ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 5 ΩΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΥΛΛΑ!


ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  5 ΩΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΥΛΛΑ. Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΡΗ – ΟΥΡΑΝΟΥ  ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ!

Γράφει η Φωτεινή Μακρή...
Όταν συναντάς ένα πρόσωπο σαν την Μαρία Σύλλα,  με παιδεία,  εξαιρετική ακεραιότητα  και πραγματική γνώση πάνω στο αντικείμενο της, τότε ξέρεις πως υπάρχει κάτι διαφορετικό με αυτόν  τον άνθρωπο που σε κάνει να αισθάνεσαι  θαυμασμό αλλά και μια δύναμη έλξης. Ας την απολαύσουμε!

Από την ομιλία της  στο Hellenic Astrology Forum 2018 με θέμα: Ο Ουρανός στον Ταύρο!
Ποια είναι η Μαρία Σύλλα, πείτε μας λίγα πράγματα για εσάς.
Μαρία Σύλλα: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και από μικρή ηλικία η Αστρολογία ήταν ένα από τα ενδιαφέροντα μου. Οι οικονομικές σπουδές μου με έβαλαν στον κόσμο των επιχειρήσεων τον οποίο υπηρέτησα αδιαλείπτως για 23 χρόνια. Όμως η αγάπη μου για την πανάρχαια αυτή τέχνη της κατάκτησης της αυτογνωσίας και της πρόβλεψης του μέλλοντος, παρέμενε δυνατή και το ενδιαφέρον μου αμείωτο.
Πως πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με την Αστρολογία;
Μαρία Σύλλα: Η απόφαση μου να ενταχθώ στο πρόγραμμα εκμάθησης Αστρολογίας της Mayo School of Astrology, καθώς και η παρακολούθηση μαθημάτων από διακεκριμένους Έλληνες αστρολόγους, ήταν καταλυτική για την μετέπειτα επαγγελματική μου πορεία. Η απόφαση της αλλαγής ήρθε εντελώς ξαφνικά αφήνοντας τον στενό οικογενειακό και φιλικό μου κύκλο άφωνους. Η ποικιλία των αντιδράσεων ήταν μεγάλη, από τον ενθουσιασμό ως την απόλυτη απαξίωση. Όμως η αγάπη και η πίστη μου στην αλήθεια και τη χρησιμότητα της Αστρολογίας με όπλισε με δύναμη να μπω σ’ ένα νέο επαγγελματικό στίβο και σ’ ένα νέο ταξίδι ζωής και αναζήτησης.
 
 
Που μπορεί να σας βρεί κάποιος;
Μαρία Σύλλα: Εδώ και πέντε χρόνια ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου κάνοντας προσωπικές συνεδρίες στο χώρο μου ή μέσω τηλεφώνου και σκάιπ. Επίσης υπάρχουν οι  διαδικτυακές εκπομπές μου με προβλέψεις και άλλα θέματα αστρολογίας που μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μέσω του καναλιού μου στου YouTube Maria Sylla. Το τηλέφωνο επικοινωνίας  213 0247803 και το  ωράριο λειτουργίας του γραφείου Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-18.00.
Αξίζει να την δείς:


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  5 – 11 Μαρτίου!
Μία πολύ ενδιαφέρουσα, από αστρολογική σκοπιά, εβδομάδα ξεκινάει τη Δευτέρα 5 Μαρτίου. Η αλλαγή ζωδίου των δύο εκ των τριών γρήγορων πλανητών χρωματίζει τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πρώτος ο Ερμής στις 6 Μαρτίου και μετά η Αφροδίτη στις 7 Μαρτίου εγκαταλείπουν το μεταβλητό ζώδιο του Ιχθύ για να περάσουν στο δυναμικό και παρορμητικό ζώδιο του Κριού. Αυτή η μετακίνηση θα γίνει αντιληπτή απ’ όλους αφού ο τρόπος της έκφρασης αλλά και του σχετίζεστε θ’ αλλάξει άρδην. Τις προηγούμενες ημέρες βιώσαμε μία πτώση των δυνάμεων μας, υπνηλία, αποστροφή για ότι αφορούσε στα πρακτικά ζητήματα, ενώ από την άλλη ήταν αυξημένη η ευαισθησία μας, τα τρυφερά μας συναισθήματα και η αγάπη για την τέχνη. Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν το σκηνικό αλλάζει, κατ’ αρχάς γινόμαστε πιο ευθύς σε βαθμό που θ’ αγγίξουμε τα όρια της αγένειας. Η έλλειψη τακτ θα φέρει συχνά πυκνά διαφωνίες οι οποίες θα πλήξουν κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός & Αιγόκερος ) του πρώτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί η 11η Μαρτίου κατά την οποία ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα προκαλέσει περιορισμένη αντίληψη και οπτική, υπέρ του δέοντος κριτική αλλά και καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Στις 7 του μηνός η Αφροδίτη ακολουθεί πιστά τα χνάρια του Ερμή και εισέρχεται κι εκείνη στο ζώδιο του Κριού. Από τη γοργόνα στην αμαζόνα η απόσταση είναι μεγάλη και οι διαφορές σοκαριστικές.  Αφήνουμε πίσω μας το ρομαντισμό και τις τρυφερότητες και ριχνόμαστε με πάθος στη μάχη της κατάκτησης. Κατάκτηση για την ικανοποίηση του εγώ και των αισθήσεων περισσότερο πάρα για αυτή της ψυχής και των συναισθημάτων. Όλοι γινόμαστε λίγο πιο τολμηροί ενώ η αίσθηση της ομορφιάς και του γούστου θυσιάζονται στο βωμό της πρόκλησης. Αυτή την εβδομάδα περισσότερο επηρεάζονται και πάλι τα παρορμητικά του πρώτου δεκαημέρου  ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός & Αιγόκερος ) που δείχνουν να ξυπνάνε και ν’ αναλαμβάνουν δράση. Το φλερτ, ο έρωτας, η εμφάνιση αλλά και τα οικονομικά γίνονται τα πιο σημαντικά θέματα των ημερών.

Στις 11 Μαρτίου ο Άρης από τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη πραγματοποιεί ένα τρίγωνο με τον Ουρανό μία όψη που χαρακτηρίζεται από την τεράστια ποσότητα ενέργειας που εκλύει στον κόσμο μας. Η θέληση για κατάκτηση στόχων αλλά και η επιθυμία επίλυσης προβλημάτων είναι μεγάλη. Η φυσική δύναμη είναι επίσης αυξημένη και θα λέγαμε ότι η μέρα είναι κατάλληλη για χειρωνακτικές εργασίες αλλά και για ν’ αναδειχθούμε σε ηγέτες ή να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο που πιθανόν καθυστερούσε. Ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων & Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί & Υδροχόοι) του τρίτου δεκαημέρου. Ταυτόχρονα το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενδυναμώνει σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των τελευταίων ημερών. Αναζητούν δύναμη, κυριαρχία, οικονομική ικανοποίηση καθώς και προσωπική αποδοχή και καταφέρνουν να τα επιτύχουν.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ  12 ΖΩΔΙΑ!


Κριός

Η νέα εβδομάδα σας ενεργοποιεί τόσο στα επαγγελματικά όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας δημιουργούν ένα νέο δυναμικό περιβάλλον που πρέπει να διαχειριστείτε με μαεστρία κάτι που δε θα είναι εύκολο. Ο παρορμητισμός σας βρίσκεται στο ζενίθ. Λάθη, καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις για το πρώτο δεκαήμερο. Ένταση, υλοποίηση και πάθος για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

Ταύρος

Η περίοδος της κοινωνικότητας σιγά σιγά φθάνει στο τέλος της δίνοντας τη θέση της σε μία πιο εσωστρεφή περίοδο κατά την οποία δεν επιθυμείτε να κοινοποιείτε τα σχέδια και τις κινήσεις σας. Θα ήταν φρόνιμο τους επόμενους δύο μήνες να προσέχετε πολύ τα λόγια σας και να μην παίρνετε μέρος σε μετάδοση πληροφοριών που αφορούν άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδας οι ημέρες είναι πολύ ευνοϊκές για το τρίτο δεκαήμερο που θα βοηθηθεί ώστε να επιτύχει κάποιο σχέδιο.

Δίδυμοι

Επιτέλους ξεκινάει μία εβδομάδα που σας βγάζει από τη νωθρότητα που νιώθατε όλο αυτό το διάστημα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ήταν αυξημένες αλλά η διάθεση για δουλειά μειωμένη με αποτέλεσμα να έχουν μείνει αρκετές εκκρεμότητες. Από την Τρίτη τα πράγματα αρχίζουν να κυλούν με γρηγορότερους ρυθμούς και εσείς ανακτάτε τη γνωστή επικοινωνιακή σας δεινότητα και κοινωνικότητα. Προσοχή χρειάζεται η 11/3 για τυχόν λεκτικά ατοπήματα ή προβλήματα σχετικά με τα οικονομικά. Το τέλος της εβδομάδας είναι εξαιρετικό για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

Καρκίνος

Πιθανότατα το προηγούμενο διάστημα ήταν άκρως απολαυστικό, χαλαρό μία όαση στην σκληρή καθημερινότητα που βιώνετε. Από την Τρίτη όμως η ένταση προκύπτει και πάλι κυρίως στον επαγγελματικό στίβο. Η εβδομάδα απαιτεί προσοχή κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο, στο πως θα χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν και αφορούν προϊσταμένους, διευθυντές . Ειδικά το πρώτο δεκαήμερο θα ταλαιπωρηθεί με αναβολές, καθυστερήσεις καθώς και μειωμένη όρεξη για εργασία. Οι γεννημένοι κοντά στις 10/7 βρίσκουν λύσεις στα θέματα τους προς το τέλος της εβδομάδας.

Λέων

Με μεγάλη ανακούφιση δέχεστε τη μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού αυτή την εβδομάδα. Μετά από ένα περιοριστικό και κάπως στριφνό διάστημα οι προοπτικές σας δείχνουν να επιστρέφουν όπως και το χαμόγελο στα χείλη σας. Πιο γοητευτικοί και επικοινωνιακοί από ποτέ κερδίζετε τους πάντες και σκοράρετε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ακόμη και αν εμφανιστούν καθυστερήσεις ή εμπόδια τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από την υλοποίηση και επίτευξη των στόχων σας.

Παρθένος

Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών ήταν εκείνος που σας απασχολούσε περισσότερο μέχρι πρότινος. Από τη νέα εβδομάδα το ενδιαφέρον αλλά και το άγχος σας μεταφέρετε στα κοινά οικονομικά σας. Πιθανό κάποια όχι και τόσο ευχάριστα νέα ή η εξέλιξη μίας οικονομικής σας υπόθεσης να σας αναγκάσουν να λάβετε νέες αποφάσεις σχετικά με τα παραπάνω. Ωστόσο η εβδομάδα διαθέτει μεγαλύτερη δυναμική που σας βοηθάει στην ενεργοποίηση των κινήτρων σας. Προς το τέλος της εβδομάδας η γεννημένοι κοντά στις 9/9 έχουν ευκαιρίες στην αγάπη ή σε κάποια επαγγελματική συνεργασία.

Ζυγός

Η καινούργια εβδομάδα φέρνει ανανέωση στις σχέσεις και στις συνεργασίες με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό. Τώρα είναι ο καιρός που πρέπει ν’ ακούσετε τα αιτήματα ή τα παράπονα των άλλων προκειμένου να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να προχωρήσετε. Όμως οι μέρες κρύβουν και κάποιες παγίδες όπως το τετράγωνο Ερμή/Κρόνου στις 11/3 που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία σας αλλά και ατυχή κατάληξη σε διαπραγματεύσεις, ακύρωση συμβολαίων/συμφωνιών. Επηρεάζονται κυρίως οι Ζυγοί του πρώτου δεκαήμερο που διανύουν ούτως ή άλλως ένα πιεστικό διάστημα. Οι γεννημένοι κοντά στις 10/10 προς το τέλος της εβδομάδας έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν μία σημαντική συμφωνία ή να κάνουν μία εξαιρετική νέα γνωριμία.

Σκορπιός

Σ’ αυτήν την ζωή δυστυχώς τα καλά κρατάνε λίγο, έτσι μετά από ένα εικοσαήμερο γεμάτο αγάπη, έρωτα, χαρά και καλοπέραση ήρε η ώρα να κοιτάξετε λιγάκι και τη δουλειά. Από την Τρίτη λοιπόν αρχίζει σταδιακά η μετακίνηση των γρήγορων πλανητών στον τομέα της υγείας, εργασίας και καθημερινότητα. Τα πρακτικά θέματα που είχαν μείνει πίσω το προηγούμενο διάστημα τώρα ζητούν επίλυση κάτι που δε θα είναι και πολύ εύκολο αφού μες την εβδομάδα θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές. Προσοχή σε λάθη που μπορεί να γίνουν στη δουλειά σας τα οποία θα γίνουν η αιτία για να στρεσαριστείτε και να έρθετε πιθανόν σε αντιπαράθεση κυρίως με υφισταμένους.

Τοξότης

Τώρα που η επιρροή του Άρη έχει μετατεθεί μόνο στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου και Ερμής με Αφροδίτη περνούν στον Κριό η ζωή φαίνεται πιο ωραία και είναι. Από αυτή την εβδομάδα για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας ξεκινάει μια πολύ όμορφη και δημιουργική περίοδος. Οι προοπτικές για να βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον στον αισθηματικό τομέα είναι κάτι παραπάνω από αυξημένες καθώς και να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας ή απλά να περάσετε πολύ όμορφα με όσους αγαπάτε. Ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα κυρίως προς το τέλος της είναι και όσοι ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς πραγματικά σαρώνεται στον αισθηματικό τομέα ή αν ανήκετε στο καλλιτεχνικό κύκλωμα ή επιχειρείτε σε τομείς όπως η ψυχαγωγία και η εστίαση θα έχετε καταπληκτικά αποτελέσματα. 

Αιγόκερως

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα από αυτή την εβδομάδα θ’ αρχίσουν ν’ ασχολούνται περισσότερο με θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι τους. Ταυτόχρονα θα νιώσουν αρκετά πιο εσωστρεφείς και για το προσεχές διάστημα θα επιλέξουν την απομόνωση. Όμως μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να έρθετε σε σύγκρουση με τα άτομα του οικείου περιβάλλοντος σας ή πάλι να έχετε αναποδιές σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Αντίστοιχα πιεσμένοι είναι και οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου που νιώθουν μία μόνιμη ένταση χωρίς να καταλαβαίνουν από πού πηγάζει. Προφανώς ανασφάλειες και φόβοι έχουν ενεργοποιηθεί και κλονίζουν την αυτοπεποίθηση σας   δημιουργώντας παράλληλα αμφισβήτηση για τις ικανότητες σας.

Υδροχόος

Αρκετά ανακουφιστική θα σας φανεί η νέα εβδομάδα αφού το ενδιαφέρον σας από τα οικονομικά μετατοπίζεται σε θέματα καθημερινότητας και επικοινωνίας. Σίγουρα οι καθημερινές σας διαδρομές αλλά και οι συναλλαγές θ’ αυξηθούν κατακόρυφα τις επόμενες ημέρες. Χρειάζεται από εσάς να δείξετε επιπλέον προσοχή στο πως χειρίζεστε τα πράγματα και πως επικοινωνείτε με τους ανθρώπους της καθημερινότητας σας ή τους συγγενείς. Στις 11/3 είναι πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον από τους παραπάνω ή να προκύψουν λάθη, προβλήματα, εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Αυτά αφορούν κυρίως όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Ωστόσο οι  τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι εξαιρετικές για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο που καταφέρνετε να επιλύσετε προβλήματα που σας έχουν απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Ιχθύες

Αφροδίτη και Ερμής εγκαταλείπουν το ζώδιο σας και σιγά σιγά φαίνεται πως κλείνει ένας ιδιαίτερα δημιουργικός κύκλος που σας έδωσε τη δυνατότητα να δείξετε την αξίας σε πολλούς τομείς της ζωής. Τώρα ξεκινάει η αποτίμηση όσων καταφέρετε και πως αυτή μεταφράζεται σε έσοδα. Ξεκινάνε συναντήσεις και συζητήσεις επί των οικονομικών που μερικές φορές δε θα κυλήσουν με τον τρόπο που επιθυμείτε. Οι ημέρες δεν προσφέρονται πάντως για οικονομικές συζητήσεις ενώ οι αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε θα είναι περιοριστικές ως προς αυτόν τον τομέα. Τα πράγματα είναι καλύτερα προς το τέλος της εβδομάδας και σε όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο που μπορεί να κουράζονται πολύ τον τελευταίο καιρό τους δίνετε όμως η δυνατότητα της επιτυχίας.

 Σας ευχαριστούμε πολύ!


Ζωγραφάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!