Ηράκλειο – Η σκονισμένη Πόλη, με μιά άλλη ματιά..Ένα εκπληκτικό βίντεο!!
Γράφει η Δέσποινα Τσώπου
Το Ηράκλειο και ολόκληρη η Κρήτη έχουν σκεπαστεί από το Αφρικανικό πέπλο της σκόνης που έχει φέρει "τα πάνω - κάτω " στην ατμόσφαιρα του νησιού. 

Μπορεί αυτό βέβαια να δυσκολεύει τη καθημερινότητα όλων μας, κάνοντας ακόμα και τα πιό απλά πράγματα να φαίνονται πολύπλοκα και κουραστικά, αφού αυτή η σκόνη κάνει ακόμα και την αναπνοή μας να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό κουράζοντας τον οργανισμό μας αρκετά και ειδικά όσους έχουν και θέματα υγείας.

Δε παύει όμως βλέποντας την εικόνα αυτή του Ηρακλείου με μιά άλλη ματιά και μέσα απο τα μοναδικά πλάνα του Κρητικού εικονολήπτη Νίκου Σαράντου, να προσφέρονται εντυπωσιακές εικόνες για ακόμα μια φορά..

Κάνοντας ένα ταξίδι απο ψηλά, στον σκονισμένο ουρανό της πόλης,με το drone του Νίκου Σαράντου, μπορεί κανείς να δεί με μιά διαφορετική οπτική, την περίεργη αυτή ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Στο βίντεο αυτό ανακατεύονται εικόνες, ενώνονται, αναποδογυρίζουν και έρχονται τα ΄΄πάνω κάτω΄΄,δίνοντας την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μία ταινία επιιστημονικής φαντασίας και όχι ΄΄πραγματικές΄΄ εικόνες  απο μία κάμερα που πετάει πάνω απο μιά πόλη.

Η σκονισμένη πόλη, αλλιώς... Μια διαφορετική ματιά..
Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα και απολαύστε ένα ''φανταστικό'' Ηράκλειο...!!

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!