Γιατί αγαπώ τις Κυριακές!!Εσύ;; γιατί αγαπάς τις Κυριακές;ΓΡΑΦΕΙ Η

ΗΛΙΑΝΑ ΦΑΣΟΥΛΑ


Δεν έχω καλύτερο από τις Κυριακές...Η αίσθηση ότι οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, ότι αυτή είναι η μέρα που μπορείς να χουζουρέψεις λίγο παραπάνω στο κρεβάτι- δεν ισχύει αν έχεις παιδιά- ότι γενικά μπορείς να παρεκκλίνεις λιγουλάκι από το πρόγραμμά σου.
Τις Κυριακές όλα μοιάζουν αλλιώς. Η πόλη ξυπνάει πιο αργά, δεν υπάρχει η συνηθισμένη κίνηση στους δρόμους, είναι μια ευκαιρία να φάει μαζί όλη η οικογένεια ή να βρεθείς με φίλους και συγγενείς που δεν προλαβαίνεις να τους δεις τις καθημερινές.

Αν δουλεύεις αυτή τη μέρα, μάλλον είναι για σένα μία συνηθισμένη μέρα (εξαρτάται πάντα και από τη δουλειά που κάνεις βέβαια).


Αν όμως κάθεσαι σπίτι, απόλαυσέ το! Διάβασε, πιες τον καφέ σου με την ησυχία σου, χαλάρωσε στον καναπέ με τα παιδιά ή κάλεσε φίλους που έχεις καιρό να δεις. Μαγείρεψε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα ή πάρε ρεπό και βγες έξω για φαγητό και καφέ. Φάε ένα πλούσιο και παχυντικό πρωινό, όλες τις άλλες μέρες προσέχεις, σήμερα το δικαιούσαι! Αφιέρωσε τη μέρα σε σένα και την οικογένειά σου, βγες βόλτα αν ο καιρός το επιτρέπει ή απλά χουχούλιασε στον καναπέ με την κουβέρτα και κάνε αγκαλιές με τον καλό σου.Μην κάνεις πολλές δουλειές, δεν τελειώνουν ποτέ. Εκμεταλλεύσου τη μέρα σε γενικές γραμμές...αύριο ξημερώνει Δευτέρα!


Εσύ γιατί αγαπάς τις Κυριακές;

ΠΗΓΗ: neanoikokyra.blogspot.gr

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!