ΜΗ ΖΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.!!


C:\Users\Nikoleta\Desktop\pote-min-krineis-anthropo-14610.jpg


ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΛΕΞΑΚΗ
Όλοι έχουμε περάσει από τη ‘’φάση’’ αυτή..  Όλοι έχουμε επηρεαστεί από τα λόγια των άλλων ενώ είχαμε διαφορετική άποψη..  Όλοι προσπαθήσαμε να κρύψουμε πράγματα, καταστάσεις και επιλογές μας μόνο και μόνο για να μην κριθούμε από τους άλλους.
Για πόσο ακόμα όμως θα συμβαίνει αυτό.? Πόσο θα κρύβεις και θα καταπιέζεις τη ζωή σου απλά και μόνο για να μην σε κρίνουν.? Πρέπει πια να σταματήσει αυτό…


Μην κρίνεις κάποιον, πριν περπατήσεις
για δυο φεγγάρια με τα παπούτσια του


Η ζωή του καθενός είναι μοναδική, όπως και ο καθένας από εμάς. Δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τους άλλους, ούτε για τις επιλογές τους, ούτε για την εμφάνιση τους, ούτε για κάτι που σε εμάς δεν αρέσει.
Όταν κρίνεις έναν άνθρωπο δυστυχώς δεν μπορείς να σκεφτείς το κακό που προκαλείς σε εκείνον αλλά και στον εαυτό σου. Η ψυχή μας πρέπει να είναι καθαρή και όταν σκέφτεσαι άσχημα, νιώθεις άσχημα συναισθήματα, δεν είναι. Καταντάς να ‘’μαυρίζεις’’ εσύ ο ίδιος και να καταστρέφεις τα όνειρα και τις επιλογές του άλλου.
C:\Users\Nikoleta\Desktop\min-krinis.jpg


Επίσης σκέψου… όπως κρίνεις εσύ κάποιον, έτσι μπορεί να κρίνουν και οι άλλοι εσένα. Κι εδώ ακριβώς ταιριάζει το ΄΄μην κρίνεις για να μην κριθείς΄΄ και ΄΄μην κάνεις στους άλλους αυτά που δεν θέλεις να κάνουν σε εσένα΄΄.


Υπάρχει πιο μεγάλο ελάττωμα
από το να σημειώσεις τα ελαττώματα των άλλων;


C:\Users\Nikoleta\Desktop\Η-συκοφαντία-είναι-η-δύναμη-των-δειλών-.jpg


ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ.!!!

Μην κρίνεις, μην επηρεάζεσαι, μην ασχολείσαι με τον κόσμο και τα κακόβουλα σχόλια του. Πάρε μόνος σου τις αποφάσεις για τη ζωή σου χωρίς να σε νοιάζουν οι άλλοι. Γιατί αν δεν το κάνεις, θα περάσουν τα χρόνια και τότε θα καταλάβεις πως έζησες μία ζωή που δεν επέλεξες εσύ, αλλά επέβαλαν οι άλλοι σε εσένα.

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!