ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Ο ΝΕΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ!

- Τα θέλουν όλα για όλα οι «γείτονες» προκαλώντας εκνευρισμό και ντελίριο στην Αθήνα.

Σκίτσο Άννα Μακρή – Γράφει η Φωτεινή Μακρή.
Και το όνομα αυτού GDPR δηλαδή General Data Protection Regulation. Πνίγηκες γλυκιά μου τραπεζούλα; Ο νονός ο νονός…
Είναι επίσημο… η χώρα ήδη από τις 25 του Μάη τελεί υπό το καθεστώς του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως καμία εταιρεία, οργανισμός, χρήστης κτλ δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα σου, να τα πουλήσει  ή να τα επεξεργαστεί χωρίς την συγκατάθεση σου. Το βλέπεις να συμβαίνει και στην πράξη αφού το inbox σου είναι γεμάτο με ηλεκτρονικά μηνύματα  ή γραπτά sms τα οποία πέφτουν στα πόδια σου,  και ζητούν την συγκατάθεση σου.

Αγαπημένε μου και πολύπαθε χρήστη: Μην κλαίς επειδή τελείωσε χαμογέλα επειδή συνέβη.
Αγαπημένη μου εισπρακτική, τραπεζούλα, facebook, gmail και οποιαδήποτε πλατφόρμα δικτύωσης ή ενημέρωσης κτλ  : Αν έχεις δάκρυα, ετοιμάσου να τα χύσεις τώρα. Γιατί αν δεν σε μηνύσω σούμπιτο με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο θα σε στείλω στα «θυμαράκια»  για παραβίαση του GDPR. Είπες κάτι;;;

Αντικούκου νόμος totally!
Οποιοσδήποτε οργανισμός ή εταιρεία  χειρίζεται personal data δεν θα μπορεί να τα  χρησιμοποιεί όπως του καπνίσει. Ο κόφτης θα είναι τα πολύ αυστηρά πρόστιμα  ως και 20 εκατομμύρια ευρώ σου λέει! Και έτσι λοιπόν  αφού  θα  πέσει το δάκρυ κορόμηλο και  τα νοσοκομεία θα γεμίσουν με εμφραγματίες όλοι αυτοί θα σταματήσουν τα σούξου μούξου μανταλάκια! Αυτό είναι το Plan όχι σαν τα δικά σας.
Θεωρητικά λοιπόν μπορώ, να ζητήσω ενημέρωση και διαγραφή των δεδομένων μου από παντού. Ακόμη και από την πιτσαρία της γειτονιάς μου. Και από αυτούς να απαιτήσω με ποιους άλλους μοιράστηκαν τις προσωπικές μου πληροφορίες.  Με την αιτιολογία πως έτσι  θέλω και αναφορά δεν δίνω. 

ΠΙΘΑΝΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 Επειδή είμαστε τραβάτε με και ας κλαίω  βλέπω πως η ιστορία θα πάει κάπως έτσι:
Ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας θα συνεχίζει να μας ενημερώνει ακάθεκτος για τα προγράμματα και τις προσφορές και εμείς θα κάνουμε παζάρια μεταξύ Giga -  χρόνου ομιλίας και μηνύσεων. Αν μας συμφέρει θα κάνουμε τα στραβά μάτια και θα κάνουμε την πάπια. Τα καλά και συμφέροντα ημών…
Όση ώρα έγραφα το κειμενάκι τα μαζικά mail και spam δεν σταμάτησαν και μου λέγανε πως αν τα ανοίξω δεν θα χάσω, θα πάρω υπερδωράρα αρκεί να πω το I do και να δώσω την συγκατάθεση μου.

Αφιερωμένο σε όλα τα spam που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με την προώθηση ιδεών και προϊόντων χωρίς την συγκατάθεση μας.
«Αγαπητό μου spam
Έφυγα μια νύχτα  με τραμ
Έκανες στην ζωή μου κανονική επιδρομή
Τώρα είμαι εκδρομή». Και ποιήτρια…

Τελευταίο άφησα το Σκοπιανό. Νέα ανατροπή τάχα ενώ πρόκειται για παλιά κονσέρβα. Ξανά στο τραπέζι έπεσε το Severna Makedonija ( Βόρεια Μακεδονία) από την πλευρά του ΟΗΕ και εμάς κοντεύουν να πέσουν τα μαλλιά μας. Γιατί δεν το ονομάζετε Τσίπρα – Μακεδονία  και να τους κάνουμε  άγαλμα τι λέτε;;; Η διαπραγματευτική σας ικανότητα είναι τόσο καλή όσο η δική μου να πιλοτάρω ένα διαστημόπλοιο.

Τα λέμε πάλι εδώ τη άλλη Δευτέρα με τα καλύτερα τρολ της επικαιρότητας.
Τα σέβη μου Φωτεινή Μακρή!
Την Άννα Μακρή μπορείς να την βρείς  στο Facebook εδώ  και η σελίδα της κλίκ εδώ
Την Φωτεινή Μακρή μπορείς να την βρείς στο Facebook εδώ
Προηγούμενα άρθρα και σκίτσα  αν θέλεις δεις και  να διαβάσεις τότε τα τραβάει ο οργανισμός σου κλίκ εδώ.

Το κείμενο, οι ατάκες στις φωτογραφίες και το σκίτσο υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα στοιχεία δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν για εμπορική χρήση. Επιτρέπεται όμως να δημοσιευτούν στο site http://www.creteonair.eu/   καθώς και η αντιγραφή σε άλλα site, social media και blog, αρκεί να αναφέρεται η πηγή. 28/05/2018 ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΚΡΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ