Ο ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ ΣΤΟ CRETEONAIR ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ (ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ)


ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΛΑΪΤΗ
Ελευθέριος Γιγουρτάκης! Ο κρητικός κομμωτής που κατέκτησε την Ελλάδα και τη showbiz! Πρωτοπόρος , με ιδιαίτερο στυλ! Τα μαγικά χέρια όπως τον αποκαλούν οι σταρ! Ένας άνθρωπος με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και απίστευτο χιούμορ! Πολλοί τον λάτρεψαν : Μελίνα Ασλανίδου, Μαρία Σολωμού, Αθηνά Οικονομάκου, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Φίνου είναι μόνο λίγοι από τους ανθρώπους που συνεργάστηκε!

Κάποιες φορές όμως  ένας τόπος είναι μικρός να φιλοξενήσει ένα τέτοιο ταλέντο και αυτό μαζί με τη διαρκή του επιθυμία για νέες εμπειρίες τον έκαναν να ανοίξει τα φτερά του για το Λονδίνο, όπου είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει διεθνή καριέρα, κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη! Πληροφορίες λένε πως υπάρχει συνεργασία με μέλος της βασιλικής οικογένειας ! Σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες!
Ύστερα από επικοινωνία με τον ατζέντη του θα έχουμε σύντομα αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό μας όπου θα μιλήσουμε για όλους και για όλα! Και που ξέρετε ίσως μοιραστεί μαζί μας κάποια μυστικά ή νέες τάσεις αποκλειστικά για τις αναγνώστριες μας! Αναμένουμε λοιπόν τη συνέντευξη με αγωνία! Μέχρι τότε η ομάδα του CRETEONAIR του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και ένα όμορφο, δημιουργικό και πετυχημένο ξεκίνημα γιατί το αξίζει ως κομμωτής και ως άνθρωπος! 

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!