Νίκος Ευαγγελακης:''Είσαι τα πάντα και παντού.. Η μόνη σκέψη του μυαλού κι ας μη σε έχω''

Ο Νίκος Ευαγγελακης είναι ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης. Παίζει λαούτο και ασχολείται με την κρητική μουσική και όχι μόνο! Το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι είναι επίσης δυο είδη μουσικής που αγαπά να ερμηνεύει.  Μια φωνή ιδιαίτερη που γεμίζει την ψυχή και έχει αγαπηθεί ήδη από τον κόσμο,μιας και έχει όλα όσα χρειάζεται για να βρει γρήγορα τον δρόμο προς την επιτυχία! Εκπληκτική φωνή,σκηνική παρουσία,συνέπεια και αγάπη για αυτό που κάνει . Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι και με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το video clip του κομματιού .Εμείς το ακούσαμε και το αγαπήσαμε….ελπίζουμε το ίδιο και σεις!!


Ο Νίκος Ευαγγελακης είναι ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης. Παίζει λαούτο και ασχολείται με την κρητική μουσική και όχι μόνο! Το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι είναι επίσης δυο είδη μουσικής που αγαπά να ερμηνεύει.
Μια φωνή ιδιαίτερη που γεμίζει την ψυχή και έχει αγαπηθεί ήδη από τον κόσμο,μιας και έχει όλα όσα χρειάζεται για να βρει γρήγορα τον δρόμο προς την επιτυχία! Εκπληκτική φωνή,σκηνική παρουσία,συνέπεια και αγάπη για αυτό που κάνει . Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι και με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το video clip του κομματιού .Εμείς το ακούσαμε και το αγαπήσαμε….ελπίζουμε το ίδιο και σεις!!

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!