ΣΑΤΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ 23-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

ΣΚΙΤΣΟ ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ – ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΚΡΗ.
Στην Βιλαρίμπα ακόμη περιμένουν να τρίψουν τα ταψιά!

Όταν το Υπουργείο Άμυνας προάγει την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα σε υποναύρχο, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ελένη Αυλωνίτου χαρακτηρίζει τον Λάκη Λαζόπουλο κομπλεξικό γιατί δεν την βλέπει ως άλλη Σίντι Κρόφορντ και τα  αρχαία F16 δεν αναβαθμίζονται αλλά εκσυγχρονίζονται. Tότε συνειδητοποιείς πως η ζωή στον Ελλαδικό χώρο είναι σαν πειραγμένη selfie με magic wand,  another day in paradise.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με Αλέξη και Γιούνγκερ να μας ανοίγουν διάπλατα  την πόρτα της «καθαρής εξόδου» από τα μνημόνια και να μας λένε ως άλλος Παντελίδης: Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε.

INFACT: Αν ένα πράγμα έμαθα Αλέξη, είναι πως: Άλλο είναι το τέλος μνημονίου, άλλο το οριστικό τέλος, άλλο το ειδικό τέλος και άλλο μια ανάσα πρίν από το τέλος από το μνημόνιο. Tης Καλλιόπης το κιγκλίδωμα με  τόσο τέλος, του τέλους ωωω τέλος! Πότε θα τελειώσουν τα βάσανα μας επι-τέλους;

H Mπουμπουλίνα Υποναύαρχος και ο Κολοκοτρώνης Υπολοχαγός;;; Μπουρλότο!!!

Συνεχίζω. Έχεις την εντύπωση πως δεν μπορώ να σε τρελάνω αγαπημένε μου αναγνώστη; Λάθος μπορώ και παραμπορώ με Πάνο Καμμένο. Με ωραιότατο ΦΕΚ που εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας, με υπογραφή του αντιπλοιάρχου Ιωάννη Καλογερόπουλου, (την απόφαση ενέκρινε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος), απονεμήθηκαν  στην Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ο βαθμός Υποναυάρχου  επί τιμής, ο πολεμικός σταυρός Ά τάξεως και το μετάλλιο εξαίρετων πράξεων.  Η γυναίκα που αφιέρωσε όλη της ζωή για την απελευθέρωση του έθνους, εδώ και 200 χρόνια είναι ΝΑΥΑΡΧΟΣ κύριε Καμμένε έτσι και αλλιώς. Δεν περίμενε από εσάς ξεχασμένους τίτλους και τιμές. Εδώ και οι Ρώσοι μετά θάνατον, της απένειμαν τον τίτλο της Ναυάρχου, μοναδικό παγκόσμιο τίτλο σε γυναίκα και το υπουργείο Άμυνας την υποβάθμισε υποναύαρχο. Αυτά τελικά συμβαίνουν  μόνο στην Ελλάδα...

Το twitter φυσικά γλέντησε τον Πάνο Καμμένο με σχόλια όπως:
1.     Ο αστυνόμος Μπέκας προάγεται σε υφυπουργό δημοσίας ασφάλειας.
2.     Έμεινε άγαλμα η Μπουμπουλίνα με την προαγωγή της.
3.     Η Πατρίς αργεί αλλά ποτέ δεν λησμονεί.
4.     Άμα δεν βρεις τρένο πάρε καράβι και φύγε Πάνο.
Και τι νομίζετε πως αν ζούσε σήμερα η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα θα απαντούσε στον Πάνο;;;  Μπουρλότο θα έλεγε η Αρχόντισσα μα τι άλλο; Δεν με πιστεύεις;;; Ιδού!


Πιο όμορφη πεθαίνεις! Με δυο –τρία φίλτρα στο Instagram  όλες  είναι Σίντι Κρόφορντ αλλά από κοντά μαμά μου!!! 
Στα δίχτυα της σάτυρας του Λάκη Λαζόπουλου  έπεσε η κυρία Ελένη Αυλωνίτου, με τον πρώτο να την χαρακτηρίζει ως  ξινή, αριστερή , ξιπασμένη και πως την βγάζουν Παναγία μου και  πως ψωνίσαμε από σβέρκο.
Η απάντηση της κυρίας Αυλωνίτου δεν άργησε να έρθει μέσα από την εκπομπή «φτιάξε καφέ να στα πω»: «Προφανώς δεν με ήξερε και πριν. Δεν με ήξερε ούτε ποια είμαι, ούτε πως ντύνομαι, ούτε τι κάνω στη ζωή μου. Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA και μετά ας λένε ό,τι θέλουν. Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός «σκοτώνει» για μερικούς κομπλεξικούς.


Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ η μετριοφροσύνη και η αυτογνωσία πάει και έρχεται με το καράβι της γραμμής μου φαίνεται. Που ακριβώς βρίσκεται το πάρκινγκ για τα καλάμια για να ξέρω δηλαδή. Μα κυρία Αυλωνίτου μου, ο Σοπενάουερ έλεγε πως καλύτερος τρόπος  να αποκαλύψεις την εξυπνάδα σου είναι να σιωπάς και όχι να μιλάς. Έτσι λέω  εγώ τουλάχιστον... Αφιερωμένο,  για δες το αναγνώστη μου!


Αυτά ήταν τα νέα της εβδομάδας , τα λέμε πάλι την άλλη Δευτέρα εδώ και μόνο εδώ με κέφι και  με ωραία διάθεση. La vie est belle!


Τα σέβη μου Φωτεινή Μακρή!
Την Άννα Μακρή μπορείς να την βρείς  στο Facebook εδώ  και η σελίδα της κλίκ εδώ
Την Φωτεινή Μακρή μπορείς να την βρείς στο Facebook
εδώ
Προηγούμενα άρθρα και σκίτσα αν θέλεις να δεις και να διαβάσεις τότε τα τραβάει ο οργανισμός σου κλίκ εδώ.

 Το κείμενο και το σκίτσο υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα στοιχεία δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν για εμπορική χρήση. Επιτρέπεται όμως να δημοσιευτούν στο site http://www.creteonair.eu/   καθώς και η αντιγραφή σε άλλα site, social media και blog, αρκεί να αναφέρεται η πηγή. 30/04/2018 ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΚΡΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ