Ο Κυριάκος «Τhug Life» Μητσοτάκης Αποκάλυψε πως σε Ηλικία Έξι Μηνών Ήταν ήδη Πολιτικός Κρατούμενος της Χούντας!!!

.
Ω είν' ωραία στη Βουλή των Ελλήνων! Ποτέ δεν βαριέσαι στο στάδιο Μαρακανά της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρίως επειδή συνεχώς ακούγονται μεγαλειώδεις ατάκες. Χθες για παράδειγμα, μάθαμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός εν αναμονή στην παρανοϊκότερη χώρα του κόσμου, ήταν πολιτικός κρατούμενος της χούντας των συνταγματαρχών (1967-1974), σε ηλικία έξι μηνών.
Γιατί όχι θα μπορούσε να πει κανείς, άλλωστε το #Τhug_Life χρόνια δεν κοιτά, κάποιοι απλά γεννιούνται αλήτες και ανατρεπτικά στοιχεία, όπως ο Stan ο Αντιπαριώτης, ο Τσε Γκεβάρα, άλλα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Για την ιστορία, ας αναφέρουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 04 Μαρτίου 1968, δηλαδή σχεδόν έναν χρόνο μετά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967. Στο διάστημα εκείνο η οικογένεια Μητσοτάκη ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δραπέτευσε τον δεκαπενταύγουστο του 1968 για το Παρίσι. Λίγο καιρό αργότερα, πήγε να τον βρει στην γαλλική πρωτεύουσα και η οικογένειά του. Εκείνη την εποχή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε δηλώσει σε ξένα ΜΜΕ ότι ο γιος του ήταν ίσως ο νεότερος πολιτικός κρατούμενος στον κόσμο.
Όπως είναι λογικό, η ατακάρα του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε θυέλλα ενθουσιασμού στο ελληνικό twitter:

creteonair

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΘΡΑ,TRENDS..ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΣΟΥ!