Οι καλύτερες εφαρμογές selfie για όλα τα τηλέφωνα !!


Το YouCam Perfect (iOS και Android)

Αυτή είναι μια εφαρμογή "all-in-one" για τη λήψη και την επεξεργασία του εαυτού σου. 

Αν και η εφαρμογή βελτιώνει αυτόματα την εικόνα σας μόλις την έχετε τραβήξει, μπορείτε να την επεξεργαστείτε περαιτέρω χρησιμοποιώντας εργαλεία που κυμαίνονται από την λείανση του δέρματος, τη μεγέθυνση ματιών, την αφαίρεση τσάντας ματιών στο πρόσωπο. 


Υπάρχει επίσης η επιλογή να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα φόντου με λίγες βρύσες.
1/7
Frontback (iOS και Android)

Frontback (iOS και Android)

Το Frontback είναι μια μοναδική εφαρμογή selfie που σας επιτρέπει να τραβήξετε μια εικόνα από τις εμπρός και πίσω κάμερες και να τις συνδυάσετε σε μια ενιαία εικόνα. 

Έτσι, αυτό σας επιτρέπει να συλλάβετε αξέχαστες εγωιστές όπως το πρόσωπό σας μαζί με μια εικόνα της τοποθεσίας στην οποία βρισκόσασταν. 


Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ετικέτες στις φωτογραφίες και να προσθέσετε ετικέτες στους φίλους σας στις ετικέτες των εικόνων.
2/7
Perfect 365 (iOS και Android)

Perfect 365 (iOS και Android)

Αυτή η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας σε μια φωτογραφία με βασικά σημεία προσώπου (περιοχές ματιών, μύτης και στόματος) για επεξεργασία φωτογραφιών. 

Λάβετε πολλαπλά εργαλεία που βελτιώνουν τη φωτογραφία σας: οι επιλογές περιλαμβάνουν αφαίρεση μαύρου κύκλου, λεύκανση δέρματος, χροιά, λεύκανση δοντιών, διαμόρφωση φρυδιών καθώς και επιλογή διαφορετικών αποχρώσεων της σκιάς ματιών, του κραγιόν και του κοκκινίσματος. 


Είναι εύκολο επειδή μπορείτε να εφαρμόσετε προρυθμισμένα στυλ από τα διάφορα πρότυπα μακιγιάζ που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή. 
Ορισμένες από τις επιλογές περιλαμβάνουν φυσικό, ηλιόλουστο και λαμπερό, ζωντανό, κεφαλής και κόκκινο χαλί αριστοκρατικό - μπορούν να εφαρμοστούν με μία μόνο βρύση.
3/7

Κάμερα καραμελών (Android)

Κάμερα καραμελών (Android)

Αυτό το app selfie από την JP Brothers Inc σας επιτρέπει να κάνετε selfies με πάνω από 100 εφέ πραγματικού χρόνου. 

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε ένα ζωντανό αποτέλεσμα πριν να τραβήξετε την εικόνα. 
Έχει επίσης διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για την ενίσχυση του Selfie καθώς και μια εύχρηστη λειτουργία κολάζ που βοηθά να συνδυάσετε φωτογραφίες. 

Τέλος, ο επεξεργαστής φωτογραφιών προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης διαφόρων αυτοκόλλητων ετικετών, πλαισίων και φωτεινών εφέ, αφού ληφθεί το αυτοκόλλητο, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την εικόνα.
4/7
Απομακρυσμένη Selfie (Blackberry)

Απομακρυσμένη Selfie (Blackberry)

Το χαρακτηριστικό της εφαρμογής Remote Remote Selfie είναι ότι λειτουργεί με οποιοδήποτε ασύρματο τηλεχειριστήριο λήψης Bluetooth. 

Μπορείτε να αναζητήσετε και να αντιστοιχίσετε το απομακρυσμένο από την εφαρμογή και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την κάμερα.
5/7
Lumia Selfie (Windows)

Lumia Selfie (Windows)

Η ενσωματωμένη εφαρμογή selfie στα τηλέφωνα Lumia είναι η καλύτερη. 

Έχει ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό καλλωπισμού που βελτιώνει τους τόνους του δέρματος, λευκώνει τα δόντια, μεγεθύνει τα μάτια και περιλαμβάνει διάφορα άλλα φίλτρα.
6/7

CamMe (iOS)

CamMe (iOS)

Το CamMe συμπληρώνει το κενό των λειτουργιών που λείπουν από την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας iOS. 

Προσφέρει τη δυνατότητα λήψης selfies με χειρονομίες (για να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος κίνησης που προκαλείται από το πάτημα ενός κουμπιού ή από την οθόνη). 


Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές χειρονομίες και να έχετε ενσωματωμένο επεξεργαστή φωτογραφιών με βασικές λειτουργίες. 
Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε μια λειτουργία φωτοστέφανο και μια λειτουργία FunShot (επιλέξτε από σκηνές διασκέδασης με αποκοπές και θέσεις) μέσω αγοράς inapp. 

Ugly Camera (iOS & Android) Αληθινή με το όνομά της, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα εαυτούς σας για να τα κάνετε πιο «αμήχανα» και πιο αστεία. 


Μπορείτε να διαλέξετε από διάφορα εφέ που στηρίζουν το πρόσωπό σας σε πραγματικό χρόνο για να το δώσετε σε ένα διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

Αν θέλετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε το εφέ εικόνας ως κινούμενο GIF. 
Αναλυτής Selfie (μόνο για iOS) Αν θέλετε κάποιες αμερόληπτες κριτικές σχετικά με την ποιότητα του Selfie, αυτή είναι η εφαρμογή που μπορείτε να αποκτήσετε. 

Αναλύει τη φωτογραφία και σας δίνει ένα αποτέλεσμα με βάση την αξιολόγησή της - μερικά από τα επίθετα που χρησιμοποιεί είναι «ανήσυχοι» ή «έλλειψη συναισθημάτων». 
Λειτουργεί για τυχόν standard selfie, group selfies καθώς και pet selfies.


πηγη economictimes.indiatimes.com

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!