εαυτό σας και είστε κυκλοθυμικοί στη συμπεριφορά σας. Όμως η διορατικότητά σας και η ισχυρή διαίσθησή σας, σας βοηθούν να αποσαφηνίσετε τις διαθέσεις και τις αντιδράσεις των γύρω σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έχετε καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες, αλλά και την πνευματική περιέργεια να μάθετε πολλά. Καταπιάνεστε με πολλές δραστηριότητες, κάνετε νέους φίλους, είστε δραστήριοι και κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είστε ανάλαφροι στην επικοινωνία σας, τα αστεία και το χιούμορ σας φέρνουν κοντά σας νέα άτομα που αναζητούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία όπως κι εσείς. Προβάλετε δυναμικά επιχειρήματα και κάποιες φορές γίνεστε αδιάλλακτοι, αν οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί σας. Είστε περίεργοι και θέλετε να μάθετε το κάθε τι γύρω σας, όμως φροντίστε να μείνετε μακριά από το κουτσομπολιό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έχετε πρωτότυπες ιδέες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και δραστηριοποιείστε για οικονομικά ζητήματα ή χρέη. Ίσως κάποιος φίλος σας, σας βοηθήσει με τις ιδέες του στα οικονομικά σας ή αντίθετα, ανταγωνίζεστε τους άλλους στην προσπάθειά σας να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Επιθυμείτε τώρα να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι και έχετε μεγάλη αποφασιστικότητα για να το πετύχετε. Προσέξτε τις οικονομικές δοσοληψίες με τους φίλους σας ή με ομάδες που ανήκετε, φροντίστε οι όροι να είναι σαφείς, για να μην έχετε πρόβλημα αργότερα. Το διορατικό μυαλό σας σάς βοηθά στην επίλυση πρακτικών προβλημάτων. Ίσως τώρα ξοδέψετε τα χρήματά σας για την καλοπέρασή σας και σε αισθησιακές απολαύσεις.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής ταυτότητας, προβάλετε τη δυναμική, ανεξάρτητη και πρωτοπόρο προσωπικότητά σας, έχετε δύναμη θέλησης και θάρρος για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Έχετε μεγάλες αντοχές για να αγωνιστείτε γι’ αυτό που θέλετε, είστε ενθουσιώδεις και πιστεύετε στον εαυτό σας. Τώρα αναζητάτε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας, κι αν δεχτείτε υποδείξεις και περιορισμούς είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε. Η παρορμητική συμπεριφορά σας και η αδιαλλαξία σας μπορεί να σας απομακρύνουν από κάποιες σχέσεις σας, καθώς δε σκέφτεστε πριν δράσετε και αντιδράσετε, και προσβάλλετε τους άλλους με τους αυθόρμητα ειλικρινείς τρόπους σας. Από τη θετική πλευρά, είστε κοινωνικοί και περισσότερο εξωστρεφείς, ενώ η δυναμικότητά σας σάς καθιστά δημοφιλείς.  

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε να πιέζεστε από έναν εσωτερικό θυμό που κρύβεται μέσα σας και ο οποίος απορρέει από γεγονότα του παρελθόντος ή κάποιους συναισθηματικούς περιορισμούς που σας έχουν επιβάλει οι άλλοι. Τώρα δεν έχετε αυτοπεποίθηση και διστάζετε να πάρετε την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας. Αισθάνεστε άβολα όντας με τους άλλους και επιδιώκετε τη μοναξιά σας και την ηρεμία σας. Ίσως έρθουν στο φως κρυμμένες καταστάσεις, οι οποίες θα σας δημιουργήσουν κυκλοθυμικές διαθέσεις ή θυμό και οργή, που θα έχουν μεγάλη επίδραση στη ψυχοσύνθεσή σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι φίλοι σας σκάβουν το λάκκο σας ή ένας φίλος γίνεται εχθρός.


Πηγη e-zodia.gr

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!