Πανελλήνιες! Μπράβο σε όσους πέρασαν και σε όσους δεν πέρασαν..γιατί...
ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΡΟΥΓΚΙΑΒΟΥΡΗΘυμάσαι μήπως την τελευταία φορά που έκατσες σε ένα θρανίο; Ήταν για τις πανελλήνιες, σωστά; Ναι εκείνη την περίοδο λέω… 

Που έδινες τέσσερα ή παραπάνω μαθήματα αν είσαι από τους πιο παλιούς, που δεν έβγαινες από το σπίτι και παθαίνεις κρίσεις πανικού; Ναι ναι, καλά θυμάσαι. 

Που δεν έδινες σημάδια ζωής και έμπαινε η καημένη η μαμά σου στο δωμάτιο και φώναζε «σήκω από το βιβλίο παιδί μου θα στραβωθείς με τόσο διάβασμα» δε πειράζει ρε μάνα απαντούσες πως θα περάσω; 

Και να λοιπόν που πέρασες. Και θα πάρεις πίσω το αίμα σου για όλα τα ξενύχτια που έκανες πάνω από ένα βιβλίο και θα ξενυχτάς για να περνάς πλέον καλά, για εκείνο το άγχος που σε κατάκλυζε κάθε φορά που πήγαινες στο φροντιστήριο και σκεφτόσουν πως θα πάνε όλα χάλια και θα απογοητεύσεις τους δικούς σου ανθρώπους που περιμένουν πάντα τα καλύτερα από σένα. 

Όταν σου έλεγαν οι φίλοι σου πάμε κανένα σινεμαδάκι να ξεσκάσουμε; Γράφω αρχαία αύριο μωρέ συγγνώμη… απαντούσες. Πάμε για καφέ μετά το φροντιστήριο; Και να χάσουμε 2 ώρες από την οικονομία; Όχι βέβαια! Χρόνος για προσωπική ζωή πουθενά, χρόνος για ξεκούραση άφαντος. Δεν πειράζει! Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν! 

Εκείνοι που έδωσαν για δεύτερη και ακόμη και τρίτη φορά, έχοντας περάσει από τη θέση σας, συγχαρητήρια είστε φοβεροί! Φοβεροί είστε κι εσείς που δε περάσατε, κι όχι γιατί δεν διαβάσατε, κάθε άλλο. Διαβάσατε τόσο πολύ που το μυαλό σας κόλλησε. 

Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν πάρα μόνο στον εαυτό σας. Ο καθένας ξέρει πόσο προσπάθησε. Πόσο κόπο και ιδρώτα έριξε, πόσες ώρες έτρωγε στα φροντιστήρια και έχανε στιγμές από την οικογένεια, τους φίλους και τη σχέση του. Έχοντας βάλει τον υψηλότερο στόχο, φοβάσαι μήπως δεν έχεις περάσει καν κάπου. Μα δεν έχει σημασία. Δε θα σε κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα σου στις πανελλήνιες. Αν πάλι πέρασες μπράβο σου. 

Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν και σε όσους δεν πέρασαν.  Προσπαθήσατε, βάλατε τα δυνατά σας. Χωρίς άγχος για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια με σημερινά δεδομένα της χώρας μας. Το μέλλον πλέον είναι δικό σας, καλή φοιτητική ζωή παιδιά.

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!