Γιουροβίζιον και Γιάννα Τερζή με τρεις λέξεις: Γιάννα τον ήπιαμε!

Σκίτσο Άννα Μακρή!
Μοιάζει ακριβώς με το (- Μπαμπά, τι σημαίνει "νέα μέτρα για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας";
-Παιδί μου, σημαίνει ότι... τον ήπιαμε!)
INFACT: Απογοητευμένη και δακρυσμένη εμφανίστηκε η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό της Ελληνικής συμμετοχής της Εurovision. To τραγούδι που ερμήνευσε με τίτλο: Το όνειρο μου, πήγε άπατο. Όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τι συνέβη εκείνη απάντησε με την φράση: Που να ξέρω εγώ ρε παιδιά!
Μεταξύ μας Γιάννα ούτε εμείς περιμέναμε να περάσεις τον ημιτελικό. Ήταν ένα καλό τραγούδι αλλά όχι για το πανηγυράκι της Εurovision. Όταν έχεις Φουρέιρα που πας καλέ;;;
Οι χρήστες του Τwitter οργίασαν για μια ακόμη φορά, δείτε πως:
1.    Αν κερδίσει η Φουρέιρα σε ποια πόλη θα γίνει η Γιουροβίζιον του χρόνου: Στα Τίραννα, στην Αθήνα ή στην Λευκωσία;
2.    Εκτός από τα 3 σίγουρα 12αρια που έχει η Φουρέιρα από Ελλάδα- Αλβανία- Μεξικό έχει και ένα 10αρι από Ισπανία. Ο Μποτία έχει ψήσει όλους τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές.
3.    Με τον αποκλεισμό της Γιάννας Τερζής κλάψανε όλα τα ντιλιβεράδικα. Το Σάββατο δεν θα είναι ποτέ τα ίδιο.
Συμπέρασμα: Μια ήταν η Παπαρίζου και η Καλομοίρα! ΠΑΣΟΚ γύρνα πίσω!

Το κοινωνικό μήνυμα της ημέρας μαθήματα Ελληνικών από το power of love: Δεν χρειάζεται να ανακαινίσουμε την κουβέντα, μέσα από την ματιά σου βλέπω… τα μάτια σου. Καλό Σαββατοκύριακο και τα λέμε Δευτέρα πάλι εδώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: O ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ  annamakri comicstories δεν άλλαξεΠαραμένει ο ίδιος. Απλά μέχρι να αποκατασταθεί ένα τεχνικό πρόβλημα θα το βλέπετε με αυτήν την μορφή.

Την Άννα Μακρή μπορείς να την βρείς  στο Facebook εδώ  και η σελίδα της κλίκ εδώ
 Το κείμενο και το σκίτσο υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα στοιχεία δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν για εμπορική χρήση. Επιτρέπεται όμως να δημοσιευτούν στο site http://www.creteonair.eu/   καθώς και η αντιγραφή σε άλλα site, social media και blog, αρκεί να αναφέρεται η πηγή. 11/05/2018 ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ