Κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας για την προβολή και προώθηση του κρητικού κρασιού έγινε η κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, Μαργαρίτα.(VIDEO)Γράφει η Δέσποινα Τσώπου
Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας επιλέχθηκε από την εταιρεία Wine Walkers Crete, το οποίο είναι το πρώτο «πρακτορείο» οινικού τουρισμού στην Κρήτη ως κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση κρητικού κρασιού.

Η φρεσκάδα της νεότητας της Μαργαρίτας έδωσε έμπνευση σε εταιρεία που έχει ως αντικείμενο την ανάδειξη της οινοποιίας, του κρητικού αμπελώνα και του οινοτουριστικού προϊόντος της Κρήτης.  Ο Ramy Masoud, συνιδρυτής και υπεύθυνος για την οργάνωση της εταιρείας Wine Walkers Crete, και η Στέλλα Αστυρακάκη, ιδρύτρια και υπεύθυνη για τον σχεδιασμό των εκδρομών της εταιρείας, δημιούργησαν το πρώτο «πρακτορείο» οινικού τουρισμού στην Κρήτη. Η Στέλλα Αστυρακάκη μίλησε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για τη συνεργασία του Wine Walkers Crete με την Μαργαρίτα Παπανδρέου και την φιλοσοφία της εταιρείας. 

''Εδώ και έναν χρόνο δίνουμε ισχυρό πλεονέκτημα στον αγροτουρισμό της Κρήτης, στοχεύοντας στην προώθηση του οινοτουρισμού και των 11 γηγενών ποικιλιών που οι Κρήτες οινοπαραγωγοί προσφέρουν. Το ενδιαφέρον της Μαργαρίτας για τα οινοποιεία, αλλά μέσα από τη γευσιγνωσία και την αγάπη για το εκλεκτό κρασί, επισφράγισε τη συνεργασία μας. Η Μαργαρίτα ζει τα τελευταία χρόνια στο νησί μας και αγαπάει αυτό τον τόπο με μοναδικό τρόπο. Αυτή η αγάπη της την έφερε και πιο κοντά στη Wine Walkers Crete. Είναι άλλωστε ένα πρόσωπο που γράφει μοναδικά στον φακό''  Να σημειωθεί πως η Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει σπουδάσει Μοριακή Βιολογία στο Imperial College και έχει κάνει το διδακτορικό της στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει στο νησί, απ’ όπου κατάγεται και ο σύντροφός της,Χάρης Καπαγιάννης.


creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!