Οι προβλέψεις αυτής της Εβδομάδας (Δευτ 27/8 εως Κυρ 2/9) από την νέα μας συνεργάτιδα Μαρία Γιώτα


αστροψυχολογια,συμβουλες σχεσεων,προβλεψεις,συναστριες


Από εδώ εγκαινιάζουμε σημερα μια καινούργια στήλη με τίτλο "Αχ ψυχή μου..." όπως θα παρατηρήσατε!

Θα ασχολούμαι με δικά σας θέματα και προβλήματα,προσωπικά ή της σχέσης σας με εργαλείο την αστροψυχολογια.

Αστρολογία και Ψυχολογία είναι δύο ανθρωποκεντρικες Επιστήμες που συνεργάζονται άψογα στο κομμάτι της αυτογνωσίας,της αυτοεξέλιξης και της παροχής συμβουλευτικής βοήθειας.

Την ονόμασα ετσι γιατί εδώ θα φιλοξενώ τα αιτήματα της ψυχής σας,δίνοντας σας δυο δυνατοτητες:

1. Όσοι θέλετε να μάθετε για την ποιότητα,τη δυναμική και την πορεία της σχέσης σας,θα μου γράφετε την ημερομηνία,την ώρα και τον τόπο γέννησης σας,της δικης σας και του συντροφου σας,κι εγώ υποσχομαι να μελετησω και θα αναλύσω τη συναστρια σας διεξοδικα.

2. Όσοι θέλετε να ζητήσετε κάποια συμβουλη πάνω σε κάποιο προσωπικο πρόβλημα που σας απασχολεί,πάλι θα χρειαστώ τα στοιχεία σας (ως ανωθεν) ενω αν το πρόβλημα είναι με τη σχεση σας,θα χρειαστώ και τα στοιχεία γέννησης του συντρόφου σας όπως και στην πρώτη περίπτωση.

Πιστεύω ότι με λίγη καλή θεληση,ανοιχτοσυνη και αμοιβαία εμπιστοσύνη που θα αναπτυχθεί σιγά σιγά ανάμεσα μας με τον καιρό-απο την πλευρά μου υπάρχουν σε αφθονία αυτά- θα συνεργαστούμε άψογα και ελπίζω να σας αφήσω ικανοποιημένους και με θετικές εντυπώσεις.

Καλή μας αρχή λοιπόν...

Με θετική,ανταποδοτική αλληλεπίδραση μεταξυ μας...

Με εκτίμηση 

Μαρία Γιώτα 

Ερευνήτρια αστροψυχολογιας
Σύμβουλος σχέσεων 


Θα ξεκινήσουμε τη στήλη και με ένα έξτρα δωράκι για σας....Οι προβλέψεις αυτης της Εβδομαδας (Δευτ 27/8 εως Κυρ 2/9) με βαση τις κινήσεις των διελαυνων πλανητών στο ουράνιο στερέωμα και τις όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους.

Για να δειτε αν σας επηρεάζει καποια όψη τσεκάρετε αν έχετε κάποια ίδια η παρόμοια στο γενέθλιο χάρτη σας. (Πχ αν στο γενέθλιο έχετε τρίγωνο ή αντίθεση Αφροδιτης/Πλούτωνα,η όψη αυτή θα ενεργοποιηθεί από το διελαυνων τετράγωνο Αφροδιτης-Πλούτωνα(κι ας διαφέρει η όψη,οι συμμετέχοντες πλανήτες μας ενδιαφερουν) που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες οπότε και και θα σας επηρεάσει συμφωνα με όσα γράφω στο ανάλογο κείμενο.

Τα Γενικά που γράφω στην αρχη για καθέ ζωδιακη θεση (πχ Αφροδίτη στο ζυγο) ισχύουν για όλους και ειδικά για όσους είναι εκπροσωποι του ζωδιου,δηλαδη Ζυγοι).

 

Σελήνη = Συναισθήματα και διαθέσεις 

Σελήνη στους Ιχθεις 15.09Η σελήνη στους Ιχθείς

Ονειροπόλες και ευαίσθητες γίνονται σήμερα οι διαθέσεις, ενώ μεγαλώνει η τάση να βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και πιο συναισθηματικά. Δημιουργείτε ανεπτυγμένη διορατικότητα, ενόραση και διαίσθηση. Υπάρχει άφθονος ρομαντισμός και φαντασία και αλλά συγχρόνως και μεγάλη ροπή για καταχρήσεις και καταστάσεις εκτός πραγματικότητας.

Τρίγωνο Σελήνης-Δία.

Θετική όψη: Ευχαρίστηση και διασκέδαση μέσα από την περιπέτεια και τα ταξίδια προμηνύει σήμερα το υπέροχο αυτό τρίγωνο, ενώ δίνει συναισθήματα αισιοδοξίας και χαράς. Χαρίζει επίσης ευχάριστες εξελίξεις και πρόοδο στην μέρα. Ευνούνται ζητήματα σχετικά με τον νόμο, με τον αθλητισμό και με την εκπαίδευση. 

Σύνοδος Σεληνης-Ποσειδωνα


Θετική όψη: Η σύνοδoς της σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα ενισχύει την διάθεση να ασχοληθούμε με τα ιδανικά και τα όνειρα μας. Ενισχύονται οι τάσεις υπέρβασης της καθημερινότητας. Ευνοούνται νέες δραστηριότητες σχετικές με την τέχνη και τον πνευματισμό. Αρχίστε καινούργια όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας .

Εξάγωνο Σεληνης-Πλουτωνα


Η ημέρα περιέχει το αρμονικό εξάγωνο της σελήνης με τον Πλούτωνα. Ευκαιρίες δίνονται τώρα για δραστικές ενέργειες και αποφάσεις στην καθημερινή ζωή, στα συναισθήματα και στις συνήθειες.


Ήλιος = Ζωή - Ενέργεια 

Ήλιος στην Παρθένο 4.13
Ο Ηλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Παρθένου από 22/08-22/09/18

Ο μήνας με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου ξεκίνησε και εμείς πρέπει τώρα εργαστούμε και να προετοιμαστούμε για τον ερχόμενο Χειμώνα. 
Είναι ο μήνας που πρέπει να τακτοποιήσουμε όλα τα πρακτικά ζητήματα και τις δουλειές που θα μας απασχολούν στο μέλλον. Τώρα πρέπει βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας και να οργανωθούμε περισσότερο.
Τα εργασιακά θέματα είναι αυτά που κυρίως οφείλουμε να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Αυξάνεται η ικανότητα μας στην διάκριση, ενώ προσέχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια. 
Τα ζητήματα της υγείας, της υγιεινής και γενικά της σωματικής μας δύναμης, τόσο τα δικά μας, όσο και των αγαπημένων μας προσώπων θα χρειαστεί να τα λάβουμε σοβαρά υπ΄ όψιν μας. Ο μήνας αυτός είναι καλός για ιατρικές εξετάσεις, για μια δίαιτα, μια θεραπεία ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής. 
Ο μήνας αυτός απαιτεί προσοχή στον τρόπο που ζητάμε κάποια πράγματα, εφόσον μπορεί να γίνει μέσα από ακατάπαυστη γκρίνια. 
Αν θέλουμε να εξετάσουμε κάτι εξονυχιστικά και να βρούμε και τα παραμικρά ψεγάδια είναι η κατάλληλη περίοδος γι αυτό.
Η υπερβολική ενασχόληση με την καθαριότητα και τις ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί βέβαια να γίνει η αιτία για νευρολογικές κρίσεις και άγχος, προκαλώντας γενικά δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία μας είτε την σωματική είτε την ψυχική.

Τρίγωνο 
Ήλιος-Κρόνος

Η επιρροή αυτή εφιστά την προσοχή μας στις νέες ευθύνες και στα νέα καθήκοντα που έρχονται τώρα και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Μπορεί να αισθανθείτε πιο περιορισμένοι και αρκετά πιεσμένοι από τις πρόσθετες υποχρεώσεις. Η ενεργητικότητά σας μπορεί να είναι χαμηλή και ίσως νιώθετε συχνά να εξαντλούνται τα όρια σας. Προφυλαχτείτε από τις αρνητικές σκέψεις, την απαισιοδοξία και την κατάθλιψη.

Τρίγωνο Ήλιος-Ουρανός

Η υπέροχη αυτή όψη του διερχόμενου Ουρανού με τον ήλιο χαρίζει μεγάλες ευκαιρίες τώρα για ανακαλύψεις που θα ωφελήσουν την ανθρωπότητα, για μεγάλες αλλαγές και γιαι πρωτότυπη έκφραση. 
Οι καταστάσεις που επικρατούν μας κάνουν να εκφράζουμε πιο ελεύθερα τον εαυτό μας, χωρίς αναστολές και φόβους. Αυτή είναι μία καλή περίοδος για να εκπληρώσετε το σκοπό στη ζωή σας χωρίς περιορισμούς ή εμπόδια. Τώρα μπορείτε να εκδηλώσετε τη δημιουργικότητα σε νέους τρόπους και σε πρωτότυπα πράγματα. Οι θετικές εκπλήξεις είναι πολύ πιθανές αυτο το διάστημα, όπως και οι ξαφνικές καλές αλλαγές.


Πλανήτης Ερμής = Επικοινωνία Ερμής στο Λεων 15.53


Ο Ερμής διανύει το ζώδιο του Λέοντα.

Η παρουσία του στο ζώδιο της φωτιάς κάνει τον νου πιο δημιουργικό, γεμάτο μεγάλες ιδέες και μεγαλεπήβολα σχέδια. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει ανάγκη για πνευματική οργάνωση, δημιουργία αλλά και διασκέδαση. Η επικοινωνία γίνετε πιο ειλικρινής, ανοιχτή και με καλή θέληση. Τα πνευματικά ερωτικά παιχνίδια παίρνουν τώρα μεγαλύτερη διάσταση και δεν θα διστάζετε να διατρέξετε κινδύνους.

Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης

Θετική όψη: H θετική επίδραση από το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Ερμή, μας κάνει πιο επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και ανθρώπινους. Θα θελήσουμε να επικοινωνήσουμε περισσότερο με τους γύρω μας και θα ανακαλύψουμε περισσότερα για την καλή επικοινωνία. Εάν εργάζεστε με τις πωλήσεις, με τα Μ.Μ Ε ή με τις κοινωνικές επαφές γενικά, είναι μια επίδραση ευκαιριών και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτήν. Τα οικονομικά συμβόλαια,οι συμφωνίες και οι συνεργασίες μπορεί να σας αποφέρουν κέρδη.Ευνοούνται ιδιαίτερα οι ερωτικές σχέσεις εφόσον η επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων γίνετε καλύτερη.

Τετράγωνο Ερμή-Δία


Αρνητική όψη: Η περίοδος αυτή προμηνύεται αρκετά έντονη και προκλητική. Tα σκαμπανεβάσματα σε ύψος ή σε βάθος πιθανόν να είναι μεγάλα. Σοβαρές δυσκολίες δημιουργούνται στην επικοινωνία, στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί η αίσθηση του μέτρου. Επαφές, συζητήσεις και διαβουλεύσεις για διεθνή και ξένα ζητήματα θα αντιμετωπίζουν προβλήματα. Οι γραφειοκρατικές και διανοητικές εργασίες να βρίσκουν εμπόδια και δυσκολία στην εξελιξεις του.
Οι φιλίες ή οι κοινωνικές σχέσεις μπορεί να μας απογοητεύσουν, εφόσον δεν θα μπορούν να συμβάλλουν στα προβλήματά μας. Γνωρίζοντας την δύναμη του μυαλού θα ήταν καλύτερα να κατευθύνουμε τις σκέψεις μας σε θετικά και δημιουργικά κανάλια.

Πλανήτης Αφροδίτη = Αγάπη 

Αφροδίτη στο Ζυγο 19.39Η Αφροδίτη κατά την διάρκεια παρουσίας της στο ζώδιο του Ζυγού χαρίζει αισθητική, πολύ καλό γούστο και διπλωματία. Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές τώρα και σπάνια θα είστε χωρίς σύντροφο. Μπορείτε να καταλαβαίνετε ενστικτωδώς τις ανάγκες του συντρόφου σας και θα είστε πιο πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς. Η θέση της αυτή ευνοεί τον γάμο και τον έρωτα. Υπόσχεται επιτυχία ή κέρδος από ένα γάμο ή ένα συνεταιρισμό. Θα απεχθάνεστε την κακογουστιά και τους άξεστους τρόπους και θα έλκεστε μαγνητικά από την ομορφιά που συνοδεύεται από κουλτούρα και λεπτότητα. 

Οι άντρες θα έλκονται περισσότερο από όμορφες γυναίκες, με καλό γούστο και πολύ θηλυκότητα. 
Οι γυναίκες θα εκπέμπουν ένα αέρα χάρης και γούστου και θα αναζητούν ένα σύντροφο που να τις συμπεριφέρεται ισότιμα, ενώ συγχρόνως θα διατηρεί τον ανδρισμό του. 
Και για τα δύο φύλα η συντροφικότητα και η σχέσεις θα είναι ιεροί θεσμοί και θα αποτελούν την βασική προϋπόθεση για μια ευτυχισμένη ζωή το διάστημα αυτό.

Εξάγωνο Αφροδίτης/Ερμη

Θετική όψη: H θετική επίδραση από το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Ερμή, μας κάνει πιο επικοινωνιακους,κοινωνικούς και ανθρώπινους. Θα θελήσουμε να επικοινωνήσουμε περισσότερο με τους γύρω μας και θα ανακαλύψουμε περισσότερα για την καλή επικοινωνία. Εάν εργάζεστε με τις πωλήσεις, με τα Μ.Μ Ε ή με τις κοινωνικές επαφές γενικά, είναι μια επίδραση ευκαιριών και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτήν. Τα οικονομικά συμβόλαια,οι συμφωνίες και οι συνεργασίες μπορεί να σας αποφέρουν κέρδη.Ευνοούνται ιδιαίτερα οι ερωτικές σχέσεις εφόσον η επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων γίνετε καλύτερη.

Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Αρνητική όψη: Η όψη τους αυτή επηρεάζει αρνητικά τα αισθήματα και τις αισθηματικές σχέσεις. Ενδέχεται να υπάρξουν χωρισμοί, σοβαρές αλλαγές και ριζικές μεταρρυθμίσεις στον έρωτα και στην αγάπη. H ερωτική ζωή γίνετε αρκετά θυελλώδης, ενώ υπάρχουν δυσκολίες και στη σεξουαλικότητα. Προκαλούνται συγκρούσεις από ζηλοτυπίες, οι οποίες θα συνοδεύονται μερικές φορές από βίαιες ή από λάθος ενέργειες. Γενικά, θα υπάρξουν εντάσεις και χωρισμοί, αλλά πολλές σχέσεις μπορεί να επιβιώσουν αν έχουν γερές βάσεις. Μην προσπαθήσετε να ελέγξετε το ταίρι σας ή να το κάνετε καταπιέσετε, γιατί μάλλον θα πληγωθείτε


Το προσωπικό blog της Κας Γιώτα⇒ https://astrologikes-analyseis.blogspot.com/2014/10/blog-post_86.html?spref=fb

creteonair

1 σχόλιο:

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!