ΕΝΑ ''ΕΙΔΩΛΟ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ

ΕΝΑ ''ΕΙΔΩΛΟ''...ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! survivor creteonair


Μπορεί να θυμώσετε με αυτή την ανάρτηση οι περισσότεροι αλλά ξαναδιαβάζοντας την σε λίγο καιρό από τώρα ίσως να σας βρει σύμφωνους έστω σε κάποια σημεία της.
Η χθεσινή ''παράσταση' του survivor βρηκε δυο απροετοιμαστους παίκτες και έναν ενημερωμένο!!
Κάθε του κίνηση ήταν διαβασμένη,κάθε του λόγος ήταν ψηφοθηρικός!! Με τον αέρα του σίγουρου νικητή χωρίς να νοιάζεται να δείξει ταπεινότητα έστω ''δήθεν',στριφογυρνουσε χαιρετοντας το κοινό με ιδιαίτερη άνεση και θα έλεγε κανείς πως κανένας …..Θεός δεν μπορούσε να καλύψει τον εμφανή υπεροπτισμο του!! Οι άλλοι δυο παίχτες προφανώς αποσβολωμένοι,μιλούσαν με απλά λόγια και χωρίς ''δαντελιτσες'' γιατί απλά περιμένουν ότι ο κόσμος ψηφίζει με κριτήρια που έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα και όχι με την προώθηση που εν αγνοία τους γινόταν τόσο καιρό ώστε ο κόσμος να δημιουργήσει άλλο ένα fake είδωλο!!
Εύχομαι στον σίγουρο νικητή τα καλύτερα.....
Εύχομαι στους αληθινούς νικητές να νοιώσουν πως είναι οι πραγματικοί νικητές και απλά δεν μπορούσαν να τα βάλουν με το promotion!!!
Εύχομαι σε όλους μας να αναλογιστούμε βλέποντας το ''είδωλο' των νεοελλήνων όταν θα είναι απλησίαστος πως τα καλά παιδια.......υπαρχουν.......αλλα δεν τα δείχνει η τηλεόραση απαραίτητα και σίγουρα δεν είναι ηρωισμός να έχεις ρίξει   τα περισσότερα μπαλάκια στον....στόχο!!!!


creteonair

2 σχόλια:

  1. Παρόλο που η ανάρτηση δεν "καταδεικνύει" πρόσωπο, σαφέστατα υποδεικνύει. Αν μη τι άλλο, μια τέτοια υποκειμενική "ανάγνωση" των όσων διαδραματίστηκαν ενέχει, εν πολλοίς, τον κίνδυνο να χαρακτηριστεί ο συντάκτης και εμμονικός απέναντι σε μια αυθόρμητη, κατά πολλούς, συμπεριφορά και διαστρεβλωτικός έναντι της όποιας αλήθειας πρεσβεύει το λαϊκό αίσθημα, καθώς και χειριστικός, εφόσον η δύναμη της γραφίδας, και των όσων έχουν είτε το μέσο είτε τα μέσα να την εξαργυρώνουν σε λέξεις μέσα σε ιστότοπους, είναι πανίσχυρη. Καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί, περισσότερο ενσυναισθητικοί και λιγότερο εμπαθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!