Κάθε επιτυχία κρύβει πίσω της μια μεγάλη ιστορία... Αυτές είναι οι ιστορίες που κάνουν κάποιον Famous For A Reason. Molo Café Bar!


Απολαύστε, χαλαρώστε και διασκεδάστε με θέα το γραφικό λιμάνι στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. 
Το Molo Cafe-Bar βρίσκεται στην Ακτή Κουνδούρου στον  Άγιο Νικόλαο Κρήτης, πρωτεύουσα του Νομού Λασιθίου. Η πόλη  έχει ό,τι θα περίμενε κανείς από μια πόλη μεγαλονήσου: ατμόσφαιρα κοσμοπολίτικη, απίστευτα όμορφο και γραφικό λιμάνι-λίμνη, τουριστική υποδομή υψηλού επιπέδου με πολλά καταστήματα, πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή. 

Το Molo Cafe-Bar δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει μια διαφορετική διάσταση τόσο στην πρωινή όσο και στη νυχτερινή ζωή του Αγίου Νικολάου. Εντυπωσιακός lounge χώρος  με θέα το γραφικό λιμάνι του Αγίου Νικολάου, για να απολαύσετε με την παρέα σας τον καφέ, το ρόφημα ή το σνακ σας και άψογα διακοσμημένο εσωτερικό για αυτούς που η διασκέδαση ξεκινάει όταν τα φώτα σβήνουν… Οι άνθρωποι του Molo βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις εκδηλώσεις σας όπως τις φαντάζεστε.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους πείτε τις ανάγκες σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε αυτούς.

Βρείτε το:MOLO CAFE BAR
Ιωσήφ Κουνδούρου 6, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη 

Τηλ./Fax: +30 28410 26250

info@molo.gr
http://molo.gr/
https://www.facebook.com/MoloCafeBar/
Πάντα επιτυχίες Molo Cafe Bar! Ευχαριστούμε. 
Ζωγραφάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!