Το περίεργο δεν είναι στο οτι έγινε χειρουργείο στο Νοσοκoμειο Σαντορίνης αλλά.....Το περίεργο δεν είναι στο οτι έγινε χειρουργείο στο Νοσοκ.Σαντορίνης αλλά στο οτι βρέθηκε ασθενής να δεχθεί να τον χειρουργήσει ο Πολάκης!!!!Ποια είναι η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας προς την αντιπολίτευση. Έκανε χειρουργείο σε ασθενή στο νοσοκομείο της Σαντορίνης για να δείξει πως είναι έτοιμο και σε πλήρη λειτουργία

Ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στο νοσοκομείο της Σαντορίνης που εγκαινιάστηκε πρόσφατα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο ίδιος πήρε νυστέρι ανά χείρας και έκανε επέμβαση σε ασθενή

. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί με την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου και ανέβασε κείμενο του στο Facebook με το οποίο επιτίθεται σε αντιπολίτευση και "ΜΜΕ της διαπλοκής". Όπως γράφει το νοσοκομείο του νησιού ήταν έτοιμο από το 2010 και οι προηγούμενοι υπουργοί Υγείας ήταν εκείνοι που δεν επέτρεπαν τη λειτουργία του. Αναφέρει πως πλέον λειτουργεί κανονικά.


Ο κ. Πολάκης κατέγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναλυτικά:

"Το σημερινό χειρουργείο με γενική αναισθησία στο νοσοκομείο Σαντορίνης που κάναμε μαζί με τους συναδέλφους που υπηρετούν εκεί (Αιμορροιδεκτομή κατα LONGO σε ασθενή 24 ετών )
ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ:

1) σε όλους τους προηγούμενους υπουργούς Υγείας που από το 2010 δεν άφηναν να ανοίξει το έτοιμο νοσοκομείο (Λοβέρδο, Γεωργιάδη, Βορίδη)
και

2) σε όλα τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ της διαπλοκής που μετά τα εγκαίνια του Νοσοκομείου από τον Αλέξη Τσίπρα έγραψαν και είπαν τόσες ψευτιές και βρωμιές για τη λειτουργία του προσπαθώντας να το υπονομεύσουν ευνοώντας και τοπικά ιδιωτικά συμφέροντα.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΝ. ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ

ΥΓ. η φωτογραφία από το χειρουργείο μετά την επέμβαση με όλους τους συναδέλφους που συνέβαλλαν".

Πηγή: news247

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!