ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ να υπάρξει «Καθαρό κρέας εργαστηρίου» μέχρι τέλη του 2018; Ζητάει και «καλλιέργεια» ανθρώπινου!!!


Άρθρο της βρετανικής Independent, αναδεικνύει τα οφέλη του «καθαρού κρέατος» που παράγεται στο εργαστήριο, το οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά κρέατα, που έχουν μπει στο «μάτι» «ακτιβιστών» αλλά και «πράσινων» κουκουλοφόρων.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το «καθαρό κρέας εργαστηρίου» θα μπορούσε να είναι έτοιμο προς πώληση τέλη του 2018.
Υπάρχει όμως και μία άλλη δήλωση που μας περνά σε άλλο επίπεδο!

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Daily Mail Και την Daily Star, o αθεϊστής Richard Dawkins (γνωστός από το βιβλίο «Η περί Θεού αυταπάτη«), αφού εκθειάζει τις εξελίξεις σε σχέση με το «κρέας εργαστηρίου», μας προτείνει, μέσω Twitter, ότι η καλλιέργεια και η κατανάλωση ανθρώπινου «κρέατος» θα μπορούσε να βοηθήσει την κοινωνία να ξεπεράσει το «ταμπού» της ενάντια στον κανιβαλισμό.

Εμείς παραθέτουμε απλά την ανάρτηση σε σχέση με το άρθρο για το «καθαρό κρέας εργαστηρίου» και τα σχόλια δικά σας:

«Το περίμενα καιρό. Τι θα λέγατε να καλλιεργείται και ανθρώπινο κρέας; Θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε το ταμπού ενάντια στον κανιβαλισμό».

Λέτε η δήλωση να έγινε με χιούμορ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ!!!