Γευσιγνωσία Κρητικού κρασιού στο εμβληματικό κάστρο της Φορτέτζας στο Ρέθυμνο


Aπό την Δέσποινα Τσώπου

Η καρδιά του κρασιού xτυπά στην καρδιά της Κρήτης: Το Ρέθυμνο γιορτάζει τη διάκρισή του ως Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 από το ευρωπαϊκό Δίκτυο RECEVIN!
Φέτος, το Ρέθυμνο θα είναι το σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του φαγητού και του κρασιού! Το Φεστιβάλ Κρητικής Διατροφής (1-7 Ιουλίου 2018) έχει σαν πρωταγωνιστή το κρασί και τον σημαντικό ρόλο του στη γαστρονομία.
Εκτός από το Φεστιβάλ Κρητικής Διατροφής, προγραμματίζονται πολλές πολιτιστικές και γαστρονομικές δράσεις, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για το κοινό, όλον τον χρόνο: ακολουθήστε μια οινική διαδρομή, επισκεφθείτε ένα οινοποιείο, δοκιμάστε εξαιρετικά κοκτέιλ με βάση το κρασί στα καλύτερα μπαρ της πόλης, παρακολουθήστε εκδηλώσεις τέχνης και εκθέσεις εμπνευσμένες από το ταξίδι του κρασιού κατά τη διάρκεια των αιώνων και εξερευνήστε τη μαγευτική διαδικασία της οινοποίησης μέσα από σεμινάρια, εργαστήρια και συνέδρια.
Η διοργάνωση που γίνεται απο τη πόλη του Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Wines of Crete, θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό κάστρο της Φορτέτζας στο Ρέθυμνο.

Είσοδος 5 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και ποτήρι γευσιγνωσίας)
Έναρξη εκδηλώσεων: Wines @ Fortezza, Σάββατο 30 Ιουνίου 2018
Ώρα:  19:30 - 22:00
Διοργάνωση: Wines of Cretecreteonair

1 σχόλιο:

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!