Η στοχοποίηση του Ιβάν Σαββίδη και η θεωρία συνωμοσίας συστημικού τύπου!

https://www.facebook.com/annamakricomicstories/

Σκίτσο Άννα Μακρή – Γράφει η Φωτεινή Μακρή...

ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΑΛΕΞ  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΠΙΑΣ.

Και ξάφνου, ξεχάσαμε την αιχμαλωσία του Άγγελου Μητραιτώδη και Δημήτρη Κουκλατζή, το Σκοπιανό, τις καθημερινές προκλήσεις της γείτονας χώρας Τουρκίας, το σκάνδαλο Novartis, τα μνημόνια, την φοροκαταιγίδα και την ανεργία. Για όλα μας φταίει ο Ιβάν Σαββίδης. Και όσο ο τούρκος  καταστρώνει τα σχέδια του  για μια μεγάλη οθωμανική αυτοκρατία με οδηγό την Κεμαλιστική ιδεολογία, εμείς  μαλώνουμε μεταξύ μας για το πρωτάθλημα. Θλιβερό έτσι; Και για εκείνους που θα σκεφτούν πως όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της συνωμοσιολογίας γιατί η Τουρκία έχει να αντιμετωπίσει το κουρδικό ζήτημα, την άνοδο του πολιτικού Ισλαάμ και το αίτημα του εκσυγχρονισμού, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Στην αρχή υπήρχε το χάος. Και ο Θεός είπε: «Γενηθήτω φως». Και έγινε φως. Έτσι, πάλι δεν υπήρχε τίποτα, αλλά μπορούσες να το δεις καλύτερα.

Τα όσα φαιδρά σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, η  διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ –ΑΕΚ καθώς και η στοχοποίηση του Ιβάν Σαββίδη με την  περιφορά του στα ΜΜΕ ως Αποδιοπομπαίου Τράγου* ήταν  μια πρακτική εφαρμογή της θεωρίας του Φρόυντ. Και αν δεν καταλάβετε τι έγινε επακριβώς  θα σας το εξηγήσω παρακάτω.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.
Και κάπως έτσι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ γίνανε Vidal Sassoon*  3 σε 1 δηλαδή  σαμπουάν – μαλακτικό  και πιστολάκι. Αυτά τα είχε πεί  πρώτος ο πατερούλης της ψυχανάλυσης ο Sigmund Freud αλλά ποιός του έδινε σημασία τότε. Στο έργο του «η ψυχολογία των μαζών και ανάλυση του εγώ» ο Φρόυντ με λίγα λόγια, αναλύει το πως μια ομάδα ανθρώπων χωρίς ιδιαίτερους δεσμούς, πέρα από κάποιο κοινό σημείο και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορεί να οργανωθεί σε «μάζα» και να δράσει από κοινού. Στην μάζα τα άτομα χάνουν την ορθολογικότητα τους, τις αναστολές τους, και τη διακριτή βούληση τους. Συμπεριφέρονται παρορμητικά, συναισθηματικά άλογα, ευμετάβλητα και είναι δεκτικά σε υποβολή.

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΤΡΕΝΤ* ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ.
Το πόσο υποκριτές  είμαστε σχετικά με το περίστροφο του Ιβάν Σαββίδη δεν λέγεται. Δεν ξέρουμε τόσα χρόνια πως σημαντικοί παράγοντες, εφοπλιστές κτλ οπλοφορούν για την προσωπική τους προστασία;  Εκεί δεν μας ενοχλεί σωστά;;; Βέβαια από την άλλη δεν ξεχνώ πως για το συγκεκριμένο θέμα  θα αποφασίσουν τα δικαστήρια.


Τράπεζες με μηδενική ρευστότητα, ανεργία, νοσοκομεία που  φυτοζωούν, κλειστά κανάλια, κλειστά γήπεδα... διώξαμε και τον μεγαλοπαράγοντα Σαββίδη. Άντε να σας δω τώρα.

Είμαστε στο σημείο λίγο πρίν το  μηδέν. Το ½ του Ελληνικού πληθυσμού έχει φτωχοποιηθεί και έρχονται και χειρότερα. Και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να μας απασχολεί ως πρώτο θέμα το πρωτάθλημα.Σε τούτη την κρίσιμη ιστορική συγκυρία για την Ελλάδα και για  τον πλανήτη (Για παράδειγμα στην Αγγλία διώχνουν Ρώσους κατασκόπους και η Ρωσία απελαύνει Άγγλους αξιωματούχους)  πρέπει να ασχοληθούμε με  θέματα πιο σοβαρά. Ο κόσμος αλλάζει...

 Και αν οι νόμοι είναι για όλους το ίδιο γιατί δεν το βλέπουμε  με τους αναρχικούς που χρόνια τώρα καίνε τα Εξάρχεια, το σύνταγμα και καταστρέφουν δημόσια -  ιδιωτική περιουσία;;;

ΣΕΚΑΠ:ΤΩΡΑ  ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΕΙΣΕΣ  ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ ΛΟΥΖΕΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο. Αυτό σκεφτόταν ο Ιβάν και  κάπως έτσι πούλησε την ΣΕΚΑΠ. Εδώ και λίγες ημέρες η DONSKOY TABAK και κατά συνέπεια η ΣΕΚΑΠ  έγινε Made In Japan… Επωλήθη στην JAPAN TOBACCO 
 Για όσους δεν ξέρουν: 
« Η Ελληνική Καπνοβιομηχανία Ξάνθης, ΣΕΚΑΠ ΑΕ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς παραγωγής, διάθεσης και εμπορίας τσιγάρων και προϊόντων καπνού στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, με έτος ίδρυσης το 1975.

Το 2013 η ΣΕΚΑΠ έρχεται στην οικογένεια Donskoy Tabak και περνάει στην ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη από τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Η τοποθεσία του εργοστασίου της είναι στην Ξάνθη, μια πόλη διεθνώς φημισμένη με καπνική ιστορία για πάνω από 3 αιώνες. Τα κέντρα διανομής της είναι στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη». 
Συμπέρασμα:
Το δόγμα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ρητή απαγόρευση να σκεφτείς.
Τα λέμε πάλι την άλλη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα μόνο εδώ, που νιώθουμε σαν το σπίτι μας.
Τα σέβη μου Φωτεινή Μακρή!


Την Άννα Μακρή μπορείς να την βρείς  στο Facebook εδώ  και η σελίδα της κλίκ εδώ
Την Φωτεινή Μακρή μπορείς να την βρείς στο Facebook εδώ
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Eπικεφαλίδα θεωρία συστημικού τύπου είναι όταν μια ενιαία οργάνωση έχει ως στόχο να αποκτήσει τον έλεγχο μάζας. 
1.Με τον όρο αποδιοπομπαίος τράγος στο ιστορικό του πλαίσιο εννοείται η θυσία ενός τράγου, όπως περιγράφεται στη Βίβλο.2.Vidal Sassoon  σαμπουάν!3. Δικαστής Ντρέντ  είναι φανταστικός χαρακτήρας,  πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς κόμικς, ένας κρατικός λειτουργός σε μια βίαιη μελλοντική πόλη και ανήκει σε ένα σώμα ένστολων δικαστών-αστυνομικών οι οποίοι έχουν δικαιώματα αστυνόμευσης, ερμηνείας του νόμου και άμεσης εκτέλεσής του. Ο Ντρεντ και οι συνάδελφοί του μπορούν να συλλαμβάνουν, να εκδίδουν ποινές αλλά και να τις εκτελούν (όπως να αποφασίζουν για θανατική ποινή και να την εκτελούν) επί τόπου ακόμη και αμέσως μετά τη διάπραξη αδικήματος.

Το κείμενο και το σκίτσο υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα στοιχεία δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν για εμπορική χρήση. Επιτρέπεται όμως να δημοσιευτούν στο site http://www.creteonair.eu/   καθώς και η αντιγραφή σε άλλα site, social media και blog, αρκεί να αναφέρεται η πηγή. 19/03/2018 ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΚΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου