ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ!


Σκίτσο Άννα Μακρή!
Ο Χάρρυ Κλυνν,  κωμικός και σατυρικός ηθοποιός, γεννήθηκε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης στις 7 Μαΐου 1940 και απεβίωσε στις 21  Μαΐου 2018. Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Τριανταφυλλίδης και η σχέση του με την τηλεόραση ξεκίνησε με διαφημιστικά σποτάκια. Κάποια των οποίων βραβεύτηκαν από τα Φεστιβάλ της Ελληνικής Διαφημιστικής Δημιουργίας. Το 1990 είχε δική του εκπομπή στο κανάλι ΑΝΤ1 με το όνομα «HARRY KLYNN SHOWS» και λίγα χρόνια αργότερα το «Πολίτης Κλυνν». Το συγγραφικό του ταλέντο αναδείχτηκε πολύ νωρίς αφού έγραφε από την νεαρή του ηλικία και στα 15 του μόλις έτη δημοσιεύτηκε  ποίημα του στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ως τα 18 του πλέον πολλά ποιήματα του δημοσιεύτηκαν σε φιλολογικά περιοδικά της εποχής. Με πλούσια συγγραφική δραστηριότητα δεν σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει ευχάριστα και αρκετό υλικό δεν έχει δεί ακόμη το φως της δημοσιότητας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: O ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ  annamakri comicstories δεν άλλαξε. Παραμένει ο ίδιος. Απλά μέχρι να αποκατασταθεί ένα τεχνικό πρόβλημα θα το βλέπετε με αυτήν την μορφή.

Την Άννα Μακρή μπορείς να την βρείς  στο Facebook εδώ  και η σελίδα της κλίκ εδώ
Τo  σκίτσο υπόκειται  σε πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα στοιχεία δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν για εμπορική χρήση. Επιτρέπεται όμως να δημοσιευτούν στο site http://www.creteonair.eu/   καθώς και η αντιγραφή σε άλλα site, social media και blog, αρκεί να αναφέρεται η πηγή. 23/05/2018 ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ