Κορίτσια...το νου σας!!!Οι 14 επικίνδυνοι τύποι ανδρών αναλογα με το ζωδιο τους!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΑ- Ερευνήτρια αστροψυχολογίας

Οι ερωτικές σχέσεις είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που έχουμε να χειριστούμε στη ζωή μας και αυτό γιατί πολύ απλά κανείς από εμάς δεν μπορεί να τις κάνει μόνος του. Είμαστε από την αρχή υποχρεωμένοι να λειτουργήσουμε μαζί με κάποιο άλλο άτομο και αυτό μας είναι πολύ δύσκολο όταν βρισκόμαστε μονίμως στον απέραντο ωκεανό του Εγώ μας. 

Εκεί έξω στην κοινωνία (αλλά και στην ιντερνετικη κοινότητα),υπάρχουν λογιων-λογιων μπουμπουκια,κορίτσια...

Με το άρθρο αυτό θέλω να σας δείξω κάποιους τύπους ανδρών οι οποίοι είναι συγγενείς με κάποια ζώδια (ωστοσο,δεδομένου ότι οι περισσότεροι έχουμε διαφορετικές επιρροές κι από αλλους πλανητες,περα απο τον Ηλιο μας, είναι αναγκαίο να αναλυθεί ο χάρτης του ατόμου και να διαπιστωθεί σε ποιο ζώδιο είναι συγγενής στον τομέα των χαρακτηριστικών) ώστε να προστατευτείτε αναγνωριζοντας τα σημαδια πριν να είναι αργά!!

1ος τύπος: Ο Άξεστος (Ζώδια συγγενή με αυτόν τον Τύπο: Κριός, Ταύρος, Σκορπιός 

Βασικό του πρόβλημα η ελλειψη τακτ και η φλυαρία του μέχρι που ξαφνικά αρχίσατε να καταλαβαίνατε ότι στις πέντε φορές που βγαίνατε έξω,στις έξι γινόσασταν ρεζίλι ενώ η αδιακρισία χτύπαγε σύννεφο. Ενα ακομη χαρακτηριστικό τους είναι ο τεράστιος Εγωισμός τους που δεν τους επιτρέπει να αποδεχτούν καμία άλλη άποψη και που αποτελεί τροχοπέδη για την αυτοεξελιξη τους.

2ος Τύπος: Ο πολυλογάς (Συγγενή ζώδια:Δίδυμοι, Τοξότης)

Πολύ επικοινωνιακός και ζωηρός τύπος,ήταν γεμάτος ζωντάνια και ενεργητικότητα, όταν σας γνώρισε σας είπε πιθανόν ότι είναι επιστήμονας πυρηνικής φυσικής (τουλάχιστον) και πως έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο.Θα θελήσει να σας εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του και με το πόσο in είναι στην καθημερινή του ζωή, θα ακούσετε τόσα πολλά πράγματα που θα νομίσετε ότι είσαστε δίπλα σε ένα πολύ σπουδαίο άνθρωπο και όμως από αυτά που σας είπε πιστέψτε μόνο το 20% (και πολύ λέω) στη συνέχεια θα έχει κάποιες περίεργες εξαφανίσεις οι οποίες θα είναι καλυμμένες πολύ επιδέξια ενώ είναι πολύ πιθανό να έπιασε φωτιά το τετράγωνο στο σπίτι του και να μην μπορούσε να φύγει γιατί ήταν εγκλωβισμένος (ποιος όμως τώρα φταίει, αυτός που τα λέει η εσείς που τα πιστεύετε). Γενικότερα θα παρατηρήσετε ότι από λόγια θα σας έχει κάνει πολύ πλούσια αλλά δεν θα βλέπετε πράξεις και εκεί θα πρέπει να ανησυχήσετε και να το ψάξετε εάν αυτές οι ξαφνικές εξαφανίσεις είναι μόνιμες διότι πολύ απλά τοτε μάλλον υπάρχει και άλλη ( μην πω και άλλες) στη ζωή του.Ακόμη και αν σας λέει ότι αυτή είναι η δουλειά του μάλλον εσείς θα πρέπει να το ψάξετε λίγο. Εάν κάποιος τώρα αρχίσει και σας λέει πολλά περίεργα μεγαλείου και έχει μία τάση να επιδεικνύεται (συγγενής με τον τύπο του Ψώνιου που θα δούμε παραπάνω) πρέπει να προσέξετε γιατί είναι πολύ πιθανό ακόμη και να έχει μπερδευτεί με μικροαπατεωνιές. Σε αυτό τον τύπο ανήκουν και οι άνθρωποι οι οποίοι παρασύρουν τους ανθρώπους γύρω τους και οδηγούν αρκετές κοπέλες σε πολλά λανθασμένα μονοπάτια και αυτό όχι γιατί είναι κακοί αλλά διότι είναι αδύναμοι χαρακτήρες και αυτό μπορείτε να το κατανοήσετε εάν δείτε ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει αναλάβει ευθύνες που θα πρέπει να έχει στην ηλικία του αρνούμενος να μεγαλώσει οπότε και εσείς καλείστε να γίνετε ο μόνος ώριμος άνθρωπος σε αυτή τη σχέση και ουσιαστικά να αναγκασθείτε να βιώνεται μία σχέση ψυχολογικής παιδεραστίας, η οποία ιδιαίτερα αν το θύμα είναι η γυναίκα είναι κάτι πολύ δυσάρεστο γιατί την εξαναγκάζει εκτός από ώριμη να γίνει και ο άνδρας του σπιτιού η της σχέσης, τα αποτελέσματα είναι τραγικά και για την ψυχολογία της και για το μέλλον της.

3ος Τύπος: Το ναρκισσιστικό ψώνιο (Συγγενή ζώδια: Λέων, Ζυγός/Κριός,Αιγοκερως)

Τον βλέπετε να περπατάει και να λάμπει δίνει την εντύπωση του φινετσάτου τύπου που ξέρει πολύ καλά τη ζωή και κυρίως πώς να διασκεδάσει και να σας κάνει ευτυχισμένη, είναι ο τύπος με τα καλογυαλισμένα παπούτσια η ο νεαρός που θα είναι στην μόδα και θα κοιτάει την εμφάνιση του 24 ώρες το 24ωρο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τους κοιλιακούς τους και από την αστραφτερή του παρουσία. Θεωρεί ότι είναι το κέντρο του κόσμου και όλοι δίπλα του θεωρεί ότι είναι για να τον υπηρετούν. Στην αρχή θα σας εκπλήσσει με το απίστευτο περιτύλιγμα και τους καλούς του τρόπους και θα πείτε πόσο όμορφος είναι ο άνδρας που πετύχατε καθώς και θα μακαρίζετε την απίστευτη τύχη σας που σας χτύπησε η μοίρα την πλάτη. Ακόμη και αν αυτό το άτομο δεν είναι όμορφο και πάλι θα θεωρεί περί πολλού τον εαυτό του οπότε και θα έχετε δίπλα σας ένα φινετσάτο ευγενή ή ένα βασιλιά. Μόνο που εσείς δεν θα είσαστε η πριγκίπισσα στη ζωή του παρά η δούλα (το καλύτερο θα είναι να γίνεται η μαιτρέσσα του καθώς θα σας αντιμετωπίζει σαν ένα αντικείμενο ικανοποίησης του και επιβεβαίωσης της ομορφιάς και σπουδαιότητας του και το ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ). Το άσχημο με αυτό το άτομο είναι ότι θα είσαστε ένα ακόμη πρόσωπο στη ζωή του και τίποτα παραπάνω, ένας ακόμη αυλικός κόλακας που θα τον κάνει να ικανοποιεί ακόμη περισσότερο το υπερτροφικό του Εγώ. Οι άνθρωποι για αυτόν είναι απλά διακοσμητικά μπουκαλάκια τα οποία τα μαζεύει και τα μυρίζει, το ακόμη χειρότερο είναι ότι για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του θα προσπαθήσει να μειώσει εσάς έτσι με τον χρόνο θα γίνεται σίγουρα ράκος από την συνεχή του προσπάθεια μείωσης της προσωπικής σας αξιοπρέπειας, στο τέλος όταν θα έχετε πια χάσει κάθε προσωπική σας λάμψη θα σας διώξει και θα μείνετε μόνοι και εγκαταλελειμμένη, το χειρότερο είναι ότι δεν θα καταλάβετε σχεδόν ποτέ ότι δεν φταίγατε εσείς και πάντα θα κατηγορείτε τον εαυτό σας για ότι έγινε.

4ος Τύπος: Ο Αναίσθητος (Συγγενή ζώδια:Ταυρος,Διδυμος,Αιγόκερως, Υδροχόος)

Δεν υπάρχει κάτι πιο άσχημο και εκνευριστικό από την αδιαφορία, ίσως το να μην σου δίνουν σημασία να είναι το πιο εξοργιστικό πράγμα στον κόσμο. Η παρατεταμένη έλλειψη προσοχής όχι μόνο σκοτώνει την αγάπη αλλά γεννάει και το μίσος. Όσες τα είχατε με ένα Αιγόκερω ή Υδροχόο η με έντονο αυτό το ζώδιο στο ωροσκόπιο του και λειτουργούσε αρνητικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίσατε την έλλειψη ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο σας. Στον Αιγόκερω θα γνωρίσετε τον άνθρωπο που έχει ερωτευτεί τη δουλειά του, στον Υδροχόο αυτόν που έχει ερωτευτεί την μοναξιά του, οι φίλοι αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του και ενώ σας λένε ότι σας αγαπάνε αυτό το ακούτε αλλά δεν το νοιώθετε πουθενά στη ζωή σας μαζί του. Η έλλειψη ενδιαφέροντος που δείχνουν στη σχέση τους έχει γεννήσει τα μεγαλύτερα μίση στον κόσμο (εξάλλου όλοι ξέρουν ότι η μεγαλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία). Η έλλειψη ευαισθησίας και ρομαντισμού μπορούν να τσακίσουν τον πιο υπομονετικό άνθρωπο ενώ μία ρομαντική γυναίκα μάλλον μέσα από έναν τέτοιο τύπο να καταρρεύσει ψυχολογικά, ενώ συνήθως εκτός από το μίσος γεννά και πικρία γιατί πιστεύει ότι το ίδιο το άτομο είναι ανεπαρκές και όχι ο συγκεκριμένος που δεν δίνει σημασία στο συναισθηματικό επίπεδο. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι τα γνωστά συναισθηματικά παιχνίδια που κάνουν οι ερωτευμένοι ή τα γνωστά τερτίπια που κάνουμε όλοι για να αναζωπυρώσουμε το πάθος, τις περισσότερες φορές το λιγότερο δεν τα καταλαβαίνουν και δεν μπορούν να τα μεταφράσουν έτσι όπως θα έπρεπε. Είναι οι άνθρωποι που μπορεί να χάσουν το νόημα της ζωής καθώς και τα άτομα που θα μπορούσαν να τους κάνουν ευτυχισμένους πραγματικά, αν και για τους δύο ο γάμος είναι για μεν τον Αιγόκερω η επαγγελματική καταξίωση και για τον Υδροχόο οι κοινωνικές σχέσεις και αγώνες. Πολλοί άνθρωποι με αυτό τον τύπο είναι ανίκανοι να βιώσουν το συναίσθημα όπως το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι και αυτό γιατί πολύ απλά δεν είναι στης βασικές τους ανάγκες, δεν είναι ακριβώς ένας αρνητικός τύπος ενός άνδρα αλλά μάλλον μία στάση αρκετά περίεργη που δύσκολα μπορούν να την αποδεχτούν οι υπόλοιποι άνθρωποι και βάση των κοινωνιολογικών δεδομένων θα είναι ακόμη πιο έντονο το φαινόμενο στη συνέχεια. 

Οι 4 παραπάνω τύποι είναι οι βασικοί και αντιστοιχούν στα ζώδια που γράφουμε πιο πάνω, οι υπόλοιποι τύποι που ακολουθουν είναι συμπληρωματικοί και μπορεί να συνυπάρχουν μαζί με κάποιον από τους βασικούς.

5ος Τύπος: Ο Τσιγκούνης (Συγγενή ζώδια:Καρκινος,Παρθενος,Αιγόκερως,Ζυγός)

Συνήθως από το πρώτο Ραντεβού θα πληρώσετε εσείς το δικό σας ποτό η καφέ ενώ αν δεν το πληρώσετε από τον πρώτο καφέ σίγουρα σιγά-σιγά θα αρχίσετε να τον πληρώνετε και στο τέλος μπορεί να πληρώνετε εσείς και τον δικό τους. Το πρώτο ανησυχητικό κρούσμα έρχεται στο δώρο ( αν σας κάνει) το οποίο θα είναι ανεκτίμητης αξίας με την έννοια ότι θα είναι μέσα από την ψυχή του (σε μία γνωστή μου της έκανε δώρο την κούπα του από την οποία έπαιρνε το γάλα του όταν ήταν μικρός και εντάξει πες τη μια φορά είναι κάτι συναισθηματικό, τη δεύτερη φορά που της έκανε δώρο το παλιό του παλτό πως μπορείτε να το εξηγήσετε; ) Η ζωή γίνεται ακόμη πιο δύσκολη όταν θα πρέπει να ζήσετε με αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος θα αρχίζει να σας κοιτάει παράξενα όταν ανοίγεται το φως για να πάρετε κάτι από το ψυγείο, όταν θα αφήνετε το φαγητό στη φωτιά για πολύ ώρα η τολμήσετε να πάτε να κάνετε μπάνιο παραπάνω από 10 λεπτά!!( εάν έχετε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα τα πράγματα θα είναι για εσάς ακόμη πιο δύσκολα μίας και θα πρέπει το χειμώνα να βιώσετε από πρώτο χέρι τη ζωή ενός Πιγκουΐνου.) Το κακό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν φαίνονται από την αρχή οπότε πρέπει να το ψάξετε καλά το θέμα στης λεπτομέρειες και κυρίως, αν ήταν ανοιχτοχέρης στο παρελθόν και μετά άλλαξε μάλλον το πρόβλημα δεν είναι η τσιγγουνιά αλλά ότι έχασε το ενδιαφέρον του για το άτομό σας.

6ος Τύπος:Γονεικα πρότυπα (Συγγενή Ζώδια: ΚαρκίνοςΑιγόκερως)

Αυτός ο τύπος είναι τυπικός και πολύ επικίνδυνος γιατί συναντάτε πολύ συχνά τώρα τελευταία, από τη μία η επιρροή της μαμάς (Καρκίνος) και από την άλλη ο σκληρός πατέρας (Αιγόκερως) που έχει κάνει τη ζωή κόλαση του ανθρώπου σας είναι σίγουρο ότι αυτό δεν είναι μία τυπική σχέση παρά κάτι περισσότερο ομαδικό (μιας και είσθε υποχρεωμένες να παντρευτείτε η να είστε απλά μαζί με τη σκιά της μάνας η του πατέρα) στον μεν ο Καρκίνος έχει μία απίστευτη επιρροή η μάνα του που φτάνει στα όρια του οιδιπόδειου από την άλλη η επιβλητική παρουσία του πατέρα έχει καταστρέψει την ψυχολογία του Αιγόκερου της καρδιάς σας. Δυστυχώς σε αυτό τον τύπο πέφτουν οι γυναίκες που είναι οι πιο δυνατές και υπερπροστατευτικές έτσι είτε με τον ένα τρόπο η τον άλλο στην ψυχολογία του άνδρα προσπαθεί να πάρει όχι τη θέση της ερωμένης αλλά τη θέση του προβληματικού γονέα. Αυτό τελικά την οδηγεί σε ένα αμετανόητο κυνήγι να υποστηρίξει τον άνθρωπο που αγαπάει αλλά τελικά τίποτα δεν μένει εκτός από την απελπισία και το αδιέξοδο.

7ος Τύπος: Ο ξερόλας (Συγγενή ζώδια: Διδυμος,Τοξότης,Υδροχοος)

Είναι ενοχλητικό κάποιος να τα ξέρει όλα πόσο μάλλον να μην τα ξέρει και να επιμένει για το αντίθετο, αυτός ο τύπος θεωρεί τον εαυτό του σαν τηνν επίγεια ενσάρκωση του Θεού και εσείς τίποτα άλλο παρά η ωραία που του κάνει παρέα στην απέραντη μοναξιά του. Αυτή του η τάση είναι τρομερά ενοχλητική γιατί στην ουσία είναι πολύ απορριπτικός και σνομπ, δεν μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο όταν τον θεωρείς κατώτερο σου και μάλιστα όταν τον βλέπεις και ηλίθιο. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι όταν θα βγαίνετε έξω θα είσαστε μάλλον η γλάστρα της παρέας, όταν θα μιλάει με ' τους φίλους του και το πιο πιθανό είναι να πάρετε το master σαν σερβιτόρα μιας και θα σας ζητάει Κανά ποτήρι νερό η καμιά μπύρα. Η εξέλιξη αυτής της σχέσης είναι τι άλλο από το να μην μπορείτε να παίρνεται δημοκρατικά της αποφάσεις μιας και αυτός θα κάνει αυτό που θεωρεί αυτός σωστό και δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί ότι πρέπει να κάνετε και κάποια πράγματα ομαδικά. Με λίγα λόγια αν θέλετε να κάνετε κάτι άλλο θα το κάνετε μόνη σας και χωρίς αυτόν ( αν το αντέχετε καλός, φτάνει να μην φτάσετε να τα κάνετε όλα μόνες σας.)

8ος τύπος: Ο ασφυκτικός (Συγγενή Ζώδια: ΤαύροςΣκορπιός)

Η διάσημη αοιδός Καίτη Γαρμπή έλεγε το «πάψε να έχεις έμμονες ιδέες πως κρύβω από σένα μυστικά» έ καλύτερα με αυτό τον τύπο να μάθετε να το λέτε καλά (καθώς και το εσένα μόνο, της ιδίας) γιατί σε καθημερινή βάση θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την γκρίνια της ζήλιας και της κτητικότητας η οποία είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός αυτής της σχέσης με αυτό τον άνθρωπο. Που είσαστε απόψε; Γιατί γυρίσατε το κεφάλι σας προς το άλλο τραπέζι; Ποιος είναι αυτός που σας παίρνει τηλέφωνο και σας την πέφτει (άλλο που δεν έχει ακούσει τίποτα), γιατί βγαίνετε όλη την ώρα με αυτή τη Μαρία που σας δίνει το κακό παράδειγμα και σας παρασέρνει και τέλος για ποιο λόγο αποφασίσατε σαν γυναίκα και εσείς να ντυθείτε και να βαφτείτε;( ξέχασε προφανώς ότι του κάνατε εντύπωση καλοντυμένη και καλοφτιαγμένη). Ο ασφυκτικός τύπος σας βλέπει σαν κάτι δικό του δεν επιτρέπεται να κοιτάξετε ούτε αρσενικό γάτο, η ζήλια τους φτάνει στην υστερία και την ώρα του παραλογισμού τους τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει, δυστυχώς μαζί με τον Κριό και τον ιχθύ είναι από τα ζώδια που είναι πιο επιθετικά προς της Γυναίκες τους (ο Ιχθύς γιατί συνήθως ρέπει προς τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό σε αντίθεση με τα άλλα τρία που αντιδρούν λόγο θυμού και ανικανότητας τους να λειτουργήσουν και να τους σεβαστούν οι γυναίκες τους). Τον ασφυκτικό τύπο ελάχιστες γυναίκες τον αποδέχονται τη σήμερον ημέρα και συνήθως είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, από την άλλη ένας ασφυκτικός άνδρας είναι ίσως από τις χειρότερες μορφές δυναστών και αυτό γιατί η ζημιά που προκαλείτε στη γυναίκα είναι σε πολλά επίπεδα, η ασφυκτικότητα στο τέλος πνίγει την γυναίκα και από ζωντανό άνθρωπο τη μετατρέπει σε ένα νεκροζώντανο φάντασμα που περιφέρεται μέσα στο σπίτι και δυστυχώς της πιο πολλές φορές δεν καταφέρνει ποτέ να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της.

9ος Τύπος: Το θύμα (Συγγενή Ζώδια:Κριός,Καρκίνος,Λέων, Ιχθύς)

Το θύμα είναι πολύ επικίνδυνο διότι στην ουσία δεν είναι το Θύμα αλλά ο θύτης, με τον τρόπο του προσπαθεί να σας κάνει να τον αγαπήσετε και να τον λατρέψετε, θα σας προτάξει την δύσκολη ζωή του και πόσο έχει ταλαιπωρηθεί καθώς και το πόσο φιλοσοφημένος είναι και τα έχει δει όλα με σφαιρικό τρόπο. Η ζωή για αυτόν είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας που από τη μία θα σας πει ότι την έχει παλέψει από την άλλη ότι έχει χάσει την πίστη του σε αυτή. Αυτά τα άτομα εκτός του ότι είναι οι τυπικοί “loser” σας παραπλανούν και σας οδηγούν και εσάς στο τρένο της αποτυχίας. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Θύματος είναι το «χαλάκι» το άτομο που δείχνει να σας θαυμάζει τόσο και όμως εσείς ξέρετε ότι δεν έχετε κάνει και κάτι το σπουδαίο και στην ουσία καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για δουλοπρέπεια και ανικανότητα να ζήσουν μόνοι τους. Η μόνιμη αυτή στάση του θύματος τελικά οδηγεί σε παρεκώλλυση του πραγματικού συναισθήματος μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και μετατρέπεται σε λύπηση. Αν ο τύπος αυτός είναι προχωρημένος παρασύρει και τη γυναίκα σε πολλές θυσίες και μπορεί να την οδηγήσει σε πολλά λάθη που πολλές φορές τα βλέπουμε και σε ταινίες που οι γυναίκες μπερδεύονται για χάρη ενός άνδρα σε πολλές δύσκολες καταστάσεις και τέλος θυσιάζονται αν και στο τέλος το ευχαριστώ δεν θα το ακούσουν.

By Χρήστος Αρχος-myhoroscope.gr
Επιμέλεια/επεξεργασία
Μαίρη Γιωτα
Ερευνήτρια αστροψυχολογιας
Το προσωπικό blog της Κας Γιώτα⇒ https://astrologikes-analyseis.blogspot.com/2014/10/blog-post_86.html?spref=fb

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!