ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ;;;


Γράφει η Βάσω Τιτάκη: 
Μετά από το τελευταίο άρθρο μου βρήκα κάποιους ανθρώπους που θαυμάζουμε και έχουν μιλήσει κάποια στιγμή της ζωής τους για τη σχέση που έχουν με τον εαυτό τους και τι έκαναν για να τη διορθώσουν;;;Όλοι εμείς τους αγαπάμε και τους θαυμάζουμε,είναι διάσημοι όμως πάνω απ’όλα είναι και άνθρωποι.Ποιοί είναι αυτοί;

 (ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΩ ΤΙΤΑΚΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ  MAΣ ΣΤΟ FB (CRETEONAIR)
ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ)

Λίνα Σακκά


΄Με τη ψυχανάλυση νοιώθω καλύτερη επαφή με τον εαυτό μου,την αλήθεια και τις επιθυμίες μου.Ένιωθα ότι έφτεγα και μόνο που ανέπνεα.Είναι ότι πιο ωραίο δώρο έχω κάνει στον εαυτό μου΄΄ανέφερε.

Πέρος Λαγούτης

΄΄Ως αδυναμία θεωρώ τον παρορμητισμό μου.Δεν κάνω ψυχανάλυση για να λύσω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά για να έχω βοήθεια σε αυτή την εσωτερική αναζήτηση΄΄είχε δηλώσει.


Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη  λέει ΄΄ναι΄΄ στη ψυχανάλυση.Οδηγήθηκε εκεί για να διαχειριστεί το πρόβλημα θυμού που είχε.


Νάντια Κοντογεώργη


΄΄Προσωπικά αντιμετωπίζω τη ψυχανάλυση σαν ένα μάθημα,σαν αγωγή της ψυχής΄΄

Ναταλία Δραγούμη


΄΄Δεν έχω πλέον την πολυτέλεια του χρόνου να έχω πρόβλημα ή να πω δεν είμαι καλά.Γι’αυτό όποτε αισθάνομαι κάπως δίνω στον εαυτό μου ένα χαστούκι και προχωράω μπροστά΄΄

Ναταλία Γερμανού
΄΄Έχω περάσει κρίσεις πανικού,νευρικό κλονισμό και ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή.Έκανα ψυχανάλθση τρία χρόνια και με βοήθησε πολύ΄΄.

Βανέσα ΑδαμοπούλουΗ Βανέσα Αδαμοπούλου έχει δηλώσει στο παρελθόν ΄΄έχω κάνει ψυχανάλυση για να ανακαλύψω τον εαυτό μου.Γιατί προσπαθούσα να χωρέσω κάπου,να αντέξω τον εαυτό μου.Ποτέ δεν τα βρίσκεις απόλυτα με τον εαυτό σου αλλά είμαι σε καλό δρόμο΄΄.

Γιώργος Μαζωνάκης΄΄έχω περάσει από διάφορα στάδια.Πιστεύω ότι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.Στο να μπορέσεις να συμβιώσεις και να αγαπηθείς με αυτό που πραγματικά είσαι.Μου αρέσει να με γνωρίζω.Τα τελευταία χρόνια άρχισα να με κάνω παρέα λίγο περισσότερο΄΄ δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πέγκυ ΖήναΑνακάλυψα τον εαυτό μου,τις κρυφές πλευρές του,όσα γεγονότα μου συνέβησαν που με είχαν πειράξει ή πονέσει αλλά τα είχα θάψει μέσα μου.

Νίκος Μουτσινάς΄΄Μετά από τη ψυχανάλυση νιώθω σαν μια νέα,βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μου΄΄

Ελένη Ράντου
΄΄Αυτό-ψυχαναλύθηκα. Κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου είναι να δουλέψω με το μυαλό μου γιατί αυτό τα κάνει όλα΄΄ανέφερε η ηθοποιός.

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!