Μήπως έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό;ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΡΟΥΓΚΙΑΒΟΥΡΗ

  Πώς ξέρεις ότι το βρήκες τον έρωτα σου; Σύνηθως δεν είναι από την πρώτη ματιά, θα υπάρχουν πολλοί που το πιστεύουν αλλά οι περισσότεροι έρωτες χτίστηκαν μέσα από καβγάδες, από εντάσεις που κατέληξαν να είναι οι άνθρωποι που δεν αποχωρίζεσαι και σε κάθε δυσκολία τρέχεις σε εκείνον και απορείς με τον εαυτό σου πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι τόση ήρεμη δύναμη ώστε να σε αντέχει;
    Να έχεις δίπλα σου εκείνον ή εκείνη που σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου, που θα σε ακούει με όλη του την προσοχή όταν μιλάς γιατί δε θέλει να χάσει ούτε λέξη, να νοιάζεται αν έφαγες ή αν ήπιες νερό, που θα σου αποδεικνύει κάθε μέρα τι σημαίνεις για εκείνον με μικρά πραγματάκια. Να θυμάται όλες αυτές τις αναμνήσεις που του έχεις αναφέρει για εσένα και να σου λέει "να προσέχεις γιατί θυμάσαι τότε που κουτούλησες το τζάμι;" και να γελάει για να σε "πειράξει". 
  Θα έχεις κάνει λάθη, όπως όλος ο πληθυσμός της Ελλάδας. Θα έχεις αφήσει άτομα που όντως νοιαζόταν για εσένα για έρωτες περιστασιακούς που σου έταζαν τον ουράνο με τ'άστρα κι έπαιρνες μια μπανάνα από την λαική και στο τέλος σου έπαιρναν πίσω και την μπανάνα. Που σε είχαν στο περίμενε για ένα μήνυμα και εσύ άφηνες πίσω σου εκείνουν που έλιωναν με ένα σου βλέμμα. Και τελικά ξυπνάς μια μέρα και σκέφτεσαι "γιατί;" κι αλλάζεις όλη σου την κοσμοθεωρία.
Μόλις αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, βρίσκεις εκείνον. Τον άνθρωπο που σε βλέπει με τις πυτζαμούλες σου τις χνουδωτές και βλέπει το μοντέλο της Victoria Secret, που σου φωνάζει να μη κρυώσεις και σου θυμώνει όταν αργείς να γυρίσεις σπίτι. Αυτός που θα ξυπνάει πρώτος και βάζει ένα παραπάνω φλιτζάνι καφέ. Δεν υπάρχουν οι έρωτες στις κινηματογραφικές ταινίες που όλοι θαυμάζουμε, υπάρχουν όμως εκείνοι που κάνουν τη ζωή μας κινηματογραφική ταινία. Να μην υπάρχουν εγωισμοί κι όσο για ελαττώματα να έχει όσα θέλει!
  Θα είναι περήφανος για σένα ακόμη κι αν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον κλάδο Θσου, ίσως μερικές φορές να είναι και υπερβολικός και να σε νευριάζει αλλά μόλις γυρνάς το κεφάλι σου να σκας κι ένα χαμόγελο γιατί ξέρεις πως ενδιαφέρεται για εσένα αλλιώς δε θα κάνατε καν αυτή τη συζήτηση. Θα σε τρέχει στη θάλασσα γιατί ξέρει πόσο την αγαπάς παρόλο που παραπονιέσαι για την άμμο που κολλάει στα πόδια σου και θα σου δείχνει τον ουρανό ενώ σου λέει τι σημαίνει το κάθε αστέρι για αυτόν.
Θα έχει μεγαλώσει σωστά και θα είναι τρυφερός με τους ανθρώπους, θα αγαπάει ότι εσύ αγαπάς και θα σε σέβεται, θα ξέρει κάθε πληγή στο σώμα σου από τι προκλήθηκε. Μα πάνω απ'όλα θα σε αγαπάει γι'αυτό που είσαι. Θα σου κρατάει το χέρι και θα στέκεται πλάι σου όπως σου αξίζει, θα παλέψει για σένα.
 Να βρεις εκείνον που αντί να σου λέει καλημέρα, θα στην φτιάχνει.

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!