ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ 17/11 ΕΩΣ 24/11: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Διαγωνισμός μαντινάδας


Κατά καιρούς κουβεντιάζοντας  με κάποιους  καλλιτέχνες, διαπίστωσα ότι ενώ έχουμε πάρα πολύ όμορφες μαντινάδες-στίχους , είναι λίγες οι αισιόδοξες μαντινάδες-στίχοι, έτσι λοιπόν μου δημιουργήθηκε μία ιδέα, για έναν διαγωνισμό, και η υλοποιησή του πραγματοποιείται με την υποστήρξη του site Creteonair, και το ευχαριστώ πολύ γι αυτό!


Όροι συμμετοχής:
1)Το θέμα της μαντινάδας ή του στίχου είναι ελεύθερο.Το μήνυμα όμως που θα εκφράζει θα πρέπει να είναι απαραίτητα αισιόδοξο.
2)Η μαντινάδα ή ο στίχος  θα πρέπει να είναι αδημοσίευτα, να μην έχουν κοινοποιηθεί ποτέ ξανά,σε κανένα ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο. Επίσης δεν θα πρέπει να δημοσιευτούν πριν την ημέρα των αποτελεσμάτων σε κανένα ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο.Σε αντίθετη περίπτωση θα ακυρωθεί η συμμετοχή ,χωρίς καμία προειδοποίηση.
3) Απαραίτητες προϋπόθεσεις, για  όλους όσους στείλουν μαντινάδα είναι: ή ντοπιολαλιά,o  δεκαπεντασύλλαβος,η ομοιοκαταληξία,και ασφαλώς το μεστό και ουσιώδες νόημα.
4))Απαραιτήτως πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία και το όνομα του δημιουργού και να προσδιορίζεται από τον ίδιο τον δημιουργό αν διαγωνίζεται με στίχο ή με μαντινάδα.


Ο διαγωνισμός μας  θα ξεκινήσει από (17/11/2017 ημέρα Παρασκευή) και θα κλείσει (24/11/2017 ημέρα Παρασκευή, έως 24:00 το βράδυ)  (Υπάρχει η πιθανότητα να πάρει και μια μικρή παράταση η λήξη του.)
Όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε, μπορείτε να μου στέλνετε μήνυμα στη σελίδα του  Creteonair.eu  στο facebook Crete On Air. Για όσους δεν διατηρούν profile στο facebook,και θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να μου στείλουν την μαντινάδα ή τον στίχο  τους στο ακόλουθο e-mail : creteonair@gmail.com


Οι νικητές θα είναι έξι, τα δώρα πέντε! Σας μπέρδεψα λιγάκι; θα σας ξεμπερδέψω μόλις σας ανακοινώσω τα δώρα! Τρεις από την μαντινάδα και τρεις από το στίχο.!


Όλες οι μαντινάδες και οι στίχοι που θα σταλούν, θα δημοσιευτούν με τη ημερομηνία και το ονοματεπώνυμο του δημιουργού τους, μαζί με τις έξι βραβευμένες μαντινάδες και στίχους ,που θα έχουν διακριθεί!
Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε καλλιτέχνες να δουν τις μαντινάδες και τους στίχους όλων των συμμετεχόντων , και αν θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον δημιουργό τους!


Οι τρείς κριτές μας ,είναι διακεκριμένοι στο είδος τους και είναι οι εξής:
1)Ο κύριος Γρηγόρης Αλύσσανδρακης (Δεξιοτέχνης της λύρας,Tραγουδιστής)
2) Η κυρία Μαρω  Γεωργιλαδάκη (Μαντιναδολόγος)
3) Η κυρία  Έρικα Τζαγκαράκη (Στιχουργός)


Και επειδή η Κρήτη όλη είναι μία αγκαλιά ,και όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε λίγο πολύ, οι κριτές μας θα διαβάσουν τις μαντινάδες χωρίς το όνομα του δημιουργού, για να μείνει ανεπηρέαστη η κρίση τους από κάθε πιθανή επιρροή.
Τώρα ήρθε η στιγμή να σας ανακοινώσω τα δώρα:


Ο πρώτος και δεύτερος νικητής, θα έχουν την χαρά να ακούσουν  στο Υoutube την μαντινάδα ή τον στίχο τους, μελοποιημένη-ο  και τραγουδισμένη-ο από τον κύριο Αλυσσανδράκη Γρηγόρη και το συγκρότημα του μια προσφορά του καταστήματος του ίδιου  Μymusicshop  τους οποίους  ευχαριστώ θερμά όπως και τους κριτές μας!
Ο τρίτος και ο τέταρτος νικητής, θα λάβουν δώρο από ένα μπλουζάκι ο καθένας τους, με την μαντινάδα– στίχο τους ζωγραφισμένη στο χέρι, από την κυρία Αφροδίτη Γουρνιεζάκη,αξίας 25€, προσφορά της σελίδας VS4 Hand Painted Art.
Ο πέμπτος και ο έκτος νικητής μας θα λάβει από ένα πήλινο παραδοσιακό καραφάκι με τα ποτηράκια του, προσφορά της σελίδας Κόκκινος Πηλός

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΟΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ''ΤΟΝ ΕΡΩΝΤΑ ΠΡΑΣΣΕΣ ΠΡΑΣΣΕΣ'' και το ΡΑΔΙΟ ΦΑΡΟΣ 91,8 FM ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ!

Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε από την αγάπη για τον τόπο μου την "Κρητη" και τη μουσική του παράδοση, και σκοπός του είναι καθαρά ψυχαγωγικός.!
Η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα..!


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ,και σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Με σεβασμό, Νταβιγλάκη Πόπη

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!