ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ!
1.     Τα ξημερώματα ανοιχτά της Μυτιλήνης τουρκικό εμπορικό πλοίο εμβόλισε την κανονιοφόρο «Αρματωλός» του Πολεμικού Ναυτικού. δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ή «σοβαρές ζημιές», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
2.     Τις περικοπές στις συντάξεις τον Δεκέμβριο του 2018 επισημοποίησε ο υπουργός Οικονομικών κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος, αποκλείοντας ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα υπερ-πλεονάσματα.
3.     Με χρήση χημικών και σπρέι πιπεριού... υποδέχτηκε η αστυνομία τους διαδηλωτές που θέλησαν να προσεγγίσουν τον αποκλεισμένο χώρο, όπου έλαβε χώρα η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο του Βορείου Αιγαίου.
4.     Ελληνοτουρκικός διαδικτυακός πόλεμος είναι σε εξέλιξη με τους Τούρκους χακερ να απειλούν ότι μπορούν να διαρρεύσουν πληροφορίες του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και τους Έλληνες να περνούν στην αντεπίθεση.
5.     Στα χέρια της Αστυνομίας γνωστός κομμωτής! Καλλιεργούσε στη μεζονέτα του υδροπονική κάνναβη. Η παράνομη δραστηριότητα του 32χρονου Π.Α., ο οποίος διατηρεί πασίγνωστο κομμωτήριο στην περιοχή της Ν. Σμύρνης, στην κυριολεξία αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που δέχθηκαν εντολή από το κέντρο τους να ερευνήσουν ύποπτο άτομο που κινείται στην οδό Παρθενώνος.

Ζωγραφάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!