Πλούσιες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, στο όμορφο φθινοπωρινό Ηράκλειο


Γράφει η Δέσποινα Τσώπου

Ένα πολύ όμορφο απόγευμα και ένα ακόμα πιο όμορφο βράδυ, είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν τη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, απολαμβάνοντας τις υπέροχες και πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο δήμος, στο πλαίσιο μιας μεγάλης αξιόλογης προσπάθειας που γίνεται αυτό τον καιρό για να συνδυαστούν οι φθινοπωρινές βόλτες των πολιτών αλλά και των τουριστών που θα βρεθούν στο κέντρο της πόλης, περνώντας παράλληλα πολύ σημαντικά κοινωνικά μυνήματα.
Μαζί και με διάφορες ιδιωτικές πρωτοβουλίες,  όπου εταιρίες και μαγαζιά, διαφημίσαν τα προιόντα τους στο κοινό, δίνοντας τα δικά τους πολύ σημαντικά μυνήματα για να μαθαίνουν οι μικροί και για να ξαναθυμηθούν οι μεγαλύτεροι.
Μουσική, παιχνίδια, δραστηριότητες και οινογνωσία ήταν μερικά από όσα όμορφα συνέβησαν, προσφέροντας υπέροχες στιγμές σε όλους.

Μία απο τις δραστηριότητες ήταν αυτή του δήμου Ηρακλείου όπου στο πλαίσιο της Ευρωπαικής εβδομάδας κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2018), με το σύνθημα συνδυάζω όλα τα μέσα και μετακινούμε έξυπνα και οικολογικά, προσέφεραν δωρεάν ποδήλατα σε όσους επιθυμούσαν να κάνουν τη βόλτα τους μέσα στα δρομάκια της πόλης κάνοντας συγχρόνως γυμναστική και να μετακινηθούν χωρίς να ρυπαίνουν το περιβάλλον.Μία άλλη σημαντική δραστηριότητα ηταν αυτή που διοργάνωσε ο Παγκρήτιος σύλλογος αναπήρων (ΠΑ.ΣΑ.Π. Κρήτης), όπου άτομα με ειδικές ανάγκες έπαιξαν μπάσκετ, μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στη πλατεία λιονταριών, με την ένθερμη υποστήριξη όλων των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί δίπλα τους.


creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!