Συνέντευξη με την ταλαντούχα κωμικό Tamli ή Tamara Likova, την αγαπημένη της νεολαίας και όχι μόνο!Συνέντευξη  Φωτεινή Μακρή...
 

 Την παρακολουθούμε εμείς και  τουλάχιστον 74.000 κόσμος στο Facebook. Περιγράφει με τον καλύτερο δυνατό - χιουμοριστικό τρόπο τον έρωτα, τις σχέσεις και γενικά θα λέγαμε, θέματα της καθημερινότητας, που όλους μας έχουν απασχολήσει. Η επαφή και η κουβέντα με την ταλαντούχα, ωραία και ευφυής Tamli, μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις θα μπορούσε να σου αφήσει. Πρόθυμη και ευγενική  να απαντήσει στις ερωτήσεις που της υπέβαλλα. Η Tamli μας θυμίζει πως υπάρχει ελπίδα εκεί έξω αφού κάνει τα πρώτα της βήματα σταθερά, με ήθος και αξιοπρέπεια στον τομέα της σάτυρας!

 

1. Σε γνωρίσαμε μέσα από τα video που ανεβάζεις στο Instagram. Έκτοτε σε βλέπουμε στο You tube και μέσα από την σελίδα που διατηρείς στο facebook. Πως ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία;
Tamli: Ήθελα να ασχοληθώ με το YouTube από παλιά, αλλά λόγω έλλειψης εξοπλισμού δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Και μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία ξεκίνησα τα βίντεο μου.
2.Το tamli είναι ψευδώνυμο, συντομογραφία, αληθινό; Και πως βγήκε;
Tamli: Είναι συντομογραφία του ονοματοεπωνύμου μου. Το οποίο μου έδωσε η φίλη μου στο λύκειο και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ. 


3.Ποιά είναι η Tamli; Πες μας δυο πράγματα για σένα.


Tamli:  Είναι μια κοπέλα η οποία προσπαθεί να κάνει τους ανθρωπους να ξεχαστούν λιγάκι από τα καθημερινά προβλήματα τους. Είναι ντροπαλή στη ζωή και πάνω  απ όλα άνθρωπος.  


4.Πως τα βλέπεις τα πράγματα στο διαδίκτυο για ανθρώπους με ταλέντο όπως είσαι εσύ; Τι λέει η μέχρι τώρα εμπειρία σου;


Tamli: Είναι ωραίο οι νέοι με  ταλέντο χιούμορ και φαντασία να ασχολούνται με το διαδίκτυο και να το μοιράζονται με το κόσμο, απλώς πολλές φορές το κοινό του καθένος ξεφεύγει από τα όρια του, και αυτό ίσως επηρεάσει αρνητικά την επιθυμία του να συνεχίζει την ασχολία του.


5.Μπορείς να θυμηθείς το πιο αστείο πράγμα που σου συνέβη κατά την διάρκεια δημιουργίας video για τους fun σου;


Tamli: Αρχικά δεν μου αρέσει ο όρος φανς. Προτιμώ  να τους αποκαλώ ακόλουθους μου στα σόσιαλ  μίντια που έχουν τα ίδια - κοινά ενδιαφέροντα με εμένα και πάνω  απ όλα χιούμορ. Όταν αποφάσισα να κάνω εκείνο το βίντεο " πως πάνε οι άλλοι σούπερ-μάρκετ,  και πως εγώ" ήμουν στο σπίτι με την κολλητή μου φοράγαμε ήδη πιτζάμες, και σηκωθήκαμε να πάμε σούπερμάρκετ να βγάλουμε αυτό το βίντεο. Εκτός από τους περαστικούς γέλαγε μαζί μας και το προσωπικό του σούπερμάρκετ. 

6.Λένε πως οι άνθρωποι που έχουν το ταλέντο να κάνουν τους άλλους να γελούν είναι μοναχικοί άνθρωποι. Εσύ πως είσαι;

Tamli: Δεν ξέρω ποιος έβγαλε το συμπέρασμα αυτό, έχω αρκετά άτομα που είναι κοντά μου, και αυτό δεν με κάνει να νιώθω μοναχική (πλέον ούτε καν προλαβαίνω).

7.Ποιά είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Tamli: Σχετικά με τα μελλοντικά μου σχέδια αυτό που θα ήθελα πιο πολύ ( να τρώω και να μην παχαίνω χαχαχ) να ασχοληθώ περισσότερο με τα βίντεο στο Υou Tube και να τα εξελίξω εως εκεί που θέλω εγώ.

8.Που μπορεί να σε βρεί κάποιος;

Tamli: Να με βρεί κάποιος μπορεί στο Instagram ως  tamli_gr , Facebook ως Tamli και στο You Tube ως Tamli_gr

9.Τι μήνυμα θέλει να περάσει η tamli μέσα από την δουλειά της; Γιατί βλέπω πως εκτός από το γέλιο που απλόχερα χαρίζεις υπάρχει και ένα κεντρικό νόημα πίσω από όλο αυτό...

Tamli: Το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσω των βίντεο μου ΚΑΙ την χιουμοριστική πλευρά κάθε κατάστασης, εύκολης ή δύσκολης.Και ότι δεν είναι απαραίτητο να παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά, ειδικά όταν δεν υπάρχει καν λόγος.

Σε ευχαριστούμε πολύ καλή συνέχεια tamli!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ