ΒΡΙΣΗΙΔΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ:ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ MY STYLE ROCKS,ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ,ΤΗΝ ΡΑΜΟΝΑ,ΤΟΝ ΜΠΟ KAI ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ!!ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΛΕΞΑΚΗ

Βρισηίδα Ανδριώτου, ένα πανέμορφο κορίτσι ηλικίας 21 ετών που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη έγινε γρήγορα αγαπητό μέσα από το σόου μόδας που συμμετείχε, στο My style rocks. Βέβαια η Βρισηίδα είχε ήδη μπεί στο χώρο της μόδας μιας και ασχολείτε με το photomodeling. Ο λόγος που συμμετείχε στο My style rocks ήταν για να ανοίξει πόρτες στο χώρο της μόδας. Έχω τη χαρά να είναι μαζί μου και να μας μιλάει για όσα έζησε αλλά και για τα σχέδια της.!
https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/27661635_1538421009607714_1716771740_n.jpg?oh=d0eb170af64f63bfa440cab486253c73&oe=5A792E38

Βρισιήδα μου καλώς ήρθες στο Crete on air, είναι χαρα μου να είσαι σήμερα εδώ.

Και εμένα μεγάλη μου χαρά που με υποδεχτήκατε..

Είπαμε λοιπόν ότι είσαι ένα κορίτσι μόλις 21 ετών. Η απόφαση να συμμετάσχεις στο My style rocks ήταν καθαρά δική σου?

Με πήρε τηλέφωνο μία θεία μου και μου είπε πάνε σε αυτό το casting για την εκπομπή. Η θεία μου ξέρει ότι μου αρέσει η μόδα και μου έκανε την αίτηση.

Ποιος άνθρωπος σε στήριξε περισσότερο σε όλο αυτό.?

Σε όλο αυτό οι άνθρωποι που με στήριξαν ήταν οι γονείς μου πάρα πολύ. Και φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω και την υπεύθυνη των παικτριών που την είχα κοντά μου πάντα και αυτή με στήριξε πολύ που κρατάμε επαφές και μετά το παιχνίδι.

https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/27847983_1538425586273923_1983737183_n.jpg?oh=c5b6dc2edf73e1b5e6e7910f92bd4838&oe=5A790042

Ο κόσμος θέλει να μάθει μερικά πράγματα για το σόου. Αρχικά πες μας, πόσο δύσκολο ήταν για σας.?

Ψέμματα δεν θα πω. Ναι το σόου ήταν ευχάριστο για τους τηλεθεατές αλλά για εμάς ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κάναμε.

Οι συνθήκες πως ήταν γενικά.? Υπήρχε καλό κλίμα ανάμεσα σε εσάς με τους κριτές, με την παραγωγή αλλά και μεταξύ των κοριτσιών?

Ναι. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές δεν έχω κανένα παράπονο. Η παραγωγή, όλα τα άτομα ήταν καταπληκτικά παιδιά και μας είχαν πάντα ευχαριστημένους, είχαμε ότι ζητούσαμε.! Όσο για τους κριτές το κλίμα ήταν ακριβώς όπως το βλέπατε στην τηλεόραση. Ο κύριος Χάρης φυσικά ερχόταν πιο κοντά μας off camera.

Είχες τσακωθεί με κάποια κοπέλα η κάποιο κριτή.?
Έχω τσακωθεί ναι. Και με κοπέλα και με κριτή. Αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Καλή καρδιά.

Υπήρχαν κλίκες τελικά ανάμεσα στις κοπέλες.?

Κλίκες όχι δεν υπήρχαν. Φιλίες σίγουρα. Που υπήρχαν και από πριν. Οπότε άμα θέλει κανείς μπορεί να το ονομάσει και κλίκα.

Εσύ με ποιες έκανες περισσότερο παρέα?

Έκανα και κάνω ακόμα με την Δανάη, την Ιωάννα, την Υβόννη και την Αλεξάνδρα.

Θεωρείς δίκαιη τη νίκη της Ραμόνα στο σόου?

Δίκαιη; Γιατί να είναι άδικη; Η Ραμόνα είχε πολλές γνώσεις στον χώρο και μας το απόδειξε πολλές φορές, εξίσου είχε και η Τζόρτζια και η Υβόννη που εγώ προσωπικά ήθελα η Υβόννη να το κερδίσει. Έκανε σύνολα που το μπάτζετ μας το επέτρεπε να το κάνει, δεν τα ξεπερνούσε.

Η Ραμόνα ή και κάποιο άλλο κορίτσι, είχε κάποιο στυλίστα να τη βοηθάει.?

Καμία μας δεν έχει πει ότι είχε στυλίστα και καμία δε θα πει ποτέ άμα είχε ή όχι, οπότε δεν ξέρω πραγματικά αν είχαν ή όχι. Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος που μας έβλεπε αν και αυτός μερικές φορές δεν καταλαβαίνει  την έννοια τηλεόραση.

Επίσης θεωρείς δίκαιο που η Ιωάννα Τούνη ήταν η δεύτερη καλύτερη σύμφωνα με τις ψήφους του κόσμου η πιστέυεις ότι θα έπρεπε να ήταν κάποιο άλλο κορίτσι στη θέση της?

Όπως είπες, με τις ψήφους του κόσμου η Τούνη έπρεπε και πρώτη να βγει όπως το κόβω. Η Τούνη είχε τεράστιο φαν κλάμπ όποτε απ ΄τον κόσμο η Τούνη δίκαια πήρε αυτήν την θέση.

Εσύ νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί από το σόου αλλά και από τους κριτές.?

Σίγουρα αδικήθηκα στο σόου γιατί έφτασα να ανταγωνίζομαι διάσημα μοντέλα και κοπέλες που είναι χρόνια στον χώρο και εγώ δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Και φυσικά και από τους κριτές κάθε μέρα είχα και βαθμούς που δεν άξιζαν στην εμφάνιση μου.

Γνωρίζουμε ότι ο λόγος που συμμετείχες στο my style rocks ήταν για να κάνεις βήματα ώστε να ακολουθήσεις το χώρο της μόδας ως μοντέλο. Είχες κάποια επαγγελματική πρόταση μετά το σόου.?

Έχω διάφορες προτάσεις που ακόμα είναι υπό συζήτηση.

Πρίν κάνεις βήματα στο χώρο της μόδας εργαζόσουν σε έναν παιδότοπο. Συνεχίζεις ακόμα να εργάζεσαι εκεί.?

Προφανώς και δεν εργάζομαι πλέον εκεί γιατί έχω αλλάξει πόλη. Ο παιδότοπος ήταν στην Θεσσαλονίκη και πλέον μένω Αθήνα.

Φωτογραφία της Βρισηίδα Ανδριώτου.
Είδαμε κάποιες φωτογραφίες με το γνωστό ράπερ Μπο. Ετοιμάζεται κάποια συνεργασία.?

Με τον Μπο δεν έχουμε καμία συνεργασία , όμορφα θα ήταν γιατί είναι καλό παιδί αλλά συναντηθήκαμε μια μέρα λόγω των γυρισμάτων στην εκπομπή dot που μας πήρανε να κάνουμε γυμναστική.

https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/27718674_1538425582940590_257761320_n.jpg?oh=8c33dfc14ca84a2bddbeba9ac833625b&oe=5A791376

Έχεις δηλώσει ότι είσαι εδώ και περίπου ενάμιση μήνα σε σχέση με το Δημήτρη Δαλάκο. Πως προέκυψε η σχέση σας.? Πως γνωριστήκατε.?

Ναι ήμαστε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα βίντεο κλίπ που πήγα για το Χρήστο Παυλάκη που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Επίσης γνωρίζουμε πως ο Δημήτρης διατηρούσε σχέση με την γνωστή παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες. Σε πειράζει αυτό? Υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός ανάμεσα σας?

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που με ρωτάνε κάτι τέτοιο. Η Λάουρα έχει μια πολύ όμορφη σχέση με έναν άλλον άνδρα και έχει χωρίσει πολύ καιρό με τον Δημήτρη, γιατί να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας; Όχι η Λάουρα δεν με ενοχλεί που ήταν πρώην του.

Ο Δημήτρης Δαλάκος είναι γνωστός ως μάνατζερ καλλιτεχνών, πιστέυεις ότι αυτό θα σε βοηθήσει στο ξεκίνημα σου?

Με τον Δημήτρη έχουμε καθαρά ερωτική σχέση όχι επαγγελματική. Οπότε δεν τον υπολογίζω στο επαγγελματικό μου ξεκίνημα.

Ας πούμε και κάτι για μόδα, ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που πιστέυεις ότι κάνουν οι σημερινές κοπέλες στο ντύσιμο τους?

Το μπέζ καλσόν. Το φοράνε γιατί κρυώνουν αλλά δεν είναι της μόδας και πόσο μάλλον οι νεαρές κοπέλες δεν πρέπει να το φοράνε, δεν είναι της ηλικίας μας το μπέζ καλσόν που γυαλίζει.

Ποια ήταν για σένα η πιο χρήσιμη συμβουλή που πήρες από τους κριτές του my style rocks?

Δεν πήρα καμία χρήσιμη συμβουλή. Πήρα τόσες απόψεις από τους κριτές, κάθε φορα μου λέγανε τα ίδια πράγματα και πάρα πολλά που δεν καλυτέρεψε από αυτούς αλλά από τις εικόνες που έβλεπα από τα άλλα κορίτσια.

Και για να ολοκληρώσουμε, ποια συμβουλή θα έδινες εσύ στα κορίτσια για το ντύσιμο τους?

Συμβουλή;; Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχουν. Θα τους πω να ντύνονται όπως αυτές αισθάνονται όμορφα και ότι τους αναδεικνύει και θα είναι πάντα όμορφες.

Αγαπημένη μου Βρισηίδα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μας είπες και σου εύχομαι να ξεκινήσεις μια λαμπρή καριέρα όπως την έχεις ονειρευτεί!

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!