Η ομάδα των ειδικών του Creteonair μιλά για τους τρόπους και τις μεθόδους που μπορεί να σας βοηθήσει αν τις εμπιστευτείτε τα προβληματά σας!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!!!!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!!!!


ΕΙΡΗΝΗ

Είμαι η Ειρήνη και έχω σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων!Η αγάπη μου για τη φύση και τον άνθρωπο με οδήγησε με τα χρόνια να ασχολούμαι με την Συμβουλευτική Θεραπεία! Η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη άγχος, προβλήματα τα οποία δεν αφήνουν να γευτούμε τις μικρές χάρες της ζωής! Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος απλά να μας ακούει δίχως να κρίνει, κάποιος να μοιράζεται τις ανησυχίες,τα προβλήματα,τους φόβους μας!Πρέπει να αγκαλιάζουμε και να λέμε το πρόβλημα μας δυνατά!Η λύση κάποια φορά είναι το ίδιο το πρόβλημα! Θα είμαι δω να μιλήσουμε ή απλά να σας ακούσω για τις σχέσεις σας, τον εαυτό σας, επαγγελματικά προβλήματα, προβλήματα υγείας και οτιδήποτε άλλο σας προβληματίζει και να προσπαθησουμε μαζι να κατανοήσουμε αυτα που πραγματικά εχουν αξια στη ζωη!

Θα ειμαι εδώ!Μια φίλη,ένας σύμμαχος απλα να θυμάστε: Η συμβουλευτική θεραπεία δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβουλευτικη ιατρική!Αν υπάχει κάποιο σοβαρό προβλημα υγειας πρέπει ν συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας!

ΒΑΣΩ


Αν μπορώ να περιγράψω με λίγες λέξεις το κεφάλαιο τσάκρα αυτές είναι <<ο χαρτης της ψυχης>>.Όλοι έχουμε χαρίσματα που δεν ξέρουμε και δεν θα ανακαλύψουμε ποτέ αν δεν πιστέψουμε πρώτα εμείς στον εαυτό μας.Πριν ένα χρόνο επισκέφτηκα μια ενεργειακή θεραπεύτρια,μετά λοιπόν από τη συνεδρία μου είπε πράγματα του εαυτού που δεν πίστευα(χωρίς με γνωρίζει).Μου είχε πει ότι μου αρέσει πολύ να επικοινωνώ με τους ανθρώπους και ότι έχω το χάρισμα να τους περνάω την ηρεμία της ψυχής μου.Με θετική ενέργεια,σκέψη και διάλογο θα λύνουμε πάντα τα προβλήματα που έχετε..Έτσι κάνω στη ζωή μου και έτσι θα κάνω και εδώ

NΙΚΟΛΕΤΑ

Ο διαλογισμός είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που με έχει βοηθήσει σε όλα τα θέματα που αντιμετωπίζω στην καθημερινότητα μου.

Με βοηθάει να σκέφτομαι πιο σωστά, πιο ήρεμα και να καταπολεμώ το άγχος που είναι πια βασικό πρόβλημα όλων μας και ευθύνεται για πολλά θέματα υγείας αλλά και προσωπικά.

Μπορώ λοιπόν σε κάθε άνθρωπο που αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα να μεταδώσω την ενέργεια μου, τη θετική σκέψη και μαζί να βρούμε την πιο σωστή λύση για το πρόβλημα του.

Η πιο σωστή φράση που μπορείς να πεις σε έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα είναι "σκέψου θετικά". Οι θετικές σκέψεις λύνουν προβλήματα.! Όταν ηρεμήσεις και σκεφτείς θετικά πάντα θα βρεις τη λύση στο πρόβλημα σου.

Αυτό λοιπόν μπορούμε να το κάνουμε μαζί.! Είμαι εδώ για να ακούσω τα προβλήματα σου, να τα συζητήσουμε και να φτάσουμε στη λύση τους.! Μη διστάσεις να μιλήσεις για ότι σε βασανίζει. Όταν το κρατάς μέσα σου διογκώνεται και σε πνίγει.

Θα χαρώ να μιλήσουμε και να σε βοηθήσω σε ότι χρειάζεσαι.!!

IRENE


Αν με ρωτήσεις τι θα μπορουσα να κάνω καλύτερα στη ζωή μου είναι να σκέφτομαι με γνώμονα την λογική και την πραγματικότητα. Λογική και ρεαλίστρια μέχρι το κόκαλο. Έχοντας διαβάσει αρκετές φορές πάνω στην ψυχολογία των σύγχρονων ανθρώπων, πιστευω μπορώ να καλύψω οποιαδήποτε ερώτηση σου. Για ότι θέλεις και σε απασχολεί μπορούμε να το συζητήσουμε σε οποιοδήποτε θέμα. 

ΥΒΟΝΗ
Κάποιο ίσως να πιστευούν πως το μέλλον ειναι αχαρτογράφητο!! Όμως η μελλοντολογία με την μέθοδο των καρτών δίνει συμβουλές που μπορούν να ειναι πολύτιμες για εσάς!!

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!