Τι μας έμαθε το Τατουάζ που όλοι αγαπάμε!

https://www.facebook.com/annamakricomicstories/
ΣΚΙΤΣΟ ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ - ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΚΡΗ
1.Πως οι αστυνομικοί  βλέπε Τατιάνα Δαμιανού  έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο να τρώνε σε ποσερλάνινα σερβίτσια και να πίνουν κρασί σε κολονάτα ποτήρια. Άπειρο χρόνο ομιλίας σε κινητά και σταθερά  με δώρο τα hands free  εν ώρα υπηρεσίας. Δεν πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά με  εξαίρεση αν είσαι εφοπλιστής με τάνκερ που κάνει  εμπόριο όπλων μέσω Σουέζ. Δολοφόνους της πλάκας δεν μπορούν να πιάσουν. Η ντροπή του αστυνομικού σώματος.
2.Πως ο άντρας ο σωστός σε ρίχνει κάτω σε κοτρώνες στην τοποθεσία Καλαμπάκα με  το χάνζαπλάστ έτοιμο!
3.Πως οι γυναίκες είναι ηλίθιες αρκεί να τους την πέσει ένας Νικόλαος Ρουμπέσης χορογράφος – σκηνοθέτης ο οποίος ζεί την κάθε στιγμή χωρίς να υπάρχει αύριο. Με κουλτούρα  Παπακαλιάτη. Αντόνιο Μπαντέρας από τα lidl. Χάρη Πότερ που σας χρειάζετε!
4.Το παιδί της Βέρας μεγαλώνει μόνο του στον αυτόματο πιλότο όσο η αδιάφορη μάνα  ασχολείται με τα ερωτικά της μια με Γκλέτσο μια με Ανδρέα Γεωργίου.  
5.Πως όλοι οι ηθοποιοί περνάνε από την ντουσιέρα με εξαίρεση τον Ορφέα που χαλαρώνει μετά από τους φόνους σε μπανιέρα με αφρόλουτρο με άρωμα φράουλα.
6.Στο σπίτι του Στέφανου Λαμπρίρη έχουν κόψει το νερό γιατί από ντουσιέρα δεν τον είδαμε να βγαίνει.
7.Πως οι δολοφόνοι βλέπε Ορφέας αποδυκνύονται εφτάψυχοι αφού πέφτουν από από τον πέμπτο όροφο και δεν παθαίνουν τίποτα. Μόνο ένα σπάσιματάκι ωλένης.
8.Εκτιμήσαμε την χρησιμότητα του καταψύκτη διπλά και τριπλά αφού οι δολοφόνοι μπορούν να κρύβουν πτώματα βλέπε Ορφέας.
9.Πως μπορείς να κρατάς μαζί με μια γλάστρα και ένα σακουλάκι αρακά ένα πτώμα στον καταψύκτη χωρίς να βρωμίσει επί ημέρες. Επίσης πως η ΔΕΗ στην Αίγινα προς χάρην του δολοφόνου δεν κάνει διακοπές ρεύματος.
10.Πως το αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις το λές όταν σε πιάνουνε στα πράσα γυμνό και πάνω στην πράξη. Βλέπε Ιωσήφ.
11.Πως οι όμορφες και αξιόλογες γυναίκες βλέπε Βέρα και Νικόλ μπλέκουν με τυχοδιώκτες ρεμάλια όπως είναι ο Ιωσήφ και ο Ρουμπέσης, έτσι  χαλαρά.
12.Η μισή Ελλάδα κοντεύει να χωρίσει για τα μάτια του Ντάνου αλλά η Νικόλ ακόμη δεν το  αποφασίζει.
13.Πως όλοι είναι ορφανοί στο Τατουάζ με εξαίρεση την οικογένεια Μελά! Χαίντι το κάνανε και Ρεμί χωρίς οικογένεια...
14.Πως είναι το πρώτο σίριαλ που καταργεί και σκοτώνει την πρωταγωνίστρια βλέπε Άννα και το αστέρι της ζωής σου θέλεις δεν θέλεις θα  είναι ο Ντάνος. Σε συγχωρώ Ντάνο – Στέφανε Λαμπίρη αρκεί να γδυθείς.
16.Πως ζούμε στο παραλογισμού του γυμναστηρίου με κοντινά στα μούσκουλα και στις φλέβες του Αλέξη και του Στέφανου Λαμπίρη. Επίσης πως δεν ιδρώνουνε είναι ειδικά γυμναστήρια ή φοράνε rexona.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αδέρφια οι εξωγήινοι είναι εδώ επίσημα και μας παρακολουθούν!
Κλείνοντας θέλω να πω πως επίσημα ξεκινούν, σήμερα μεγάλη Δευτέρα, ημέρες πόνου - θλίψης και είναι ημέρες περισυλλογής.Είναι εβδομάδα των Παθών και απαιτείται ησυχία και σιωπή.
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. Τα λέμε πάλι την επόμενη Δευτέρα.
Τα σέβη μου Φωτεινή Μακρή!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εν μέσω κυκεώνα συνεχών δυσάρεστων ειδήσεων είπαμε να παρεκκλίνουμε των θεμάτων της επικαιρότητας και να σας κάνουμε λίγο να χαμογελάσετε. Εκεί στηρίχτηκε η επιλογή του θέματος.
Την Άννα Μακρή μπορείς να την βρείς  στο Facebook εδώ  και η σελίδα της κλίκ εδώ
Την Φωτεινή Μακρή μπορείς να την βρείς στο Facebook εδώ
Το σκίτσο και το κείμενο υπόκεινται  σε πνευματικά δικαιώματα. Δεν επιτρέπονται να αντιγραφούν για εμπορική χρήση. Επιτρέπεται όμως να δημοσιευτεί  στο site http://www.creteonair.eu/   καθώς και η αντιγραφή τους σε άλλα site, social media και blog, αρκεί να αναφέρεται η πηγή. 2/4/2018 ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΚΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου