ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ – ΙΧΘΥΩΝ!Αυτός που κατακτά τους άλλους είναι ισχυρός. Εκείνος που κατακτά τον ευατό του είναι παντοδύναμος. Πείτε όχι στους εθισμούς και στις εξαρτήσεις!

Γράφει ο Φιλέας Διμακάκης.

Στις 2 Μαρτίου του 2018 πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου.  Εκείνη την ημέρα η Αφροδίτη από τα ψάρια σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23 μοίρες. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει κάποιο νέο πρόσωπο στην ζωή σας. Οι ευκαιρίες για αγάπη , νέες σχέσεις, ρομαντισμό, αισιοδοξία  και κοινωνικότητα θα αυξηθούν. Επηρεάζονται θετικά Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου. Αν οι ημέρες ήταν σκληρές και δύσκολες σε επικοινωνιακό επίπεδο μεταξύ 25 – 28 Φεβρουαρίου, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για αποκατάσταση.

 

ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!
Το βασικό στοιχείο της Πανσελήνου είναι η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σύγκρουση ανάμεσα στην πραγματικότητα και στην ψευδαίσθηση.  Θα υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση σύγχυσης και πως τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Tάση για ψέματα και εξαπάτηση, προσοχή! Θα  υπάρχει έντονα,   η ανάγκη για απομόνωση και αυτοκριτική. Επηρεάζει  Παρθένους – Ιχθύες, Τοξότες – Διδύμους που ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο. Πιο αναλυτικά τους γεννημένους:
1.       28/2 ως 4/3

2.       31/5 ως 4/6

3.       2/9 ω2 6/9

4.       2/12 ως 6/12
ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Το τρίγωνο αυτό θα δώσει όλα τα εχέγγυα και το ψυχικό σθένος έτσι ώστε να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα τα οποία θα δημιουργηθούν από την μεγάλη συσσώρευση συναισθηματικής ενέργειας. Τυχόν αποφάσεις που θα ληφθούν θα πρέπει να έχουν γνώμονα την λογική και όχι την φαντασία. Κατάλληλη εποχή για να κόψετε κακές συνήθειες,  εθισμούς, να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας και να καθαρίσετε τον χώρο σας. Η Υπερβολή... είναι μια αλήθεια που έχασε την ψυχραιμία της. Ας μείνουμε ψύχραιμοι και προσγειωμένοι λοιπόν. Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του!

Ζωγραφάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!